בעיה בהתקנת משחק - אין מספיק מקום
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
DeatH_StaR
בעיה בהתקנת משחק - אין מספיק מקום
שלום. כשאני רוצה להתקין משחק שנקרא THE DEATH GATE CYCLE (משחק דוס) אני מקבל הודעת שיש לי רק 64 קילובייט פנויים בכונן הקשיח (מה שלא נכון, יש לי כמה ג'יגות) ולכןאי אפשר להתקין את המשחק. איך בכל זאת אני יכול להתקין אותו?
-
אורח
-
DeatH_StaR
-
DeatH_StaR
-
DeatH_StaR
אם אתה מדבר על דוסבוקס, אז העכבר לא ננעל, וזה מוזר, כי הוא אמור לזהות מתי המשחק משתמש בעכבר ולהנעל אוטומטית או מקסימום כשאתה מקליק בחלון של דוסבוקס.
שמעתי שניתן להכריח את העכבר להנעל ע"י Ctrl+F10 אבל לא יצא לי אף פעם להשתמש בזה, כי כאמור, לא קרה לי מעולם שהעכבר לא ננעל אוטומטית.
אם אתה לא מדבר על דוסבוקס (קודם כל תנסה בדוסבוקס) אז הדבר היחידי שאני יכול כרגע לחשוב עליו הוא שהמשחק לא משתמש בעכבר בכלל, זה היה נפוץ במשחקים מאוד ישנים שפשוט היית מזיז את הסמן עם המקלדת...
שמעתי שניתן להכריח את העכבר להנעל ע"י Ctrl+F10 אבל לא יצא לי אף פעם להשתמש בזה, כי כאמור, לא קרה לי מעולם שהעכבר לא ננעל אוטומטית.
אם אתה לא מדבר על דוסבוקס (קודם כל תנסה בדוסבוקס) אז הדבר היחידי שאני יכול כרגע לחשוב עליו הוא שהמשחק לא משתמש בעכבר בכלל, זה היה נפוץ במשחקים מאוד ישנים שפשוט היית מזיז את הסמן עם המקלדת...
-
DeatH_StaR
הצלחתי לסדר את זה, שיניתי בסוף את הגדרות העכבר.Og כתב:אם אתה מדבר על דוסבוקס, אז העכבר לא ננעל, וזה מוזר, כי הוא אמור לזהות מתי המשחק משתמש בעכבר ולהנעל אוטומטית או מקסימום כשאתה מקליק בחלון של דוסבוקס.
ולפי מה שראיתי עד עכשיו המשחק חביב למדי. אם אהבת את הסדרה תנסה להשיג אותו.