אפשר בבקשה הסבר איך אני יכול להריץ מערכת הפעלה ישנה על

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

???

אפשר בבקשה הסבר איך אני יכול להריץ מערכת הפעלה ישנה על

שליחה על ידי ??? »

אז ככה, אני מעוניין להתקין ווינדוס 98 ולא כל כך מצליח לי להתקין אותו עם הווינדוס שלי במקביל...
אז רציתי לדעת איך ניתן לעשות זאת והאם ניתן להריץ את הווינדוס 98 בצורה ווירטואלית, אם כן אז איך ?
תודה מראש.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני לא מכיר מדריכים בעברית על מכונות וירטואליות, אבל סביר להניח שבאנגלית לא חסר.
שתי המכונות הוירטואליות הנפוצות ביותר(לדעתי) הן Virtual PC ו- VMWare Workstation. קראתי בכמה מקומות שמיקרוסופט הפכו את VirtualPC לחינמית, אבל כשניסיתי לאמת את העניין לא הצלחתי.

בכל מקרה, אם אין לך בעיה עם אנגלית תריץ בגוגל את שם התוכנה בצירוף המילה Tutorial, זה אמור למצוא לך כמה מדריכים.

[עריכה]
שכח ממה שאמרתי על זה שלא הצלחתי לאמת את העובדה ש Virtual PC כבר חינמי, זה רשום שחור על גבי HTML באתר הבית של מיקרוסופט, תוריד משם:
http://www.microsoft.com/virtualpc
צריכים להיות שם גם הסברים מפורטים באנגלית.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אגב, יש באתר של מיקרוסופט מדריך: כיצד ליצור ב-Windows XP מערכת בעלת אפשרות לאתחול מרובה.

http://support.microsoft.com/kb/306559/he
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:אני לא מכיר מדריכים בעברית על מכונות וירטואליות, אבל סביר להניח שבאנגלית לא חסר.
שתי המכונות הוירטואליות הנפוצות ביותר(לדעתי) הן Virtual PC ו- VMWare Workstation. קראתי בכמה מקומות שמיקרוסופט הפכו את VirtualPC לחינמית, אבל כשניסיתי לאמת את העניין לא הצלחתי.

בכל מקרה, אם אין לך בעיה עם אנגלית תריץ בגוגל את שם התוכנה בצירוף המילה Tutorial, זה אמור למצוא לך כמה מדריכים.

[עריכה]
שכח ממה שאמרתי על זה שלא הצלחתי לאמת את העובדה ש Virtual PC כבר חינמי, זה רשום שחור על גבי HTML באתר הבית של מיקרוסופט, תוריד משם:
http://www.microsoft.com/virtualpc
צריכים להיות שם גם הסברים מפורטים באנגלית.
תודה רבה, הצלתה אותי וזה באמת עובד...
כל מערכת ההפעלה לוקחים בסך הכל 390MB (על קובץ ההדמיה) אבל בזמן שמצב ההדמיה פועל אז ה CPU חורש על עצמו לחינם (הגיע בין 40%-100%)
בכל מקרה, זה ממש ביאס (אבל גם נתן לי כמה רגעים נוסטלגיים) כל קטע של סידור האפליקציה הווירטואלית, אחרי שהגדרתי את הכונן: הייתי צריך דרך הדוס להגדיר אותו כפרטישן (עם FDISK) ולפרמט אותו (דרך דיסק ה WIN98) -אבל לבסוף זה רץ כמו שעון

בקשר לGordi - לא כל כך קראתי את מה שנתת לי אבל בסך הכל ניסיתי להתקין את הווינדוס בניפרד והוא דרש ממני שאצור בעצמי מחיצה בכונן מסוג FAT (ולא רציתי לסכן את המידע שנימצא אצלי בהארדיסק) - ולא ממש ידעתי איך לעשות זאת ולכן לא הצלחתי להתקין מערכת הפעלה נוספת ...

*ד"א, יתכן ואני יצליח לעבור לאט לאט למערכת הפעלה מסוג לינוקס בעזרת התוכנה הזו ...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא נראה לי שעל מעבד בן-זמננו W98 צריכה לקחת 100% ניצולת, למרות שאני עובד עם VMWare Workstation ולא עם Virtual PC.

אגב, גם אני מתכנן כבר הרבה זמן לנסות לינוקס ואף פעם לא מוצא את הזמן לעשות כן...
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני בעצמי לא מבין למה זה ככה ...
* אני אישית מתעניין לדעת איך אני שומר קבצים מתוך האזור הווירטואלי לכונן האישי שלי (כגון תמונה שהכנתי ...)
בכל מקרה שוב פעם אלפי תודות ...
ד"א, הנה תמונה מהמשחק הנוכחי שאני משחק בו כרגע:
תמונה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני יודע שבVMWARE W5 צריך להתקין תוסף שנקרא "VMWare Tools" בכדי להעביר קבצים בין המכונה הוירטואלית למחשב המארח.

העניין הוא, שאם אני זוכר נכון גם בVPC יש בדיוק אותו הדבר... אני לא זוכר איך נקרא התוסף אבל נדמה לי שהוא מגיע כקובץ ISO בתיקיה של התוכנה ואז אתה מעלה את הISO בתור CD בתוכנה ומתקין את התוסף על מערכת ההפעלה הוירטואלית, לאחר מכן אתה יכול לגרור קבצים ותיקיות למחשב המארח.

אבל יכול להיות שאני טועה לגמרי בקשר לזה... :?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא