חייב עזרה למשחק "BlackThorne"!!!

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Killer's history

חייב עזרה למשחק "BlackThorne"!!!

שליחה על ידי Killer's history »

יש לי בעייה בהפעלה של המשחק, כל פעם שאני לוחץ על הקובץ "Go" ואז אנטר המשחק לא עולה, וזה יוצא ישר מהחלון שנפתח.
אם משהו יודע איך להפעיל את המשחק בחלונות XP שיגיד לי, תודה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תפעיל עם DOSBOX3.
Killer's history

עדיין יש לי בעיות עם המשחק ואני מעולם לא היכרתי Dos

מעולם לא היכרתי dos ואני ממש לא מבין איך להשתמש בDosBox וניסיתי כל מיני תוכנות אחרות כמו "D-fend" ו"Doboxfro" ולא הצלחתי להשתמש באף אחת מן התוכנות הללו, את המשחק "BlackThorne" שיחקתי במחשב הישן שלי שהייה לו תוכנה מיוחדת להפעלה פשוטה של משחקי dos ואני גם לא זוכר את שם התוכנה כי הייתי קטן ולא ידעתי אנגלית, מה שכן את המשחק הזה שחקתי בעבר בחלונות 95 ועכשיו יש לי מחשב חדש עם חלונות xp ואני לא יודע לעשות כלום עם הdosbox גם שהביאו לי מדריך מפורט באתר "מסע אל העבר". יותר מאוחר כשקראתי את המדריך לתוכנת D-fend ראיתי שכתוב שם על כך ש"DosBox" היא למי שכבר התעסק פעם אם dos ויש לו ניסיון, לי אין ניסיון ולכן אבקש ממי שיש לו סבלנות להביא לי מדריך מפורט ומלא על איך להשתמש בDosBox למתחילים שלא יודעים מזה בכלל Dos ומקירים רק Windows. :|
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

א. כשרוצים להפעיל משחקים דרך D-Fend שבדרך כלל היו פועלים בדוסבוקס בלי שינוי הגדרות כלשהן, לא צריך אפילו ידע בסיסי בדוס או דוסבוקס, צריך רק לבחור את קובץ ההפעלה באשף ולקבל את כל הגדרות ברירת המחדל של התוכנה.

ב. אם לא קראת את המדריך של אופיר להפעלת משחקים מדוסבוקס, אולי הוא יעזור לך (בהודעת המדריכים).
killer's history

טוב תראו...

שליחה על ידי killer's history »

קראתי את המדריך לדוסבוקס וניסיתי להפעיל אותו רק על דוסבוקס,
" " גם את המדריך של הדי-פרנד, חרשתי על שני המדריכים וזה לא ממש עזר.
אני צריך להפעיל את די-פרנד ודוסבוקס ביחד ואז לראות אם זה עובד?
Killer's history

טוב כנראה בלבול קטן

טוב אם הודעות למדריכים זה בה פורום ולא באתר מסע אל העבר אז סליחה
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

Re: טוב תראו...

שליחה על ידי C-man »

killer's history כתב:אני צריך להפעיל את די-פרנד ודוסבוקס ביחד ואז לראות אם זה עובד?
אתה לא יכול להפעיל את המשחק מ d-fend בלי דוסבוקס, d-fend היא רק תוכנת עזר שעוזרת לאנשים שלא יודעים/רוצים להסתדר עם דוסבוקס ע"י ממשק גרפי. התוכנה עצמה לא מפעילה את המשחקים, היא רק מורה לדוסבוקס להפעיל אותם ע"פ ההגדרות שהוכנסו לתוכנה..
killer's history

סוף סוף

שליחה על ידי killer's history »

הצלחתי להפעיל את המשחק, תודה על האצות :D
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני שונא פירות ים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: עדיין יש לי בעיות עם המשחק ואני מעולם לא היכרתי Dos

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Killer's history כתב:יותר מאוחר כשקראתי את המדריך לתוכנת D-fend ראיתי שכתוב שם על כך ש"DosBox" היא למי שכבר התעסק פעם אם dos ויש לו ניסיון
מוזר, אני לא זוכר שאמרתי משהו כזה. בכל מקרה, העיקר שהסתדרת - ואני מקווה שהבנת את הרעיון, גם להבא.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא