וואי וואי וואי אני חושב שאני יודע למה אתה מתכוון!!! וואי איך אני מת על המשחק הזה! כשאתה עובר שלב אתה מגיע למפה כזאת? ואז אתה מגיע למקום מסויים ואתה בוחר אם זה מקום קרח אז נראה לי טוב ללבוש בגדי אש וחרב אש וזה... וואי אני מת על המשחק הזה אם מישהו יכול להביא אז תודה! אני זוכר למשל שלב שאבן ענקית כזאת מתגלגלת אחריך.
עריכה:
יו אני לא מאמין! יש לי את המשחק הזה על דיסק (עם עוד כמה משחקים בדיסק) עכשיו מצאתי! דיסק שאני לא זוכר מאיפה יש לי אותו...
קוראים לו אי ההרפתקאות 2 או באנגלית Super Anvanture Island 2 !!!!!
אין אותו להורדה באתר בדקתי... אז אני לא יכול להביא לך מצטער... :( אלא אם כן זה תופס ממש קצת מקום אז אני יכול להעלות את זה לאינטרנט! או אולי יש כבר הורדה של זה איפושהו...
דרך אגב זה מופעל עם ZSNES שזה משהו של נינטנדו נראה לי.
הנה תמונה:
עוד עריכה: טוב אני מעלה את כל מה שהיה בדיסק לאינטרנט בקרוב אני אביא הורדה! בדיסק יש שלושה משחקים: Jim, בובסי (שזה משחק כזה עם חתול), והמשחק הזה שרצית "אי ההרפתקאות 2" !!!
אני מעלה את זה בתור קובץ RAR עם סיסמא שהיא
bymanbro (שהפירוש של זה הוא: By Manbro כלומר העלאה שלי

).
תוודא שיש לך Winrar.
עריכה אחרונה:
הורדה וכניסה למשחק!:
אוקיי תקרא טוב, זה פשוט מאוד, כנס
לפה ושם תרד קצת למטה ותלחץ על הכפתור שרשום עליו Free ואז אחרי שאתה לוחץ, בעמוד הבא, רק למטה ושם תראה כתוב:
Download-Ticket reserved. Please wait
X seconds.
Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access!
במקום ה- X המודגש יש שניות שהולכות אחורה, כשזה מגיע ל- 0, כל מה שהיה כתוב במודגש יעלם ובמקום זה יהיה רשום:
Download: JimAndMore.rar
תלחץ על הקישור ותוריד.
יש בזה כמו שאמרתי 3 משחקים מתוכם יש את "אי ההרפתקאות 2" שזה המשחק שרצית.
חשוב: כשאתה מסיים להוריד, תפעיל את הקובץ עם Winrar ואז תעשה Extract לאיזו תיקיה, אבל כדי לעשות Extract אתה תצטרך סיסמא שאותה כתבתי למעלה אבל בכל זאת אני אכתוב אותה שוב:
bymanbro
אחרי שעשית Extract לכל הקבצים לתיקיה מסויימת, תיכנס ל- GameBarH ואז כבר תדע מה לעשות.
תהנה!