מת להשיג את המשחק בבקשה! כנסו
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
שושן
מת להשיג את המשחק בבקשה! כנסו
מי יכול להביא לי את המשחק heroes of might and magic 2 ששיחקתי בראשון ובשלישי וגם ברביעי בחמישי עוד מעט אני יקבל רק בשני לא שיחקתי ולכול החוקיים למניהם זה בטוח כבר חוקי להורדה מלאה אז בבקשה שלחו לי אתר שאפשר להוריד אותו בחינם!???? לינק או משהו בבקשה!! לי זה דחוף..
קודם כל: לא, זה לא חוקי, בדיוק כמו 90% מהמשחקים שפה באתר, ובכלל.
אבל בפורום הזה זה נחשב מספיק ישן, מה שכן, אני לא מצליח למצוא מקור הורדה במקומות המקובלים (ו kmzpub.ru לא עובד לי משום מה) ואין לי כח לחפש. אני אעלה אותו לחשבון דואר עוד מעט, תמתין קצת.
וקצת אוף טופיק, בגלל שהזכרת את HOMM5:
אל תקנה את Heroes of Might and Magic 5!!
ואם לא קנית(הורדת, קיבלת וכו') ואתה רוצה לשחק בו תוודא שיש לך חומת אש!
המשחק הזה הוא בעצם Spyware אחד גדול. הוא אוסף מידע אישי מהמחשב שלך ושולח אותו ל Ubisoft.com
ראה הוזהרת.
אבל בפורום הזה זה נחשב מספיק ישן, מה שכן, אני לא מצליח למצוא מקור הורדה במקומות המקובלים (ו kmzpub.ru לא עובד לי משום מה) ואין לי כח לחפש. אני אעלה אותו לחשבון דואר עוד מעט, תמתין קצת.
וקצת אוף טופיק, בגלל שהזכרת את HOMM5:
אל תקנה את Heroes of Might and Magic 5!!
המשחק הזה הוא בעצם Spyware אחד גדול. הוא אוסף מידע אישי מהמחשב שלך ושולח אותו ל Ubisoft.com
ראה הוזהרת.
טוב, העליתי את המשחק, תקרא טוב טוב את ההודעה הזו בכדי להבין איך להוריד:
viewtopic.php?t=10090
המשחק נמצא בחשבון מס' 2, שפרטיו נמצאים בהודעה.
viewtopic.php?t=10090
המשחק נמצא בחשבון מס' 2, שפרטיו נמצאים בהודעה.
אה?Og כתב:אל תקנה את Heroes of Might and Magic 5!!
ראה הוזהרת.
אתה בטוח?
הם לפחות מזהירים את הצרכן בהסכם שלהם? (זה שמאשרים בלי לקרוא כשמתקינים..).
כן, בטוח ב100%, אתה יכול לראות בעצמך אם תפעיל את המשחק כשחומת אש פועלת, היא תאמר לך שהקובץ Game.exe מנסה לשלוח מידע ל Ubisoft.com.
קשה להגיד שהם גלויים עם זה ב100% בהסכם רשיון. אני לא זוכר את המילים המדוייקות, אבל זה משהו בסגנון של: "יש אפשרות שהתוכנה תתקשר לאינטרנט כמתואר בהסכם הפרטיות של יוביסופט: [קישור להסכם הפרטיות]"
הבעיה היא, שבקישור שהם מספקים רשום בפירוש שרק ע"י גלישה באתר האינטרנט ילקח מידע מהמחשב (ולא ע"י אף תוכנה), ככה שבעצם, הם מפירים את ההסכם שלהם בעצמם...
קשה להגיד שהם גלויים עם זה ב100% בהסכם רשיון. אני לא זוכר את המילים המדוייקות, אבל זה משהו בסגנון של: "יש אפשרות שהתוכנה תתקשר לאינטרנט כמתואר בהסכם הפרטיות של יוביסופט: [קישור להסכם הפרטיות]"
הבעיה היא, שבקישור שהם מספקים רשום בפירוש שרק ע"י גלישה באתר האינטרנט ילקח מידע מהמחשב (ולא ע"י אף תוכנה), ככה שבעצם, הם מפירים את ההסכם שלהם בעצמם...
לא נעים לי שאני ממשיך את האוף טופיק, אבל זה נושא שמאוד מציק לי.
אז לשאלתך(קביעתך?) אופיר, לא, לא כל משחק מבקש תקשורת לאינטרנט, ואלה שמעדכנים מבקשים רק כשאתה מעדכן אותם, ואלה שמשחקים בהם ברשת מבקשים רק שאתה מנסה לשחק ברשת(לפחות כל המשחקים החדשים שאני מכיר(וזה באמת לא הרבה)).
ומלבד זאת, כמו שאמרתי המשחק שולח מידע אישי, וזה אושר ע"י מפתחי המשחק, אם אתה רוצה אני יכול לתת לך קישור לשרשור בפורום הרשמי.
אז לשאלתך(קביעתך?) אופיר, לא, לא כל משחק מבקש תקשורת לאינטרנט, ואלה שמעדכנים מבקשים רק כשאתה מעדכן אותם, ואלה שמשחקים בהם ברשת מבקשים רק שאתה מנסה לשחק ברשת(לפחות כל המשחקים החדשים שאני מכיר(וזה באמת לא הרבה)).
ומלבד זאת, כמו שאמרתי המשחק שולח מידע אישי, וזה אושר ע"י מפתחי המשחק, אם אתה רוצה אני יכול לתת לך קישור לשרשור בפורום הרשמי.