מחפש הורדה למשחק Marvel vs. Capcom

[ארכיון] (לשעבר) הפורום הראשי של פינת האמולטורים. הערות, בקשות לרומים, תמיכה טכנית וכל מה ש(היה) שייך לאמולטורים - (היה) שייך גם לפה...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Freak_Miky
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

מחפש הורדה למשחק Marvel vs. Capcom

שליחה על ידי Freak_Miky »

קודם כל שלום לכולם, אני חדש כאן באתר.

נתחיל בזה שאני מאוד אוהב משחקי מכות, כמו Takken וכד'. לפני כמה ימים הורדתי במקרה את התוכנה ePSXe 1.6.0 עם המשחק Takken 3, משחק לא רע אבל עובד קצת לאט מדי לדעתי. אחרי שחרשתי על Takken 3, נזכרתי שיש משחקים בסגנון מסויים שאהבתי (אבל אף פעם לא שיחקתי, רק ראיתי בטלוויזיה), אחד מהם הוא Marvel vs. Capcom. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי מקור הורדה טוב, רצוי שהקובץ יהיה ISO. אשמח אם תעזרו לי, תודה.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

יש ברומולטור את הגרסה של הארקייד...(אין לי מושג אם יש בכלל הבדל בינה ובין גרסאת הפליסטיישן)
Freak_Miky
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

C-man כתב:יש ברומולטור את הגרסה של הארקייד...(אין לי מושג אם יש בכלל הבדל בינה ובין גרסאת הפליסטיישן)
אין לי מושג למה אתה מתכוון, צריך בשביל זה תוכנה אחרת להפעלה?

אני חייב לציין שכבר נשבר לי הראש מכל האמולטורים האלה.
הורדתי את התוכנה Kawaks, האם היא אמורה להריץ את Marvel VS. Capcom שיש ברומולטור?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

כן. (ואפילו אפשר לשחק מול אנשים אחרים באינטרנט אם אתה מעוניין)
Freak_Miky
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

C-man כתב:כן. (ואפילו אפשר לשחק מול אנשים אחרים באינטרנט אם אתה מעוניין)
תודה רבה, הסתדרתי.

עכשיו יש לי עוד שאלה, האם משחקים של MAME אמורים לפעול ב-Kawaks?
באתר ROM-World.com מצאתי את המשחקים Marvel VS. Capcom, Alien VS. Predator ו-Street Fighter Alpha 3 תחת קטגוריית MAME, הרבה משחקים אחרים לא עבדו.

אני חייב להוסיף שהתמכרתי למשחק Alien VS. Predator.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

המשחקים שנמצאים ברשימה של Kawaks אמורים לעבוד.. אתה יכול גם להוריד את mame32ולנסות עליו משחקים שלא הצלחת או היו לך בעיות בKawaks.

אגב אני ממליץ לך לנסות גם את זה http://www.old-games.org/rom/game.php?game=mvsf
וגם אתה זה http://www.old-games.org/rom/game.php?game=strider2
(strider 2 זה לPSX)
Freak_Miky
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

בדקתי את ה-Mame32 והוא עושה לי קצת בעיות, המשחקים בקושי זזים (לעומת ה-Kawaks).

יש לי עוד שאלה:
לא מעט פעמים אני מוצא משחקים שהם פחות מ-5MB, לעומת משחקים אחרים שהם בד"כ כ-20MB.
המשחקים של ה-5MB לא עובדים - למה? האם הם מותאמים ל-CPS1 וחובה למקם אותם בתיקייה של CPS1?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

נראה לי שהרוב הם משחקים של 5 מגה.. בכל מקרה, את המשחקים לCPS1 שים בתיקייה של CPS1 ומשחקי NeoGeo שים בתיקייה שלהם וכו.. למשחקי NeoGeo אפשר להשתמש גם ב NeoRageX.

אם עדיין לא עובד אתה יכול להביא לי לינק למקום שממנו הורדת את המשחק ואני אבדוק אם זה פועל אצלי..
Freak_Miky
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Kawaks פותח את CPS1, CPS2 ו-NeoGeo, כל המשחקים שהורדתי (ל-CPS1, CPS2 ו-NeoGeo) ממוקמים בתיקייה CPS2 והתוכנה מוצאת את כולם.

אני אשמח אם תוכל לעזור לי כאן:
http://www.old-games.org:/f/viewtopic.php?t=11776
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הקבצים ששוקלים פחות מכילים רק חלק מן הרומים. ליתר דיוק הם מכילים את הרומים שמכילים שוני לינגואלי(לשוני).

בקיצור(נמרץ) הם משמשים רק בכדי להפעיל משחק משפה/אזור אחר.

למקרה שאני לא כ"כ נהיר, אני אתן דוגמה:
בוא נניח שהורדת AVP אמריקאי (US) והוא מכיל את כל הרומים מהלוח המקורי (+ ה XORים כמובן) ונניח שהוא שוקל 20MB, אבל אז בא אליך צ'או מינג ליי (קרוב רחוק שלך מיפאן) לביקור והוא רוצה לשחק בגרסה היפאנית של AVP, אז אתה מוריד רק את הרומים היפאניים (ששוקלים 5MB) ושם אותם באותה תיקייה של הZIP האמריקאי, עכשיו אתה מפעיל את KAWAKS ובוחר להפעיל את הגרסה היפאנית ומה שKAWAKS עושה זה לוקח את כל הרומים העיקריים של המשחק מהZIP האמריקאי אבל את הרומים של השפה הוא לוקח מהקובץ היפאני.
בעצם מה שזה עזר לך, זה שבמקום לשמור שני קבצי ZIP של 20 MB כ"א (40MB סה"כ) על הדיסק הקשיח, שמרת 25MB. (זה מאוד עוזר כשאתה מחזיק סטים שלמים של עשרות אלפי רומים...)
אליהו ענבים

אתה יכול להשתמש ב-FinalBurn Alpha

שליחה על ידי אליהו ענבים »

תכנה מצוינת ל-CPS1 ו- CPS2.
נעול הנושא הקודםהנושא הבא