בעייה חמורה

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

הצילווו

בעייה חמורה

שליחה על ידי הצילווו »

יש לכם באתר את המשחק דובי יום הולדת ואני מנסה לשחק בו אני מורידה אותו אך איך שהוא עולה הוא מעלה לי בעייה משהו כזה

room 32 not in 32 ומספר ארוך אחריו

איך אני מצליחה לעלות את המשחק ולשחק בו
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אם את משחקת מחדר בבית מלון, אז המשחק מנסה לומר לך שאת לא בחדר הנכון...

אם לא, תסבירי מה עשית בכדי להגיע לשגיאה המדוברת והכי טוב בכלל שתעלי תמונה.
הצילווו

אז ככה...

שליחה על ידי הצילווו »

המשחק עצמו מתחיל לעלות ואיך שהוא נכנס לבית ולחדר של הילדה האבא מדבר ואומר לילה טוב וכו.. ואז פתאום עולה השגיאה הזו ....

לא ניתן לצלם ולעלות תמונה ניסתי

ועוד שאלה שעכשיו נזכרתי בה במשחק בבל בבל bubble bobble
נפתח אך רק המשך פתיחה תמונה עולה אבל המשחק עצמו לא עולה אשמח לקבל תשובה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בבאבל בובל המשחק עולה - אבל לוקח לו הרבה זמן (את צריכה גם ללחוץ על המקש המוגדר כFIRE במסך בחירת המקשים), בכדי לסדר את הבעיה הזו את צריכה להפעיל את המשחק בדוסבוקס ולהוריד את הCycles למשהו כמו 700 בערך (אם את לא יודעת איך להוריד את הCycles עייני במדריך של אופיר לדוסבוקס שניתן למצוא ביחד עם שאר הGUIDE2 שלו).

בקשר לדובון-בלון, תפעילי גם אותו עם דוסבוקס (יכול להיות שצריך להעלות את כונן התקליטונים כפי שמופיע בסעיף "מדריך לטעינת כונן תקליטונים עם DOSBox" במדור הHELP2 שבאתר), ואם עדיין מתקבלת השגיאה את יכולה לצלם תמונת-מסך עם צירוף המקשים Ctrl+F5 (התמונה תיווצר בתיקייה Capture שבתיקייה של דוסבוקס), לאחר מכן, ניתן להעלות אותה לשירות אחסון תמונות חינמי כדוגמת http://www.imageshack.us ולהדביק קישור לכאן.
הצילווו

dosbox

שליחה על ידי הצילווו »

אז ככה חוץ מהדוס בוקס איזה עוד תוכנה יש בכדי להפעיל משחקים כאלו כי אני לא מצליחה להשתמש בזה

נפתח מסך שחור והוא על Z ואני לא מצליחה להעביר אותו לC או משהו אחר ... לא מתליחה אולי אני בורה אבל לא מצליח לי ...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

רואים שלא קראת את המדריכים לדוסבוקס. יש אחד במדור הHELP2, ואחד באתר הGUIDE2 של אופיר.

אם מדובר רק על דובון-בלון אז הוא עובד גם עם ScummVM (בדומה לכל שאר המשחקים של Humongous), אבל למשחקים אחרים את חייבת את דוסבוקס.
מדריך וקישור לScummVM אפשר למצוא גם כן בין הGUIDE2 של אופיר.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא