ממש אבל ממש קשההה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
AsiC
ממש אבל ממש קשההה
משחק ישןןןןן שאתה מכין פיצה לאיזה מלך או משהו כזההה ויש לך בצד סרגל שאתה יכול לבחור משהו לשים וכל פעם שהוא לא רוצה את הפיצה הוא זורק אותה לאחורה וצועק דברים מצחיקים כמו NO WAY או סתם צעקות מוזרות
נראה לי גם שהיו כל מיני חיות מוזרות במשחק...לא זוכר בדיוק מה, למישהו יש שמץ??
תודה
נראה לי גם שהיו כל מיני חיות מוזרות במשחק...לא זוכר בדיוק מה, למישהו יש שמץ??
תודה
-
AsiC
אהההה ועוד משהוווווו
ושחכתי עוד משחק שחיפשתייייי
אתה משחק מסוק שצריך להציל חיילים בשטח וגם לירות על כאלה מוצבים כל פעם שאתה מעל חייל אז יורד סולם מהמסוק לאסוף אותוווו ויש לך גם מנחת ואפשר לאסוף דלק וכאלה
תודהההההההההההההההההה
אתה משחק מסוק שצריך להציל חיילים בשטח וגם לירות על כאלה מוצבים כל פעם שאתה מעל חייל אז יורד סולם מהמסוק לאסוף אותוווו ויש לך גם מנחת ואפשר לאסוף דלק וכאלה
תודהההההההההההההההההה
Re: אהההה ועוד משהוווווו
אולי אחד ממשחקי ה Strike? נדמה לי שיש כמה בHOTU2 (חפש Strike).AsiC כתב:ושחכתי עוד משחק שחיפשתייייי
תודהההההההההההההההההה
אחי זה נראה לי desert strike
desert strike אחי בטוח אני זוכר את המשחק
-
AsiC
יפהההההההההההההה
יפה מאודדד=) תותחים אתם באמתתתת חיפשתי Desert strike וזה לא זה אבל אז זה מצא דברים דומים ומה שחיפשתי נקרא Jungle Strike תודההה רבה לכםםםםם =)))
אממ...מה לגבי המשחק הראשון?..
אממ...מה לגבי המשחק הראשון?..
-
AsiC
כןןן
תותחחחחחחחחח זה זה מה שהבחור מההודעה אמר --- כדור בוץ...אבל,,, אף אחד לא נתן לינק או שם באנגלית של המשחק....אולי מישהו יודע??
תודה לכולם ענקיים אתםם
תודה לכולם ענקיים אתםם