בעיה במשחק של קלוגס(Kelloggs) דגני בוקר

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Tonny

בעיה במשחק של קלוגס(Kelloggs) דגני בוקר

שליחה על ידי Tonny »

הורדתי את המשחק, התקנתי, ומשום מה שאני מגיע לתפריט הראשי אין שום דבר שאני יכול לבחור איתו אופציה מסויימת...
(אין סמן או עכבר שאפשר לזוז איתו וזה נראה כאילו זאת סתם תמונה.)
מה אפשר לעשות??
עומרר
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי עומרר »

אחיי יש לך מושגג איך מתקיניםם תמשחקק כי אני לא מצליח בגרוש אם ההוראות האלהה...!
Tonny

שליחה על ידי Tonny »

כן, אחרי שהעברת את כל הקבצים לתיקיה רגילה, תלחץ על הSETUP.EXE, ואז תלחץ מתי שהם שואלים אותך כל הזמן על Y ואז על המקש ENTER(בחלון השחור.)
אחרי זה הוא מעביר אותך לעוד חלון כחול ששם פשוט אתה צריך ללחוץ על האפשרות הראשונה וכל הזמן אנטר עד שהוא יסיים להעתיק, ואז כשזה מסיים אתה לוחץ על האפשרות האחרונה וזה יוצא לך.
אבל הקטע הוא שכשנכנסים למשחק, הוא בכלל לא מגיב בתפריט הראשון. אין לי מושג למה זה.
עומרר
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי עומרר »

אהמ לא כ"כ הבנתי תבעיה שלך, אבל מה שכן בעיה- זה שבשלבים הראשונים המסך כזה מהבהב בשחור מעצבן כזה... :S
Og
מנהל
מנהל

Re: בעיה במשחק של קלוגס(Kelloggs) דגני בוקר

שליחה על ידי Og »

Tonny כתב:הורדתי את המשחק, התקנתי, ומשום מה שאני מגיע לתפריט הראשי אין שום דבר שאני יכול לבחור איתו אופציה מסויימת...
(אין סמן או עכבר שאפשר לזוז איתו וזה נראה כאילו זאת סתם תמונה.)
מה אפשר לעשות??
לא בדקתי, אבל אולי הפעלה עם DOSBOX3 תעזור?
Tonny

שליחה על ידי Tonny »

ניסיתי להפעיל את זה עם נורטון קומנדר, וגם שם יש בעיה, אתה יכול לבדוק לי את זה בבקשה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא. הפעלה עם נורטון קומנדר לא תשנה כלום מן הסתם, לעומת זאת הפעלה עם DOSBOX3 בהחלט יכולה. אם אתה לא מסתדר עם המדריך המהיר שבאתר נסה את זה שבGUIDE2 של אופיר.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא