בעיה בהתקנת משחק - אין מספיק מקום

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

DeatH_StaR

בעיה בהתקנת משחק - אין מספיק מקום

שליחה על ידי DeatH_StaR »

שלום. כשאני רוצה להתקין משחק שנקרא THE DEATH GATE CYCLE (משחק דוס) אני מקבל הודעת שיש לי רק 64 קילובייט פנויים בכונן הקשיח (מה שלא נכון, יש לי כמה ג'יגות) ולכןאי אפשר להתקין את המשחק. איך בכל זאת אני יכול להתקין אותו?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני מאוד מקווה שקראת את הסדרה. אמנם לא ניסיתי את המשחק אבל אני בטוח שבין הספרים למשחק אין מה להשוות (הם גאונים מרגרט וטרייסי).

בקשר להתקנה, סביר להניח שזה יעבוד עם DOSBOX2 , אם אתה מעוניין, אתה יכול למצוא מדריך לשימוש בעברית באתר(תחת עזרה) ועוד מדריך בהודעה הדביקה "-=המדריכים=-".
אורח

שליחה על ידי אורח »

אכן קראתי (ולכן ממש בא לי לשחק). וזה לא עובד עם דוסבוקס. אני מקבל את אותה הודעת שגיאה.
DeatH_StaR

אנונימי כתב:אכן קראתי (ולכן ממש בא לי לשחק). וזה לא עובד עם דוסבוקס. אני מקבל את אותה הודעת שגיאה.
ואני כתבתי את זה.
DeatH_StaR

לא משנה, סידרתי את הבעיה. מסתבר שאם אני מתקין את זה *בלי* דוסבוקס ההתקנה עוברת כמו שצריך.
DeatH_StaR

בעיה חדשה - משום מה יש בעיה עם העכבר. כביכול יש שני סמנים. אחד שתקוע באמצע המסך ואני לא יכול להזיז, ואחד ואחד שאני כן יכול להזיז, אבל הלחצנים אצלו לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אם אתה מדבר על דוסבוקס, אז העכבר לא ננעל, וזה מוזר, כי הוא אמור לזהות מתי המשחק משתמש בעכבר ולהנעל אוטומטית או מקסימום כשאתה מקליק בחלון של דוסבוקס.
שמעתי שניתן להכריח את העכבר להנעל ע"י Ctrl+F10 אבל לא יצא לי אף פעם להשתמש בזה, כי כאמור, לא קרה לי מעולם שהעכבר לא ננעל אוטומטית.

אם אתה לא מדבר על דוסבוקס (קודם כל תנסה בדוסבוקס) אז הדבר היחידי שאני יכול כרגע לחשוב עליו הוא שהמשחק לא משתמש בעכבר בכלל, זה היה נפוץ במשחקים מאוד ישנים שפשוט היית מזיז את הסמן עם המקלדת...
DeatH_StaR

Og כתב:אם אתה מדבר על דוסבוקס, אז העכבר לא ננעל, וזה מוזר, כי הוא אמור לזהות מתי המשחק משתמש בעכבר ולהנעל אוטומטית או מקסימום כשאתה מקליק בחלון של דוסבוקס.
שמעתי שניתן להכריח את העכבר להנעל ע"י Ctrl+F10 אבל לא יצא לי אף פעם להשתמש בזה, כי כאמור, לא קרה לי מעולם שהעכבר לא ננעל אוטומטית.

אם אתה לא מדבר על דוסבוקס (קודם כל תנסה בדוסבוקס) אז הדבר היחידי שאני יכול כרגע לחשוב עליו הוא שהמשחק לא משתמש בעכבר בכלל, זה היה נפוץ במשחקים מאוד ישנים שפשוט היית מזיז את הסמן עם המקלדת...
הצלחתי לסדר את זה, שיניתי בסוף את הגדרות העכבר.
ולפי מה שראיתי עד עכשיו המשחק חביב למדי. אם אהבת את הסדרה תנסה להשיג אותו.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא