הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
כששיחקתי בWacky wheels שאלתי את עצמי מדוע שמי כלל לא נרשם בטבלת השיאים. כשהחלטתי להסתכל בה בעיון גיליתי שכולה מעוטרת בשמות "gordy". גם בkeen dreams גיליתי שיש שמירות שנמצאות בליבו של המשחק ושאין סיכוי שהגיעו ביחד עם המשחק ביום שנקנה. כך שעושה רושם שכאן באתר מנסים את המשחקים אך לא טורחים להעלים עקיבות, האם אתם מכחישים זאת?
אף אחד לא אמר שאסור לא... ואם זה כל כך מפריע לך אתה יכול למחוק את קובץ טבלת השיאים.
בטוח שזה לא המשחק המקורי, וגם במשחקים(לא זוכר איזה) שבאו עם שמירות- זה לא מפריע לחווית המשחק.
קובץ טבלת השיאים לרוב יש לו שם מיוחד (תלוי במשחק) שקל לזהות שהוא זה.
איתחלתי את טבלת השיאים (יש אפשרות כזו בקובץ האפשרויות של המשחק). לדעתי כדאי לכם לא להשאיר סימנים. חוץ מזה כל מסלולי הבונוס פתוחים ולא הבנתי אם הם אמורים להיות ככה או שזה שוב השארת עקבות.
ohad578 כתב:כששיחקתי בWacky wheels שאלתי את עצמי מדוע שמי כלל לא נרשם בטבלת השיאים. כשהחלטתי להסתכל בה בעיון גיליתי שכולה מעוטרת בשמות "gordy". גם בkeen dreams גיליתי שיש שמירות שנמצאות בליבו של המשחק ושאין סיכוי שהגיעו ביחד עם המשחק ביום שנקנה. כך שעושה רושם שכאן באתר מנסים את המשחקים אך לא טורחים להעלים עקיבות, האם אתם מכחישים זאת?
זה נקרא כפיות טובה, וזו תכונה מגעילה. המלצה שלי: תפסיק עם זה.
סתם לידע כללי - עוד מאז ימי ה-BBS (ושיטות הפצה אחרות) נהוג ומקובל לדחוף "פרסומות" למקור המשחק. אם זה שמות בטבלת שיאים, אינטרו או סתם קבצי BAT פשוטים ומוסתרים.
ohad578 כתב:כששיחקתי בWacky wheels שאלתי את עצמי מדוע שמי כלל לא נרשם בטבלת השיאים. כשהחלטתי להסתכל בה בעיון גיליתי שכולה מעוטרת בשמות "gordy". גם בkeen dreams גיליתי שיש שמירות שנמצאות בליבו של המשחק ושאין סיכוי שהגיעו ביחד עם המשחק ביום שנקנה. כך שעושה רושם שכאן באתר מנסים את המשחקים אך לא טורחים להעלים עקיבות, האם אתם מכחישים זאת?
סליחה. לא האשמתי אף אחד. אני חושב שהאתר אדיר. רק רציתי לברר.
סליחה. לא האשמתי אף אחד. אני חושב שהאתר אדיר. רק רציתי לברר.
לא הבנתי מה הבעיה ...גורדי החליט לשחק במשחקים והוא העלה את המשחק מן המחשב שלו -מה שאומר שכל מה שהוא עשה נישמר -מה כל כך בעייתי בזה?
סתם ככה (כי הדיון ממש לא לעניין) גם כאשר רשימות שיאיים מאופסות (בד"כ במשחקים ישנים) עדיין יהיו שמות (בד"כ של מתכנתי המשחק וכאלה) או שם החברה - גם להם תגיד שזה לא בסדר ?