קובץ אצווה ל-DOSBOX
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
קובץ אצווה ל-DOSBOX
בעיקר בגלל שאני עצלן :>
אני צריך קובץ BAT שיפתח משחקים דרך DOSBOX ישר לחלון מלא וה-FRAMESKIP ל-5 (אצלי במחשב אני תמיד מעלה עד 10 (מקסימום) ועובד הכי טוב - נראה לי 5 יהיה יעיל לרוב המחשבים החדישים יותר.
תודה עוג :>
אני צריך קובץ BAT שיפתח משחקים דרך DOSBOX ישר לחלון מלא וה-FRAMESKIP ל-5 (אצלי במחשב אני תמיד מעלה עד 10 (מקסימום) ועובד הכי טוב - נראה לי 5 יהיה יעיל לרוב המחשבים החדישים יותר.
תודה עוג :>
Re: קובץ אצווה ל-DOSBOX
חחחחחחחחח, אהבתי...אופיר כתב:תודה עוג :>
אני כבר אדבר איתך באייסי.
-
AC
הידעתם !
אני לא בטוח אם אנשים יודעים .
אבל יש ב-DosBox תוכנה לחלונות שדרכה אפשר להפעיל משחקים בלחיצת כפתור,
הגדרת מהירות וכרטיס קול שהמוזיקה תתנהל דרכו.
אבל יש ב-DosBox תוכנה לחלונות שדרכה אפשר להפעיל משחקים בלחיצת כפתור,
הגדרת מהירות וכרטיס קול שהמוזיקה תתנהל דרכו.
טוב, אם אתה מתעקש:
תיצור קובץ טקסט בתיקייה של דוסבוקס, תעתיק את זה אליו ותשנה את הסיומת מ TXT ל BAT.
כמובן שבמקום c:\old games\space quest5\sq5.exe אתה רושם את שם הקובץ שאתה רוצה להפעיל עם המיקום שלו (לא למחוק את המרכאות).
עשיתי את זה בדרך שאתה רצית, למרות שעדיף בהרבה לעשות קובץ קונפיגורציה נפרד ואיתו להריץ...
קוד: בחירת הכל
dosbox.exe "c:\old games\space quest5\sq5.exe" -c "frameskip=5" -fullscreenכמובן שבמקום c:\old games\space quest5\sq5.exe אתה רושם את שם הקובץ שאתה רוצה להפעיל עם המיקום שלו (לא למחוק את המרכאות).
עשיתי את זה בדרך שאתה רצית, למרות שעדיף בהרבה לעשות קובץ קונפיגורציה נפרד ואיתו להריץ...
לא מתוך דוסבוקס, אלא מקיצור דרך, או מקובץ אצווה.
בקובץ אצווה זה:
אותו דבר בדיוק מקיצור דרך.
בקובץ אצווה זה:
קוד: בחירת הכל
dosbox.exe -conf dosbox1.conf
למקרה שלא שמת לב, עשיתי את זה כבר כמה פעמים פה... הפעם האחרונה הייתה במשחק "קסם התות", אתה יכול לראות את זה בנושא של השיתוף קבצים.אופיר כתב:השאלה בקצרה - אם אני אקח משחק DOS, כל קבצי התיקייה של DOSBOX, אשים ביחד בקובץ RAR/ZIP ופשוט אפרוס למשחק אחר התוכנה תעבוד ?
[עריכה]
אגב, זה שאפשר לעשות את זה עדיין לא אומר שדוסבוקס לא משתמש ב Registry, היום כל תוכנה טובה מתוכננת כך שתיצור כניסות חדשות כאשר היא לא מוצאת כאלה.