המשימות לשבוע הקרוב

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

המשימות לשבוע הקרוב

שליחה על ידי Gordi »

טוב, חבר'ה, בתקווה שיהיה לי טיפה זמן פנוי השבוע, בואו נגדיר לעצמנו את המשימות בהן צריך לעמוד:
1. שכלול מנגנון החיפוש (כפי שמופיע בהודעה הזו).
מה זה מצריך? רשימה של כמה שיותר אפשרויות כתיבה שונות למשחקים שבאתר. אשמח לכמה שיותר עזרה :-)

2. יצירת רשימה של משחקים שזקוקים לסיקור מחדש.
מה זה מצריך? בינתיים כלום, אבל לאחר שהרשימה תושלם אשמח לעזרה בסיקור :-)

3. סידור הודעת שיתוף הקבצים באופן שהוצע פה.
מה זה מצריך? התבנית ש-Og הציע עבור אפצ'י נראית לי מעולה, עכשיו רק צריך להמיר את כל המשחקים לתבנית הזו. אל תשכחו שאנחנו הולכים על שרשור עצמאי לכל משחק... בשלב הראשוני זה בסדר אם יופיעו רק הפרטים הבסיסיים כדי שיהיה לנו שלד, ואח"כ יהיה אפשר להוסיף את ההרחבות.

עוד הצעות/רעיונות/הערות?
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

צריך

שליחה על ידי א ני »

צריח לעדכן את שאילתא
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

חבל שלא התחלת את המבצע הזה בחופש הגדול.

אם מישהו מעתיק בשביל מישהו אחר את הפרטים להורדה + מה שלא יהיה, בבקשה לתת קרדיט לכותב המקורי ולמעלה המשחק (ולאנשים אחרים שתרמו באותו נושא).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

לצערי לי לא היה זמן, אך אל דאגה - אוטוטו החגים...
סמל אישי של משתמש
Gabriel
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: המשימות לשבוע הקרוב

שליחה על ידי Gabriel »

Gordi כתב:טוב, חבר'ה, בתקווה שיהיה לי טיפה זמן פנוי השבוע, בואו נגדיר לעצמנו את המשימות בהן צריך לעמוד:
1. שכלול מנגנון החיפוש (כפי שמופיע בהודעה הזו).
מה זה מצריך? רשימה של כמה שיותר אפשרויות כתיבה שונות למשחקים שבאתר. אשמח לכמה שיותר עזרה :-)
הדרך היחידה לעזרה כאן היא הצעת שמות, או שיש דרך לעזור בהעלאה לאתר של השמות האופציונליים הנוספים?
Gordi כתב: 3. סידור הודעת שיתוף הקבצים באופן שהוצע פה.
מה זה מצריך? התבנית ש-Og הציע עבור אפצ'י נראית לי מעולה, עכשיו רק צריך להמיר את כל המשחקים לתבנית הזו. אל תשכחו שאנחנו הולכים על שרשור עצמאי לכל משחק... בשלב הראשוני זה בסדר אם יופיעו רק הפרטים הבסיסיים כדי שיהיה לנו שלד, ואח"כ יהיה אפשר להוסיף את ההרחבות.
אם אתה יכול רק להבהיר מה התבנית שנקבעה בסוף למשחקים, קצת נאבדתי בשרשור ההוא.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:אם מישהו מעתיק בשביל מישהו אחר את הפרטים להורדה + מה שלא יהיה, בבקשה לתת קרדיט לכותב המקורי ולמעלה המשחק (ולאנשים אחרים שתרמו באותו נושא).
אני מאמין שהכי טוב שכל אחד יטפל בהורדות שלו, ואם מישהו יכול לעזור בהוספת חומר להודעה של מישהו אחר שיוסיף אותו פה או שישלח לו בפרטי (למשל, סריקה של מדריך או תמונות).

[עריכה]
אגב, גורדי, אני חושב שיש דרך ממש קלה לטפל בסעיף מס' 2. פנה אלי בפרטי.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: המשימות לשבוע הקרוב

שליחה על ידי Gordi »

Gabriel כתב:הדרך היחידה לעזרה כאן היא הצעת שמות, או שיש דרך לעזור בהעלאה לאתר של השמות האופציונליים הנוספים?
הצעת שמות היא אכן הדרך היחידה...
Gabriel כתב: אם אתה יכול רק להבהיר מה התבנית שנקבעה בסוף למשחקים, קצת נאבדתי בשרשור ההוא.
אוקיי - בגדול, אנחנו הולכים על שרשור דביק (ונעול) אחד שכל הודעה שלו תהיה הפרטים על ההורדה, ובנוסף שרשור לכל משחק שבו גם יהיו הפרטים וגם תהיה אפשרות לגולשים להגיב או לשאול שאלות.
קח את השרשור של Og על אפצ'י בתור התבנית - פרטים מלאים על המשחק (שם, חברה, גודל וכו'), תיאור, תמונות, פרטי ההורדה והערות טכניות. כמובן שאם אין חלק מהדברים (אתה לא יודע מה הגודל אחרי הפריסה, לא לקחת תמונות וכו') אז לא צריך, אבל כמובן שתמיד כדאי שהפרטים האלו יהיו...
Og כתב: אני מאמין שהכי טוב שכל אחד יטפל בהורדות שלו, ואם מישהו יכול לעזור בהוספת חומר להודעה של מישהו אחר שיוסיף אותו פה או שישלח לו בפרטי (למשל, סריקה של מדריך או תמונות).
אני נוטה להסכים, אבל דע שזה אומר שלך תהיה הכי הרבה עבודה :-)
אני אנסה לתפוס אותך באיסיקיו...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

בקשר למציאת סיקורים לא מסֶפקים, באמת אפשר לעשות חיפוש במסד נתונים לסיקורים קצרים במיוחד וזה בטח יתן את רוב הסיקורים שצריך לתקן..
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

הסיקורים לא שמורים במסד אלא בשיטה טיפה שונה ולכן זה לא ממש אפשרי, אבל אני אנסה למצוא דרך אוטומטית אחרת.

בינתיים, עדכון: נראה לי שהצלחתי לסדר את החיפוש המשוכלל :-)
עכשיו אני אנסה לראות למה הוא לא עובד כשמכניסים גרש.
[עריכה] הגרש גם הסתדר :-)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

:oops:
המףף, שכחתי שהם שמורים בקבצי טקסט במקום אחר.. (עריכה: בהנחה שזה כמו ברומולטור)

אבל אפשר לכתוב תוכנית שתפתח אותם ותבדוק כמה תווים יש בין שתי תגיות HTML שיש שם.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:אבל אפשר לכתוב תוכנית שתפתח אותם ותבדוק כמה תווים יש בין שתי תגיות HTML שיש שם.
מיותר, אפשר פשוט לסדר קבצים לפי גודל בסייר של חלונות - אלה שיותר קטנים יש בהם פחות תווים והיחס הוא ישיר ומדוייק. אני בטוח שזה מה שגורדי עושה בכל מקרה - אבל זה רק בכדי שהוא ידע, לעומת זאת העבודה הקשה באמת היא לרשום את השמות שלהם כאן, בשבילנו, עם זה רציתי לעזור לו, אבל טעיתי, אני לא יכול למצוא דרך קלה. :?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אוקיי, נראה לי שמצאתי את הדרך המיוחלת.
"אחוז החסימה" נקבע על 692 בתים, כלומר, כל מה שמתחת נכלל ברשימה. כמובן שזה לא אומר שאסור לסקר מחדש משחקים שמחוץ לרשימה (למרות שהסיכוי שהם זקוקים לסיקור מחדש הוא נמוך יותר ובמקרה כזה אשמח אם הדבר יעשה בתיאום מראש איתי) וזה לא אומר שכל המשחקים שנמצאים ברשימה אכן יקבלו סיקור מחדש (כי אני מניח שיש כמה שפשוט אי אפשר להגיד עליהם כלום ועוד כמה שלא ממש מעניינים אף אחד והם ידחו לשלב מאוחר יותר).
הרשימה מסודרת לפי מספר ההורדות, כלומר, המשחק המורד ביותר (ולכן זה שזקוק לסיקור-מחדש הדחוף ביותר) נמצא בראש הרשימה.
דבר אחרון - הרשימה נבנתה בצורה אוטומטית ולכן יש סיכוי (קטן ככל שיהיה) שיהיו טעויות. למשל, המשחק Z שמופיע ברשימה ממש לא זקוק לסיקור מחדש, הוא נמצא ברשימה רק בגלל שהשיטה שבה הרשימה נבנתה לא מצליחה להתעלם ממנו. בינתיים Z הוא המשחק היחיד שראיתי שנמצא שם שלא בצדק, ובכלל, זה לא אמור לקרות יותר מדי, אבל אם מישהו מאתר עוד משחק כזה אשמח לשמוע.
ולבסוף, הרשימה:
http://www.old-games.org/1sikur.php
Og
מנהל
מנהל

הבה נגיבה...

שליחה על ידי Og »

המממ, אני חשבתי דווקא על אחוז חסימה יותר נמוך אבל שיהיה.
באבל בובל גם נמצא שם בטעות.
אני אנסה למצוא זמן היום או מחר לסקר את TIM, ואם אף אחד לא ירצה את SKYROADS אולי גם אותו בהזדמנות... ורק אח"כ אני אעבור על שאר המשחקים שאני יכול (טיריאן, סקורצ' וכו') אם לא עשו אותם עדיין.

בקשר לשמות ההרדפים/מקוצרים, אני מניח שכבר הכנסת את כל האפשרויות ש R.G הציע, אז אני אכתוב אותן כאן:
Radioactive Grandpa כתב: (אפשר להוסיף מספר כדי לעבור את מגבלת שתי האותיות)
TIM - The Incredible Machine
POP - Prince of Persia
וודאי ישנם עוד.
ראיתי שבינתיים כדי לפתור את הבעיה הזו ב-TIM פשוט הוספת את הקיצור לשם המשחק. התוסף הזה יכול למנוע את ה'גמלוניות' הזו.
או במשחקים בעלי שני שמות על פי מהדורות שונות שיצאו, או על פי כינויים רווחים.
Halloween Harry - Alien Carnage (שגם כאן הכנסת את שני השמות תחת כותרת אחת)
Goblin's Quest 3 - Goblins 3 (אגב, החיפוש לא תומך בגֶרש - יוצר שגיאה)
גם כאן אין לי כרגע נוספים. אבל עוד מגמה של "הכנסת כמה שיותר מהשם לכותרת" יכולה להיפתר:
Jill of the Jungle 2 - Jill Goes Underground
פשוט להכניס אחד מהם לשם אלטרנטיבי. וכך אפשר להוסיף שמות נוספים למקרה שמשום מה מישהו יתעקש לחפש את השם המלא שלהם (תלוש... אבל אם כבר).
Prince of Persia 2 - The Shadow and the Flame
DOOM 2 - Hell on Earth
Krypton Egg - The Ultimate Breakout
Doom 3 - Mr. Smiley Head's Safari
וכמובן הנוסחה הזו ש-ACD הציג, על ההבדל בין כתיבת השם האנגלי בעברית לבין תרגום או כינוי רווח.
גובלינס - גובלינים
גולדן אקס - גרזן הזהב - גרזן מוזהב
וולפנשטיין - הטירה הנאצית
פרהיסטוריק - האדם הקדמון
בריקס - לבנים
קפטן קלאו - קפטן הוק
לTIM אפשר גם TIM1 ו-TIM2 בהתאמה ואותו כנ"ל לPOP1 ו- POP2 (למרות שסביר להניח שכבר עשית את זה - לא בדקתי).
את Z לא ניתן לחפש וגם לא כ"זד" (פחות משלושה תווים) הדבר היחידי שאפשר לחפש זה ZED (זה שם נפוץ כמעט כמו Z) אבל הוא לא הוזן עדיין...
Bubble bobble/bubbob/באבל בובל/בובלבובל
ולסיום, אני בטוח שזה יכול לעזור:
http://vogons.zetafleet.com/viewtopic.php?t=10287
(למרות שיש לי הרגשה שכבר קראת את זה...)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

ל Bubble Bobble יש הרבה אפשרויות חשוב שיהיה: בבל, בובל, ובאבל (כל מילה בנפרד כך שזה יכלול גם את כל הקומבינציות בניהם - מומלץ לכל המשחקים לעשות ככה..).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

גורדי, הייתה לי טעות דפוס בהודעות ההורדה של אפצ'י וקסם התות: כתבתי "שם משתשמש" במקום "שם משתמש" ולצערי העתקת את הטעות לתבנית ההורדה... מה שגרם לך גם לטעות בכל המשחקים שיצרת להם הודעה חדשה... :?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא