יש לי תיאור, אני צריך שם! ("הקוף הגנב").

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורסקוול

יש לי תיאור, אני צריך שם! ("הקוף הגנב").

שליחה על ידי אורסקוול »

טוב, הדבר היחיד שיש לי מהמשחק הזה זה זכרונות מלפני 12-13 שנה כשהייתי בן 4-5 ככה, אז יכול להיות שחלק מהפרטים לא יהיו מדוייקים.

* זה משחק פלטפורמה, בדו מימד, יש סולמות אבל אני לא זוכר אם אפשר לקפוץ וכל זה.. יש מסכים, ברגע שאתה מגיע לקצה הימני למשל של המסך אתה עובר לאיזור חדש... בערך כמו שיש בפרהיסטוריק וטיטוס..

* אני חושב שמשחקים בתפקיד של קוף.. חושב, בגלל שהשם שנתתי למשחק כשהייתי קטן זה "הקוף הגנב". אני לא זוכר את השם האמיתי שלו! אז אני חושב שאתה משחק בתור קוף אדם קטן כזה..

* המטרה: לאסוף 4 כלים. לא יודע מה קורה כשאוספים אותם כי אף פעם לא הצלחתי.. אחד מהכלים זה פלייר / צבת. כל הכלים זה כלים כאלה של חשמלאים / בנאים: אני חושב שהיה גם מברג, פטיש וכו', יכול להיות שאני לא מדייק אבל.
בתחתית המסך יש 4 ריבועים ריקים, וכל פעם שאתה אוסף את אחד הכלים אז הוא מופיע בריבוע.

* יכול להיות שזה בגלל המסך והמחשב שהיו לי אז, אבל הגרפיקה הייתה טיפה מעפנה, זאת אומרת הצבעים החזקים שאני זוכר זה אדום שחור ואולי קצת צהוב.. הגרפיקה היא, שוב, בסגנון פרהיסטוריק.

* אני חושב שאתה נמצא במעין עיר, יש קטע שאתה מגיע ל"ביוב" של העיר..

* לא זוכר אם אפשר להרוג את האוייבים או צריך רק להמנע מהם. אני חושב שהמטרה זה להמנע. אני גם לא בטוח אם היה לבבות שספרו כמה חיים יש לך לפני שאתה נפסל. בכל מקרה, היו פסילות, בזה אני כמעט בטוח.

זה בערך כל מה שאני זוכר =\
מצטער שזה תיאור קצת דפוק, ב Home of the Underdogs אף אחד לא הגיב לזה, אני מקווה שפה מישהו יזהה!

בתודה,

-אור.
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

זה משחק ל-PC ?
אורסקוול

שליחה על ידי אורסקוול »

חיובי..

אררר - אם לא הזכרתי: אני חושב שזה היה ב4 / 8 / 16 צבעים או מה שלא היה באותה תקופה... בא נגיד שקין היה יותר צבעוני מזה. מצד שני המסך (או כרטיס מסך) שלי היה גרוע באותה תקופה (זמני ה CGA, EGA, VGA - לא זוכר בדיוק זוכר את הסדר הטכנולוגי שלהם)..

ככה שיכול להיות שרק אצלי המשחק היה ב4 צבעים, ושוב, הבולטים שבהם זה אדום שחור ומעין צהוב. :wink:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אם זה מעניין מישהו, בפורום של HOTU בסוף מצאו לו את המשחק. המשחק נקרא Goody.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

וואו! לא זיהיתי את המשחק מהתמונה אבל כשהפעלתי אותו נזכרתי שגם אני הייתי משחק בו כשהייתי קטן!

עצום, תודה לך אורסקוול!
אורסקוול

שליחה על ידי אורסקוול »

בכיף! :wink:

תודה לכם!

Goody

מי היה מאמין שזה השם... התגעגעתי לזה !!!
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

Goody The Thief ?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »