יש לי בעיה בWARCRAFT 2 ...

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מישה הגרמני

יש לי בעיה בWARCRAFT 2 ...

שליחה על ידי מישה הגרמני »

בעבר המשחק פעל לי כמו שצריך ,כעת כשהתקנתי ווינדוס 2000 המשחק פועל ,אבל הגרפיקה הרוסה לגמרי ,וכשאני מפעיל את המשחק בעזרת DOS BOX המשחק פועל אבל לאט (דוס בוקס מפעיל לי חל קמהמשחקים לאט ).
יש לי פנטיום 2 ואני לא מבין מה בעיה .
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אתה יכול להאיץ את המשחק בדוסבוקס בעזרת CTRL+F12. ניסית?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:אתה יכול להאיץ את המשחק בדוסבוקס בעזרת CTRL+F12. ניסית?
עם פנטיום 2 סביר להניח שהאצת המשחק לא תעבוד, כי המעבד פשוט חלש מדי.
אבל לעומת זאת WAR2 אמור לעבוד ב2000 וXP בלי בעיות ועם קול... נדמה לי שיש גרסה לדוס וגרסה לחלונות, ניסית להוריד מההודעה -= שיתוף קבצים =- כאן בפורום?
בוריס הניגר

משם הורדתי ..

שליחה על ידי בוריס הניגר »

הורדתי משיתוף הקבצים ,אבל עדיין -הגרפיקה על הפנים והרוסה ,לעומת הדוס בוקס האיטי שמפעיל הכל בצורה מעולה (מלבד המהירות )
Og
מנהל
מנהל

Re: משם הורדתי ..

שליחה על ידי Og »

בוריס הניגר כתב:הורדתי משיתוף הקבצים ,אבל עדיין -הגרפיקה על הפנים והרוסה ,לעומת הדוס בוקס האיטי שמפעיל הכל בצורה מעולה (מלבד המהירות )
מוזר... אני אחפש הורדה אחרת, אבל תגיד לי, גם ב2000 יש "מצב תאימות"? ואם כן, ניסית לבחור בתאימות ל95 או 98 ?
גרגורי הפלשטינאי

Re: משם הורדתי ..

שליחה על ידי גרגורי הפלשטינאי »

Og כתב:
בוריס הניגר כתב:הורדתי משיתוף הקבצים ,אבל עדיין -הגרפיקה על הפנים והרוסה ,לעומת הדוס בוקס האיטי שמפעיל הכל בצורה מעולה (מלבד המהירות )
מוזר... אני אחפש הורדה אחרת, אבל תגיד לי, גם ב2000 יש "מצב תאימות"? ואם כן, ניסית לבחור בתאימות ל95 או 98 ?
מזה מצב תאימות ?ואל תחפש הורדה אחרת ,זה קרה לי גם בגירסאות שהורדתי מאמיול זה בעיה במחשב ,לא במשחק.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

סלבה הפורטוגזי

לא....

שליחה על ידי סלבה הפורטוגזי »

אין לי מצב תאימות כי יש לי ווינדוס 2000.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב, בוא נעשה קצת סדר בבלאגן:
קודם כל הנסיון שלי עם ווינדוס 2000 הוא כמעט ולא קיים(מועט מאוד) אבל ניחוש מושכל שלי (ואני בדר"כ לא טועה בהם) אומר ש-
א': יש (או שניתן להתקין) מצב תאימות ב2000.
ב': ווארקראפט 2 צריך לעבוד על 2000 (מבחינת מערכת ההפעלה).

מלבד זאת, אתה בעצמך אומר שהמשחק פועל על 2K חוץ מהגרפיקה.
אם היית אומר לי שיש לך פנטיום 1 הייתי אומר שסביר להניח שכרטיס המסך שלך הוא האשם כי הוא כנראה לא תומך בחלק מהפונקציות בתקן VESA בביוס שלו, אבל אתה אומר שיש לך פנטיום 2, אז הסיכוי שכרטיס המסך שלך אשם הוא הרבה יותר קטן אבל עדיין קיים.

אז מה שאני צריך שתעשה זה שתאמר לי מה סוג כרטיס המסך שלך, ואם אתה לא יודע לך ל:
התחל>הפעלה>Dxdiag (אתה רושם את ה Dxdiag בתיבת ההרצה) ובחלון שנפתח לך לכרטיסייה Display ושם מצד שמאל למעלה צריך להיות שֵם הכרטיס.

אם הכרטיס הוא באמת הבעיה ואם יתמזל מזלך והתכנה Sci-tech Display Doctor (שבאה עם המשחק אם הורדת משרשור שיתוף הקבצים) תומכת בצ'יפ שלו, אז אני אדריך אותך איך להשתמש בה.

מצב תאימות לא יעזור אם הבעיה היא בכרטיס המסך ואין שום סיכוי שתצליח להביא את דוסבוקס למהירות הטבעית של WAR2 עם פנטיום 2. גם דיסקט איתחול לא יעזור פה(לא לדבר על העובדה שזה מאוד לא נוח) הדבר היחידי שאולי כן יכול לעזור זה הורדה של גרסת הבאטל.נט, אם הבנתי
נכון, שם כל מערכת הקבצים נבנתה מחדש, אבל בוא קודם ננסה את עניין הכרטיס מסך.

[עריכה]
בדקתי בקשר למצב תאימות, וצריך להיות לך SP2 ומעלה. אם יש לך, נסה את זה:
http://www.activewin.com/tips/win2000/1 ... s_43.shtml
בכדי לא ליצור בילבול, אני חוזר שוב: לא נראה לי שמצב תאימות יעזור לך, אני סתם נותן לך את הקישור לידע כללי.
דץ השוויצרי

אולה

שליחה על ידי דץ השוויצרי »

הכרטיס מסך שלי הוא ATI RAGE PRO ,פשוטו כמשמעו ,ושוב ,המשחק פעל לי בעבר בפנטיום ...רק לא זכור לי באיזה כרטיס מסך .
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני די בטוח ש rage pro צריך להיות בסדר...
אם אתה חושב שהבעיה היא במערכת ההפעלה אז אתב יכול בקלות ללכת על דרך האלימינציה:
1. תוריד את דיסקט ההפעלה של Reservatory מMASA22 (במדור ה"עזרים").
2. תפעיל את המחשב איתו (בהנחה שמערכת הקבצים שלך היא FAT32 ולא NTFS, כי אם היא NTFS לא תוכל להשתמש בכונן הקשיח).
3. לך לתיקיית המשחק, תפעיל את ה SETUP ותבחר ללא כרטיס קול או מוסיקה.
4. תפעיל את המשחק.

אם הגרפיקה עדיין הרוסה, אז זה כן כרטיס המסך שלך.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא