ילדודס דיסק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
shlomi go 9
ילדודס דיסק
יש לי תוכנה בשם ילדודס שבה יש איזה 100 משחקי נוסטולוגיה
פעם שהיה לי מחשב ישן התוכנה עבדה אבל כיום היא לא עובדת ניסיתי עם דוס בוקס זה לא עובד
יש דרך להפעיל את זה ?
ואם זו תוכנה אפשר להגדיר אותה ברירת מחדל של דוס כי נמאס לי כבר לעשות כל מיני פעולות
פעם שהיה לי מחשב ישן התוכנה עבדה אבל כיום היא לא עובדת ניסיתי עם דוס בוקס זה לא עובד
יש דרך להפעיל את זה ?
ואם זו תוכנה אפשר להגדיר אותה ברירת מחדל של דוס כי נמאס לי כבר לעשות כל מיני פעולות
-
shlomi go 9
הצליח אבל
זה הצליח העלה את התפריט אבל שאני מנסה להיכנס למשחק בתפריט זה מעלה אותי לשורת פקודה c:\ אבל שהיה לי windows 98 זה העלה את המשחקים
אתה עושה mount ככה?:
D זה האות שיהיה CDROM בדוסבוקס, F זה הכונן האמיתי של הCD במחשב.
תנסה ככה: (c:\dos זה מה תיקיה מסוימת, יכול להיות כל דבר שיש בדיסק הקשיח. אפילו C:\) ו(F זה הכונן של הCD)
(השורה האחרונה זה D ואז נקודותיים)
ואז את הפקודה להפעלה של הדיסק.
קוד: בחירת הכל
mount D F:\ -t cdromתנסה ככה: (c:\dos זה מה תיקיה מסוימת, יכול להיות כל דבר שיש בדיסק הקשיח. אפילו C:\) ו(F זה הכונן של הCD)
קוד: בחירת הכל
mount C c:\dos
mount D F:\ -t cdrom
d:ואז את הפקודה להפעלה של הדיסק.
-
shlomi go 9
לא ממש הבנתי
לא הבנתי מה אני צריך לעשות ולא עשיתי בכלל מונט אני נכנסתי ל2 תיקיות אחת של המשחק כי העתקתי אותו מהדיסק לתיקיה בc ואחת של דוסבוקס וגררתי את הקובץ של המשחק לדוסבוקס וככה זה הפעיל תתפריט אבל את המשחקים זה לא מפעיל
אני בכלל לא עושה mount
התחברתי דרך המשתמש שהיה לי פעם פשוט שכחתי תסיסמה והינה שוב
שמע אני העתקתי את כל התוכן של הדיסק לתיקיה בc ואני לא עושה mount בכלל
אני גורר את קובץ ההפעלה של התוכנה של התפריטים לתוכנת דוסבוקס אבל המשחקים בתוכנה לא עובדים וב98 הם עבדו
שמע אני העתקתי את כל התוכן של הדיסק לתיקיה בc ואני לא עושה mount בכלל
אני גורר את קובץ ההפעלה של התוכנה של התפריטים לתוכנת דוסבוקס אבל המשחקים בתוכנה לא עובדים וב98 הם עבדו