2 זיהויים בבקשה:
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Haku
2 זיהויים בבקשה:
1. משחק עם סטיק-מן כזה והאויבים שלי נראים כמוני רק בצבע אדום (אני בצבע שחור) וצריך להגיע לדלת ויש סולמות ובורות וכל מיני דברים כאלו... אני גם זוכר שהיה לי מקוש שהייתי נותן איתו מכה לתקרה אז זה היה מפיל אבנים שהאוייבים לא יעברו וגם שהיו סולמות מאוזנים שהייתי נתפס עליהם עם הידיים..(אצלי במחשב קראו לו סולמות ובורות..)
2. אני משחק עם לטאה (חושב שקוראים לה ג'קס אבל לא בטוח..) ואני יכול ללכת על קירות ולתת מכה עם הזנב ולהוציא תלשון כדי לאכול מין כדורים שנותנים לי בונוסים..ואיפה ששומרים את המשחק זה היה מצלמה שהייתי נוגע בה היא היתה לוקחת תמונה שלי...(ואם אי לא טועה במסך הראשון נלחמים במומיות)
תודה רבה.
2. אני משחק עם לטאה (חושב שקוראים לה ג'קס אבל לא בטוח..) ואני יכול ללכת על קירות ולתת מכה עם הזנב ולהוציא תלשון כדי לאכול מין כדורים שנותנים לי בונוסים..ואיפה ששומרים את המשחק זה היה מצלמה שהייתי נוגע בה היא היתה לוקחת תמונה שלי...(ואם אי לא טועה במסך הראשון נלחמים במומיות)
תודה רבה.
מה זה סטיק-מן ?
בקשר למשחק השני, באמת קוראים לו Gex(גקס, לא ג'קס), אבל אני לא מוצא הורדה... אני מוכן להשבע שהיה בHOTU2 ....
[עריכה]
מצאתי:
http://www.the-underdogs.info/game.php?id=2788
מוזר, כשאני מחפש בחיפוש זה לא מוצא...
בקשר למשחק השני, באמת קוראים לו Gex(גקס, לא ג'קס), אבל אני לא מוצא הורדה... אני מוכן להשבע שהיה בHOTU2 ....
[עריכה]
מצאתי:
http://www.the-underdogs.info/game.php?id=2788
מוזר, כשאני מחפש בחיפוש זה לא מוצא...
-
Haku
og, סטיק-מן זה אלו מהתמונות בWORD(אנשים שחורים כאלו, בלי פנים או בגדים וכו')אבל זה לא בדיוק סטיק-מן.. אם אתה מכיר את המשחק N The Way Of The Ninja אז הדמות נראת כמוהו רק טיפונת יותר גדולה..
המשחק השני זה מה שחיפשתי (תודה!) אבל אני לא מוצא איפה אפשר להוריד אותו(אם בככל אפשר)...? תוכל לעזור לי בזה?
gordi, המשחקים שהצעת נראים דומה למשחק שאני מחפש...אבל נראה לי שמה שאני מחפש זה יותר חדש בגלל שיש שם יותר אפשריות...(אפשר להשתמש בכלים כמו מקוש או את-חפירה וכו') וגם הגרפיקה נראית יותר טוב...תודה בכל אופן.
המשחק השני זה מה שחיפשתי (תודה!) אבל אני לא מוצא איפה אפשר להוריד אותו(אם בככל אפשר)...? תוכל לעזור לי בזה?
gordi, המשחקים שהצעת נראים דומה למשחק שאני מחפש...אבל נראה לי שמה שאני מחפש זה יותר חדש בגלל שיש שם יותר אפשריות...(אפשר להשתמש בכלים כמו מקוש או את-חפירה וכו') וגם הגרפיקה נראית יותר טוב...תודה בכל אופן.
-
Haku