יש לי שתי שאלות:
- האם ניתן להוריד את המשחק "קסם התות" המשחק הראשון? אם כן, שימו לינק.
- אני מחפשת משחק שהיה לי על דיסק, על עולם עם יצורים מוזרים כאלה, ועוזרים לאיזה יצור למכור כותנה ולייצר אותה או משהו כזה. מישהו מזהה את המשחק?
כיוון שאיני יכולה לערוך את הודעתי...
יש לי תוספת תיאור למשחק השני-
היה גם במשחק מין קניון או מרכז מסחרי כזה שבו היה משרד ששם ישבה אישה שנתנה את ההדרכה וההוראות למשחק. גם היה מין שדה כותנה כזה והיה שם יצור מוזר שזעק "כותנה כותנה". שם המשחק הוא משהו בסגנון "גרמלינס"/"גובלינס"
אוף
זה לא זה.
המשחק היה קצת יותר ישן.
אני לא זוכרת בדיוק מה הייתה המטרה במשחק, אבל זה קשור איכשהו לכותנה. אה, וגם היה מין תיאטרון שהיה בו מופע ידיים עם כפפות לבנות. היה גם יצור צהוב כזה עם חדק.
אעאעאעאעאע היה שדה כותנה עם יצור שזעק "כותנה כותנה" בקול גבוה.
מישהו מזהה?
ET2K כתב:
אני חושב שהזומבינים הם של מטריקס (מגה רייס 2) שזו חברת הפצה לא ממש מפורסמת,אז אני לא מאמין שלהרבה אנשים יהיה את זה.
יש לי את The Zoombinies logical journey ורשום שהוא של br0derbund (בטוח שלא רשמתי את זה נכון...), אבל למרות שכתוב על הדיסק בעברית ("הזומבינים המדליקים") ורשום שכל הזכויות לגרסה העברית שמורות למיראז' - המשחק באנגלית, ולפי מה שהבנתי כולם מחפשים את המשחקים בעברית (כמה בכלל תורגמו לעברית? חוץ מהמסע לאורך הנהר או משהו כזה)
אגב, יש לי כמה משחקים שמיראז' יבאה ועדיין הם באנגלית, למרות שלחלקם יש מדריך בעברית...