הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
פעם אחרונה ששיחתי בזה הייתי חייב לשנות את התאימות אם אני זוכר נכון.. וגם אני חושב שבכלל לא השתמשתי ב fix הזה למען האמת... (למרות שאני לא בטוח ב100% לגבי זה).
כדי לשנות את מצב התאימות לחץ על הקובץ הימני עם right click א"כ properties ושם כנס ל compatibility, שם ב compatibility mode סמן בוי את האפשרות שמוצעת שם ובחר ב windows 98 או 95
ד"א אני מציע לעשות דף בעזרה באתר שיהיה בו את ההסבר הזה + תמונה או שתיים, זה יחסוך את ההסבר מחדש כל פעם.
C-man כתב:פעם אחרונה ששיחתי בזה הייתי חייב לשנות את התאימות אם אני זוכר נכון.. וגם אני חושב שבכלל לא השתמשתי ב fix הזה למען האמת... (למרות שאני לא בטוח ב100% לגבי זה).
כדי לשנות את מצב התאימות לחץ על הקובץ הימני עם right click א"כ properties ושם כנס ל compatibility, שם ב compatibility mode סמן בוי את האפשרות שמוצעת שם ובחר ב windows 98 או 95
ד"א אני מציע לעשות דף בעזרה באתר שיהיה בו את ההסבר הזה + תמונה או שתיים, זה יחסוך את ההסבר מחדש כל פעם.
C-man כתב:כדי לשנות את מצב התאימות לחץ על הקובץ הימני עם right click א"כ properties ושם כנס ל compatibility, שם ב compatibility mode סמן בוי את האפשרות שמוצעת שם ובחר ב windows 98 או 95
לא קראת את ההודעה שלי עד הסוף? נסה לשנות את מצב התאימות זה בטוח יעזור.
ואני מתכוון שגורדי יוסיף לעזרה באתר את ההסבר על איך לשנות מצב תאימות + תמונה או שתיים.