שני דברים...

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

דחוף ביותר

שני דברים...

שליחה על ידי דחוף ביותר »

דבר ראשון, אני מחפשת משחק, אולי אתם תזהו, הנה הפרטים:
הדמויות: 3 דינוזאורים, לראשון קראו ג'ורג' והוא היה חום, לשני קראו דייזי והוא היה ירוק והיה עוד אחד כחול שאני לא זוכרת את שמו (יכול להיות שהתבלבלתי בצבעים).
המטרה: להרוס ביניינים ולאכול כמה שיותר אנשים. היו יותר מ-100 שלבים שבל שלב ביקרנו בעיר אחרת בעולם. ברגע שהיו הורגים את אחד מהדינוזאורים הוא היה הופך להיות בן אדם קטן.
זה בערך מה שאני זוכרת, אני מקווה שזיהיתם ושזה נמצא באתר.

דבר שני, לא כל כך קשור לנושא הפורום אבל עדיין: אני לא מצליחה להפעיל שום משחק. יש לי מן הודעה כזאת שאומרת שאי אפשר להפעיל את זה דרך ה-windows, רק עם ה-dos. מה עושים?

תודה רבה לעונים. :wink:
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

נסי את דוסבוקס שניתנת להורדה בעזרת האתר..
דחוף ביותר

המשך

שליחה על ידי דחוף ביותר »

תודה רבה.

הורדתי את התוכנה שהמלצת לי עליה, עברתי גם קורס מזורז אודות הפקודות של MS DOS, למרות זאת הגעתי שוב למבוי סתום. כבר הגעתי לקישור המבוקש לפי פקודת ה-cd אבל אני לא יודעת איך קוראים לקובץ ההפעלה. הקלדתי go אבל זה כתב לי Illegal commend.

אודה לך על העזרה.
סמל אישי של משתמש
mario
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: שני דברים...

שליחה על ידי mario »

דחוף ביותר כתב:דבר ראשון, אני מחפשת משחק, אולי אתם תזהו, הנה הפרטים:
הדמויות: 3 דינוזאורים, לראשון קראו ג'ורג' והוא היה חום, לשני קראו דייזי והוא היה ירוק והיה עוד אחד כחול שאני לא זוכרת את שמו (יכול להיות שהתבלבלתי בצבעים).
המטרה: להרוס ביניינים ולאכול כמה שיותר אנשים. היו יותר מ-100 שלבים שבל שלב ביקרנו בעיר אחרת בעולם. ברגע שהיו הורגים את אחד מהדינוזאורים הוא היה הופך להיות בן אדם קטן.
זה בערך מה שאני זוכרת, אני מקווה שזיהיתם ושזה נמצא באתר.

דבר שני, לא כל כך קשור לנושא הפורום אבל עדיין: אני לא מצליחה להפעיל שום משחק. יש לי מן הודעה כזאת שאומרת שאי אפשר להפעיל את זה דרך ה-windows, רק עם ה-dos. מה עושים?

תודה רבה לעונים. :wink:
למשחק שאת מחפשת קוראים rampage.
יש אותו להורדה באמולטורים,אולי גם באתר.
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: המשך

שליחה על ידי Eytan123 »

דחוף ביותר כתב:תודה רבה.

הורדתי את התוכנה שהמלצת לי עליה, עברתי גם קורס מזורז אודות הפקודות של MS DOS, למרות זאת הגעתי שוב למבוי סתום. כבר הגעתי לקישור המבוקש לפי פקודת ה-cd אבל אני לא יודעת איך קוראים לקובץ ההפעלה. הקלדתי go אבל זה כתב לי Illegal commend.

אודה לך על העזרה.
נכשלת בקורס המזורז הבסיסי של פקודות בדוס :wink:
הנה פקודה בסיסית ושימושית ביותר:
"DiR"

פקודה זו מציגה את כל הקבצים והתיקיות שבתיקייה שבה את נמצאת בטור.
אם ישנם הרבה קבצים ניתן להשתמש בפקודה
"Dir/W"
שזה מציג את כל הקבצים והתיקיות במספר טורים לרוחב המסף.
או הפקודה החביבה עליי באופן אישי:
"Dir/P"
פקודה זו גם כן מציגה את כל הקבצים במספר טורים לרוחב אם אני לא טועה או בטור אחד אבל רק בתחומי המסך, ואם יש יותר קבצים ותיקיות משהמסך יכול להחיל הוא דורש ממך ללחוץ על כל מקש על מנת להציג את הקבצים ה"באים".

אני בטוח שזה יעזור לך למצוא את קובץ ההפעלה, משם כמו את צריכה לאתר את קובץ הBATCH או EXE(ששכחתי את הקיצור שלו, ז"א את שמו המלא), ופשוט להפעיל.

שיהיה בהצלחה.
עזרה

המשך

שליחה על ידי עזרה »

תודה רבה על ההתייחסות אבל אני עדיין נתקלת בקשיים. הצלחתי להציג את כל הקבצים. כתבתי את הקבצים שמסתיימים ב-bat או ב-exe. כתיבה של go.bat היא כתיבה נכונה?
בנוסף, שאלתי את אותה שאלה בפורום הראשי והציעו לי להוריד תוכנה אחרת, אני אנסה גם אותה. אשמח אם תעזור לי משם, כי עכשיו שמתי לב שנושא השיחה לא מתאים לנושא הפורום.

אפרופו משחקים, המשחק הוא אכן rampage אבל אני חושבת שהמשחק שאליו התכוונתי הוא rampage 2. איפה אני אוכל למצוא אותו?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

זו התגובה שלך:
viewtopic.php?t=10501
?

אם כן למה כתבת "מחפש משחק" ולא מחפשת משחק"?
בכל אופן, תמשיכי את הדיון שם.
אורחת

המשך

שליחה על ידי אורחת »

לא לא, זה מי שאני מחפשת בשבילו, אבל אני רואה שהוא גם הצטרף למסע החיפוש.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב, שמתי בהודעה ההיא קישור. תהנו.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא