הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
ניסיתי להוריד אייס ונטורה[ACE VENTURA] מחשבון דואר,השארתי את זה ללילה ואני רואה בבוקר שאחרי 9 שעות זה הוריד לי משהו כמו 1% וזה בסך הכל 152 מגה
ניסיתי להוריד מהאתר "Home Of The Underdogs" ולא עבד לי
חיפשתי בכמה אתרים מסויימים והתקשתי למצוא את המשחק או הורדה שעובדת
למישהו אולי יש אתר שיכולה להיות בו הורדה של המשחק או אולי מישהו יודע אם יש לי בעיה עם החשבון דואר אם זה כל כך איטי ומה אני צריך לעשות לגבי זה? אני יודה לו מאוד
מה זתומרת|הורדתי את חשבון הדואר בפורום הזה...השאלה שלי לא הייתה מכוונת ספציפית על חשבון הדואר אבל בגלל שאני יודע שיש פה משתמשים שמבינים בזה ובטוח שמבינים יותר ממני הכנסתי את חשבון הדואר לשאלה, סליחה \=
ב-HOTU אני לוחץ על קישור להורדה ישירה וזה פותח לי דף של האתר עם שגיאה בהורדה בחלון חדש...
א) מה השגיאה
ב) לא נראה לי שhotu בכלל מרשה קישורים ישירים
ג) אם ההורדה שלך בחשבון דואר התנתקה באמצע, זה יכול ליהיות כי מישהו התחבר לחשבון באמצע (למרות שזה נשמע פחות סביר אם הורדת באמצע הלילה, וגם מבחינת הפופולריות של התוכנה). יכול ליהיות שגם לא סימנת את כל הקבצים.
דבר ראשון בחשבון הדואר סימנתי את הכל בטוח ההורדה הייתה פשוט מאוד מאוד איטית
ובעמוד של אייס ונטורה ב-HOTU בחלק של ההורדה זה מה שכתוב לי[הדגשתי את כל הקישורים]: with BitTorrent (what's this?). Please note that our one-download-at-a-time rule applies here as well. If you don't use BitTorrent, click here to download [152MB]. Click here to download a specific file inside the archive
אני לוחץ על הקישור של "click here to download [152MB]." וזה פותח לי את העמוד הזה: http://www.the-underdogs.info/zip.php?id=2167
מה אני צריך להכניס בשורה הריקה?
astralc כתב:אתה לא לחצת על ה here הנכון (אם היית לוחץ על מה שאמרת שלחת זה היה פותח דף אחר).
בדקתי מה שאמרת אבל זה בדיוק כמו שאמרתי...אני לוחץ על ה-HERE של click here to" download [152MB]" וזה פותח לי את הדף שנתתי בקישור בהודעה הקודמת..כתוב לי שאני צריך לכתוב איזה משהו בשורה הריקה ניסיתי כבר וזה הוריד לי איזה משהו[עם שם קובץ EXE] אז חשבתי שזה בסדר אבל זה רק חלק ממה שצריך ואין לי מושג מה לעשות...
מה אמור להפתח לי כשאני לוחץ על ה-HERE הזה? אני בכלל לוחץ על הקישור הנכון להורדה?
בסדר הצלחתי כנראה זה היה בגלל האנטיוירוס שהיה פועל וגם משום מה כשלחצתי זה פתח לי דף לא זמין ועכשיו זה היה בסדר תודה על העזרה מת על הפורום הזה!
וואי משחק קשה..שוב תודה!