simon 1/2

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

witch_king
משתמש רשום
משתמש רשום

simon 1/2

שליחה על ידי witch_king »

הורדתי את המשחק simon 1/2, איך אני אמור להפעיל אותם?(הורדתי דוס בוקס, אבל זה לא עוזר..). ב-2 יש קובץ קרא-אותי, שאומר שאני צריך ללכת לאיפה שהוא משסבירים איך לפרוס UHA, אבל הקישור לא עובד...
אנא עזרו לי... :cry:
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אין לי כח להוריד ולבדוק, אבל כנראה הקובץ מקשר לכתובת הישנה של מסע... נסה להחליף את תחילת הכתובת ב: http://www.old-games.org

זאת אבל באמת בעיה כי אי אפשר להחליף את כל הקבצים הישנים רק בגלל הכתובת, זה לא פשוט כמו לסדר את הכתובות בפורום... אבל חשבתי שהיה מבצע החלפת כל קבצי ה uha בקבצי 7zip עם self extract.. איך הוא מתקדם? אם מחליפים את כל קבצי ה UHA ב 7zip אז הבעיה עם הכתובת של מסע תיעלם בנוסף לבונוסים של הכיווץ ב 7zip במקום ב uha.
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

לא כדאי לדעתי self extract. לי זה סתם מכביד על ההוצאה של הקבצים (במיוחד בקבצים גדולים). ווינרר בכול מקרה פותח 7z.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא מתקדם. אני חושב שגורדי ירד מן הרעיון, לא יודע למה.

ולפי דעתי SF דווקא כן נחוץ, התוספת בגודל היא לא משמעותית (7KB בערך), ורוב האנשים שלא מבינים במחשבים, משתמשים או בווינזיפ, או בפתיחת הזיפ של ווינדוס. ככה שאם כבר אומרים להם להוריד WINRAR כבר יכולנו להגיד להם להוריד WINUHA (וזה רק לאחוז הקטן שבכלל שואלים בפורום, או מסתכלים בעזרה)
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

אבל האנשים האלא שלא מבינים במחשבים, בכל מקרה באים אחר כך לפורום בשביל לשאול "למה זה לא פועל?" "למה זה פועל לאט?" "עזרהההה דחוףףףףף, מלך מי שעוזר".
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

זאת באמת בעיה, אף פעם לא חשבתי שנאבד את הכתובת הישנה...
מבצע ההחלפה הופסק כשהתברר לי ש7Z לא תמיד משפר את הכיווץ, והעובדה שצריך להעלות מחדש את כל המשחקים גם תרמה לירידה מהרעיון. מדי פעם, כשאני צריך ממילא להעלות משחק מחדש - אני בודק אותו עם ZIP, RAR ו-7Z ומעלה את הקובץ הקטן ביותר.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא