צריכה עזרה בlionking במידע על הכרטיס קול ובתוכנות השונות

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורחת

צריכה עזרה בlionking במידע על הכרטיס קול ובתוכנות השונות

שליחה על ידי אורחת »

שלום! דבר ראשון - ניסיתי להפעיל את מלך האריות דרך כמה תוכנות שכתובות באתר אבל באף אחת מהן הוא לא פועל ממש טוב . התוכנה בה הוא עבד הכי טוב היא dosbox אבל גם שם זה לא פועל מי יודע מה . רציתי לדעת אם יש למישהו רעיון איך להפעיל אותו יותר טוב .
דבר שני - הצלחתי להפעיל את אלאדין אבל כדי שהסאונד יפעל הוא שואל אותי מיד על הכרטיס קול שלי ואין לי מושג מה לכתוב ואיפה למצוא את זה . מישהו יודע?
דבר שלישי - לא הצלחתי להבין איך משתמשים בתוכנת ה abandon loader . זה כל הזמן מוציא הודעות שהוא לא מוצא את המשחק המבוקש . מישהו יודע איך להשתמש בתוכנה? תודה!
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

1. מה הבעיה עם דוסבוקס? הוא רץ לאט מדי? מהר מדי? אם כן, שחק עם המאפיינים בעזרת CTRL+F11 ו-CTRL+12.
2. אני לא בטוח שיש סאונד, אבל נסה להגדיר SOUND BLASTER עם Port=220, DMA=1 ו-IRQ=5. אולי יעבוד... (נסה גם בדוסבוקס).
3. אין שם קובץ עזרה או משהו? אם אני זוכר נכון, פשוט צריך להגיד לתוכנה איפה התיקייה של המשחק נמצאת (או איפה קובץ ההפעלה של המשחק נמצא). מה את עושה?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא