המשחקים של ה MAME פועלים לאט :(
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אלון שער ירוק 2
המשחקים של ה MAME פועלים לאט :(
אוף, המשחקים כולם פועלים לאט ...פעם שיחקתי במשחקי MAME בתוכנה אחרת והם פעלו מהר ...יש דרך להגביר את המהירות בMAME ?:(
-
אורח
-
אלון שער מבואס
=\
Og כתב:למיטב זכרוני להאיץ ולהאט לא (אבל בהחלט יכול להיות שאני לא זוכר), אבל ניתן להפחית באיכויות הקול והגרפיקה להרצת משחקים "כבדים" יותר. באילו משחקים מדובר בכלל?
לבנתיים ,מכל מה שהורדתי ...MEGA MAN BATTLE משהו 2 ,ו קדילקס אנד דיינאזאורס (מגה מן פעל לי פעם בתוכנה אחרת במהירות )
טוב, תגיד לי:
- איזה MAME (הרגיל או MAME32), ואיזו גרסה
- אם שינית משהו בהגדרות ברירת המחדל
- איזה מחשב יש לך (מעבד(+מהירות), זכרון, מע' הפעלה וכו')
- כמה FPS אתה מקבל (צריך לאפשר את האפשרות הזו, לא זוכר איך בדיוק)
Re: =\
זה אולי mega man battle network 2?אלון שער מבואס כתב:Og כתב:למיטב זכרוני להאיץ ולהאט לא (אבל בהחלט יכול להיות שאני לא זוכר), אבל ניתן להפחית באיכויות הקול והגרפיקה להרצת משחקים "כבדים" יותר. באילו משחקים מדובר בכלל?
לבנתיים ,מכל מה שהורדתי ...MEGA MAN BATTLE משהו 2 ,ו קדילקס אנד דיינאזאורס (מגה מן פעל לי פעם בתוכנה אחרת במהירות )
כי אם כן, אני בכלל לא בטוח שיש את זה לארקייד.
Re: =\
זה בטוח לא battle network, כי זה bn זה רק לgba.C-man כתב:זה אולי mega man battle network 2?אלון שער מבואס כתב:Og כתב:למיטב זכרוני להאיץ ולהאט לא (אבל בהחלט יכול להיות שאני לא זוכר), אבל ניתן להפחית באיכויות הקול והגרפיקה להרצת משחקים "כבדים" יותר. באילו משחקים מדובר בכלל?
כי אם כן, אני בכלל לא בטוח שיש את זה לארקייד.
המשחק שהוא מדבר הוא Mega Man 2: The Power Fighters.( לראשון קוראים
Mega Man - The Power Battle)
***אוף טופיק***
לאלון שיער ירוק:
למה אתה לא נרשם? אני ראיתי הרבה הודעות שלך בפורום כבר במשך הרבה זמן, אם איני טועה הראשונה הייתה בנוגע למשחק עם ילד שקוראים לו אלון ו..נחש מה היה לו שיער ירוק
ואם כבר אוף טופיק אז עוד אחד:
אם למישהו אכפת...אני עדיין בפורום וקורא ככל שאני יכול, רק שאין לי מה לחדש ו\או לעזור שלא עזרו לפניי או שאני יודע.
לאלון שיער ירוק:
למה אתה לא נרשם? אני ראיתי הרבה הודעות שלך בפורום כבר במשך הרבה זמן, אם איני טועה הראשונה הייתה בנוגע למשחק עם ילד שקוראים לו אלון ו..נחש מה היה לו שיער ירוק
אם למישהו אכפת...אני עדיין בפורום וקורא ככל שאני יכול, רק שאין לי מה לחדש ו\או לעזור שלא עזרו לפניי או שאני יודע.
Eytan123 כתב:***אוף טופיק***
לאלון שיער ירוק:
למה אתה לא נרשם? אני ראיתי הרבה הודעות שלך בפורום כבר במשך הרבה זמן, אם איני טועה הראשונה הייתה בנוגע למשחק עם ילד שקוראים לו אלון ו..נחש מה היה לו שיער ירוק![]()
profile.php?mode=viewprofile&u=6053
-
אלון שער ירוק 2
מתברר שזוכרים אותי
המשחק שחיפשתי בעבר היה על ילד עם שער ירוק ,החלק של אלון הגיע מהשם שלי ..(קוראים לי אלוןOg כתב:Eytan123 כתב:***אוף טופיק***
לאלון שיער ירוק:
למה אתה לא נרשם? אני ראיתי הרבה הודעות שלך בפורום כבר במשך הרבה זמן, אם איני טועה הראשונה הייתה בנוגע למשחק עם ילד שקוראים לו אלון ו..נחש מה היה לו שיער ירוק![]()
profile.php?mode=viewprofile&u=6053
...
אולי כדאי שתנסה את Kawaks או אפילו את גירסת הווינדוס של Callus.
מצד שני,המשחקים האלו אמורים לרוץ גם על פנטיום 1 מהר על MAME.
מצד שני,המשחקים האלו אמורים לרוץ גם על פנטיום 1 מהר על MAME.
Re: מתברר שזוכרים אותי
אלון שער ירוק 2 כתב:המשחק שחיפשתי בעבר היה על ילד עם שער ירוק ,החלק של אלון הגיע מהשם שלי ..(קוראים לי אלוןOg כתב:Eytan123 כתב:***אוף טופיק***
לאלון שיער ירוק:
profile.php?mode=viewprofile&u=6053)
טוב לא משנה..תחזור לכתוב דרך הכינוי, נוח יותר