הצעות

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

הצעות

שליחה על ידי איתן »

רציתי להשתמש בחיבור המהיר של הטכניון ולהעלות משהו גדול לP2M.
אבל אין לי מושג מה להעלות, ניסיתי את הרקולס ועושה רושם שהדיסק שלי מת.

מי מציע להעלות מה?
(הכל בראש האתר והפורום, כן?)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

הצלחת להעלות משהו קטן קודם? פעם אחרונה שהסברתי לך באיסיקיו אני זוכר שהיו בעיות ולא הצלחת.. (אם בכלל זה היה אתה ולא איתן השני? :? )
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תן רשימה של אפשרויות, שנדע מה יש לך...
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

C-man כתב:הצלחת להעלות משהו קטן קודם? פעם אחרונה שהסברתי לך באיסיקיו אני זוכר שהיו בעיות ולא הצלחת.. (אם בכלל זה היה אתה ולא איתן השני? :? )
זה הייתי אני, ואני בגיל של צבא יותר מאשר טכניון :wink:

המשחק אגב, שעדיין לא הצלחתי להוריד, STAR WARS POD RACER, וההצעה עדיין בעינה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Eytan123: הדבר הראשון שאתה צריך לעשות כשאתה מנסה להעלות לחשבון דואר זה לנסות להעלות ל GMAIL. אם אתה צריך הזמנות (GMAIL INVITE) אני אשלח לך.
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

אתה יכול לקרוא לי איתן, אנחנו "מכירים" מעל שנה...
אאל"ט היה לי ג'ימייל עוד בזמן שרציתי להעלות את המשחק, ואני חושב שבין היתר איתן(השני, שעזר מאוד בהעלאת והדרכת התנקת הריימן) וCMAN ניסו לעזור לי, ולא הצלחתי.

לא משנה, יש לי חשבון בGMAIL, וקובץ במשקל 133 מגה של התקנת המשחק SWPR, כמובן בתנאי שיש ביקוש בכלל למשחק...

עכשיו, כיצד מעלים שלב אחרי שלב? או שאתה מעדיף בICQ(אם תתחבר :wink: )
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

די ברור שקראתי לך Eytan123 בכדי שלא יתבלבלו עם "איתן" שזה הכינוי האמיתי שלו, ובכלל זו ההודעה שלו ואנחנו מפריעים...

בקשר לקובץ, קודם כל תנסה להעלות קובץ של כמה קילובתים... תנסה רק לGMAIL ושים לב שכשזה יעלה זה יהיה בקטגוריה "ספאם" בחשבון(צריך להעביר את זה לINBOX).

בקשר לעוד עזרה, תפסת אותי בזמן לא טוב, אני עסוק עד הגג ומדי פעם מוצא כמה דקות לפורום, ובכלל הICQ שלי לא רוצה לזהות אותך... אם לא פניתי אליך תוך יומיים שלושה תשאיר לי מסר אישי.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

:D

אני אתחיל מPOD, שבוע הבא

עוג, אני לי מושג מה יש לי, מה גם שיש משחקים שאני יכול למצוא בDC++ ולהוריד (10 מגה לשניה בשרת הפנימי של הטכניון)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אולי תעלה משחקים לרומולטור? אני די בטוח שלעוג יש כמה מקורות שאפשר להוריד מהם משחקים לPSX שיתאימו לרומולטור (ואולי גם לי יש איפהשהו במועדפים..).

[עריכה]

אגב, מזה POD? (ומזה אאל"ט??)
סמל אישי של משתמש
Azurerider
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Azurerider »

אם אני לא טועה, אאל"ט זה אם אני לא טועה.
איתן, איך אתה יכול להשתמש בתוכנות שיתוף במחשבים של הטכניון? ההרשאות להתקנה לא חסומות?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

איתן כתב::D

אני אתחיל מPOD, שבוע הבא
אתה חושב שזה הוגן כלפי איתן(Eytan123)?
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

Og כתב:די ברור שקראתי לך Eytan123 בכדי שלא יתבלבלו עם "איתן" שזה הכינוי האמיתי שלו, ובכלל זו ההודעה שלו ואנחנו מפריעים...

בקשר לקובץ, קודם כל תנסה להעלות קובץ של כמה קילובתים... תנסה רק לGMAIL ושים לב שכשזה יעלה זה יהיה בקטגוריה "ספאם" בחשבון(צריך להעביר את זה לINBOX).

בקשר לעוד עזרה, תפסת אותי בזמן לא טוב, אני עסוק עד הגג ומדי פעם מוצא כמה דקות לפורום, ובכלל הICQ שלי לא רוצה לזהות אותך... אם לא פניתי אליך תוך יומיים שלושה תשאיר לי מסר אישי.
צודק, קיבלתי.

אני אנסה מאוחר יותר היום.

אין שום בעיה, אני בנתיים אעבוד על זה לבד קצת.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

Azurerider כתב:אם אני לא טועה, אאל"ט זה אם אני לא טועה.
איתן, איך אתה יכול להשתמש בתוכנות שיתוף במחשבים של הטכניון? ההרשאות להתקנה לא חסומות?
ההרשאות להתקנה במחשב הפרטי שלי בחדר?
לא, הן לא חסומות.
הגישה לסרברים חיצוניים חסומה. יש לי גישה לשרת פנימי.

-----
הממ... הבנתי לא נכון פעם שעברה כנראה?
הייתי בטוח שאיתן הציע לי להעלות את זה..

אז תנו הצעה אחרת!
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

קצת בלבלתם אותי עם עניין הלגאליות כאן... כמו שגם HOTU בלבלו אותי...
לא רוצה לצאת קיטבג, אבל בעניין הדברה התמוהה הזו שקבעתם על משחקים שעודם נמכרים היכן שהוא, מיותר להגיד שבוודאי ממחציתם של המשחקים שנמצאים ב"רומולטור" - רכישתם עדיין אקטואלית במקומות נידחים כלשהם. כמו-כן ב-HOTU (וגם באתר הזה, this very website) שאני כבר מזמן לא הבנתי את הסיפור שלהם, ניתן להוריד הרבה משחקים כאלו.
אז מה הקטע בדיוק עם ה"עדיין אפשר לרכוש את זה איפשהו"? או שזה נשגב מבינתי ואשמח להבהרות בעניין, או שיש כאן קונצנזוס שקט של "כמובן שמורידים את זה, אבל לא מדברים על זה, מן הסתם". כי אם זה העניין, אז מחקו את הודעתי הסוררת. אני כבר אבין לבד (ומבטיח לא להיעלב :wink:).

וזה מותנה בתשובה, אבל אני מאד הייתי שמח ל-A Bug's Life (שאני מחפש כבר לא מעט זמן). אם ניסית להעלות את הרקולס, אני מניח שזה תקין...
ולזה התשובה ודאי שלילית, אבל אם מישהו יכול להשיג את "קסם התות" - עושה רושם שיש לזה ביקוש לא מבוטל... בחיי, מה יהיה עם התשובה המגוחכת הזו "זה עדיין נמכר"? איפה נמכר? איך נמכר? עם פלאג-אין תאימות לפנטיום? הדבר הזה לא עולה על Windows98...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא