מחפש את המשחק עם האופנוע..
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
mP
מחפש את המשחק עם האופנוע..
יש משחק ישן אבל בנזו... המשחק הולך ככה
על אופנוע שאתה עובר שלבים האופנוע קטן כזה בדוק אתם מכירים
אני לא יודע את השם שלו באנגלית אז אני פונה לעזרה..
תודה מראש למי שעוזר..
על אופנוע שאתה עובר שלבים האופנוע קטן כזה בדוק אתם מכירים
אני לא יודע את השם שלו באנגלית אז אני פונה לעזרה..
תודה מראש למי שעוזר..
באמת מכירים, מכירים הרבה משחקים. שמת לב שאתה בפורום תיאורים למשחקים? אז אולי תנסה לתאר את המשחק? "אופנוע שעובר שלבים" מתאים בערך למאות משחקים (אולי יותר).
אם מה שאתה מחפש זה משחק מחשבה(הגיון) אז יתכן שאתה מתכוון ל Elasto Mania/ Action Super Cross.
אם מה שאתה מחפש זה משחק ספורט, תפרט יותר. הרבה יותר.
אם מה שאתה מחפש זה משחק מחשבה(הגיון) אז יתכן שאתה מתכוון ל Elasto Mania/ Action Super Cross.
אם מה שאתה מחפש זה משחק ספורט, תפרט יותר. הרבה יותר.
-
mP
תראה, Elasto Mania הוא לא משחק ישן, זה משחק לחלונות שעדיין מתעדכן (יוצאות גרסאות חדשות) ועדיין נמכר.
לעומת זאת המשחק שעליו הוא מבוסס, נקרא Action Super Cross, הוא לDOS והוא *יחסית* ישן. תוכל להשיג עותק דרך הקישור הדביק -= שיתוף קבצים =- בפורום הראשי (שם תכנס לקישור בשם Warcraft 2 זה יביא אותך להסבר איך להוריד)
לעומת זאת המשחק שעליו הוא מבוסס, נקרא Action Super Cross, הוא לDOS והוא *יחסית* ישן. תוכל להשיג עותק דרך הקישור הדביק -= שיתוף קבצים =- בפורום הראשי (שם תכנס לקישור בשם Warcraft 2 זה יביא אותך להסבר איך להוריד)
שאלה: צפייה בלבד בלי כתיבת תגובה בהודעה מאפסת את הזמן שנשאר לה לחיות לפני שהפורום מוחק אותה אוטומתית?
ואם אני סתם אכתוב תגובה בהודעה ואמחק זה יאפס את זה גם? או שזה לא ישנה?
אולי כדי כבר לשים את הפרטים של כל החשבונות בהודעה הראשית כדי לא לקחת סיכונים? אותו דבר לגבי רומולטור. (למרות שיש לי קובץ שיש בו את כל/כמעט כל הפרטים של החשבונות שהעלתי אליהם עד עכשיו..)
ואם אני סתם אכתוב תגובה בהודעה ואמחק זה יאפס את זה גם? או שזה לא ישנה?
אולי כדי כבר לשים את הפרטים של כל החשבונות בהודעה הראשית כדי לא לקחת סיכונים? אותו דבר לגבי רומולטור. (למרות שיש לי קובץ שיש בו את כל/כמעט כל הפרטים של החשבונות שהעלתי אליהם עד עכשיו..)