הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אבל זה פשוט ממש ממש חשוב לי... מה אני יכולה לעשות?
השאלות שלי הן:
א- כשאני רוצה לפתוח את המשחק הנסיכה והעדשה אני צריכה לבחור תוכנית מהרשימה או מהאינטרנט... מה לעשות!??!?!?!
ב- פעם היה לי במחשב משחק של"תולעת" שכל שלב הייתה צריכה לאכול פרי אחר... לא משחק כ"כ ישן... נראה לי..
וג- נוסף עכשיו... זה משחק ממש אבל ממש ישן!!
גם פה יש תולעת שמסתובבת במבוך כזה וכל פעם שהיא אוכלת היא מתאכרכת.. ויש תוספת זמן וכל מיני אני זוכרת שהיא ורודה ושהרקע תכלת... אבל אני לא בטוחה במאה אחוז אז אם אתם מוצאים משו שמזכיר את זה כתבו לי...
וחוץ מזה, אם יש לך עוד שאלות בקשר לנושא שכבר פתחת - את יכולה להמשיך לכתוב באותו נושא וההודעה תקפוץ שוב לראש הפורום.
בקשר לשאלות:
1. בדקי את הוראות פריסת קבצי הUHA בHELP2 של האתר.
2. אולי SUPER NIBBLEY.
אז ככה..
לגבי הפריסה }UGA{ או שהאנגלית שלי ממש גרועה או שזה באמת ככה... צריך לקנות את זה?! יעני אי אפשר להוריד?! אם אפשר בבקשה תעשו לי לינק ממש למקום... אם לא... יש עוד תוכנה שתתאים?
ולגבי המשחק סופר ניבלי.. בהתחלה הוא עלה לי כמו שצריך}לא עד המשחק!{ רק את ההתחלה (וזה זהה!!! ישש!!!) ואז הוא פשוט יצא!! עכשיו אני מנסה ללחוץ והוא כותב לי סופר ניבלי נטען עכשיו.. ולא קורה כלום... חיכיתי איזה שעה.. מה אפשר לעשות?
לא עזר..
מישו מוכן להתנדב להוריד את זה אליו ולהגיד לי אם גם לו יש אותה בעיה<? יעני שהמשחק כאילו מתחיל לעלות ואז יוצא בלי שנוגעים...? או שיש את זה רק לי...:(:(:(...