שאלה דחופה על נינטנדו 64

[ארכיון] (לשעבר) הפורום הראשי של פינת האמולטורים. הערות, בקשות לרומים, תמיכה טכנית וכל מה ש(היה) שייך לאמולטורים - (היה) שייך גם לפה...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

DJ ANUBIS

שאלה דחופה על נינטנדו 64

שליחה על ידי DJ ANUBIS »

פועלים לי המון משחקים של נינטנדו 64 אבל כשאני מריץ למשל את בטמן המשחק רץ ב60fps ויש עוד משחקים שפועלים ב60fps
אני משתמש בPROJECT64 VER 1.6
ופשוט המשחק נראה לי רץ מהר מידי הוא אמור לרוץ ב:50 fps
איך אפשר להאט את המשחק
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

רום אמריקאי (אם אתה משתמש בGoodTools אז צריך להיות בשם של הקובץ (U)) ורום יפני ((J)) אמורים לפעול ב 60 FPS.
בעוד שרום אירופאי ((E)) אמור לפעול ב 50 FPS.

תתפלא, אבל זה לא משפיע על המהירות, אותו משחק אמריקי ואירופאי ירוצו בערך באותה מהירות, זה משהו שקשור לזה שהFPS שמוצג הוא בעצם VI/s ולא FPS (או משהו כזה, לא זוכר, שנים שלא התעסקתי עם הדברים האלה).

בקיצור, המשחק אמור לרוץ בכזו מהירות אלא אם כן, יש בעיה ידועה עם המשחק הזה, ובמקרה הזה אתה צריך לבדוק את הPJgameFAQ ואת ה RDB האחרונים.
אם לא השתנה כלום מהתקופה שלי, אז תוכל למצוא את שניהם באתר של SMIFF, שאם אני זוכר נכון כתובתו היא:
http://www.smiff.clara.net

בכל מקרה, בגרסה האחרונה שאני ניסיתי (V1.4) לא הייתה דרך להוריד מהירות בכוונה, ואני מעריך כי גם בV1.6 אין. לעומת זאת, לא צריכה להיות בעיה להוריד מהירות ע"י שינוי אופציות באמולטור ובהתקן (PLUGIN) הגרפיקה (כמו Interpreter במקום Recompiler באמולטור, או רזולוזיה גבוהה בהתקן הגרפיקה או משחק עם הFRAMEBUFFER שכנראה יאיט אותך כמעט לעצירה)
נעול הנושא הקודםהנושא הבא