שלום! בקשר ל-Irbuvia

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

t.c

שלום! בקשר ל-Irbuvia

שליחה על ידי t.c »

תודה לכל עוזר!

אוקיי, הורדתי את שני הקבצים מהאתר, שמתי את שתי התיקיות בתיקייה אחת ("התיקייה המקורית"), הפעלתי את ה-bat וקיבלתי עוד קובץ winace! פרמתי אותו, ובתיקייה החדשה מצאתי קובץ (אגב, אין לי מושג לשם-מה הקובץ הזה, הוא לא מוזכר בשום מקום!). ו-readme. ב-readme היה כתוב להוריד את הקובץ מהקישור הזה:
http://www.geocities.com/masautil/uha.html

הורדתי, והעברתי את כל הקבצים בתיקייה המופרמת לתיקייה המקורית. עכשיו הפעלתי את מנוע ה-extract ובעזרתו פרמתי את מה שנראה הכי הגיוני - hirbuv.uha לקח כמה זמן, וכל הקבצים חולצו. עכשיו הבעיה היא שאף יישום מהקבצים שחולצו אינו פועל.
מישהו יודע אם במקרה פספסתי איזשהו שלב, או שעשייתי משהו לא נכון? אם לא, מישהו יכול בבקשה לפרט בסדר נקודתי כל שלב בהפעלת המשחק? או אולי הבעיה היא שאני בכלל מנסה להפעיל את המשחק דרך ווינדוז?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אפשר להפעיל את זה עם dosbox2 (מדריכים להפעלת התוכנה בהודעה -=המדריכים=- בפורום)
למשחק הזה ספיציפית אם אני זוכר נכון צריך להוריד את ה-CPU הרבה (נראה לי למשהו כמו
100-300)
t.c

שליחה על ידי t.c »

קודם כל, תודה רבה על התגובה. אני אנסה בדוס בוקס, וגם בווידוז 98.
t.c

שליחה על ידי t.c »

תודה רבה!! הדוסבוקס עבד בצורה מופלאה! וואו, אחרי כל השנים האלו, לשחק בזה שוב! כמעט נקרעתי מצחוק כשראיתי את הגרפיקה החובבנית משהו, אבל האנימציה הייתה נחמדה מאד. הקולות - נורא ואיום, אבל בכל זאת זה משחק לילדים. אחחחח... נוסטלגיה.

רק דבר אחד - יש לך מושג איך אני מפעיל על מסך שלם, full screen? או שזו בקשה גדולה מידי? :)
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

Alt+Enter
t.c

שליחה על ידי t.c »

כן, הלוואי שזה היה עובד. ובכן, זה לא. המסך גדל, והמשחק נעלם...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

מוזר...
אבל מזה משנה מסיימים את המשחק הזה בדקה גם ככה..
t.c

שליחה על ידי t.c »

חחחחחח, צודק. אבל סרט הפתיחה עם המכשפה הירוקה ממש מפחיד! הייתי מת לראות אותו על מסך שלם!! :lol:
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

אולי תנסה להגדיל את המסך מיד כשאתה נכנס לדוסבוקס-ואז זה כבר גדול מראש.

(וכשהתכוונתי לזה שצריך ללחוץ Alt+Enter, לא התכוונתי שצריך להקיש את זה כפקודה בדוסבוקס, אלא אלט ואנטר!)
t.c

שליחה על ידי t.c »

כן, הבנתי שהתכוונת להקיש על המקלדת. לצערי לא עובד מראש להגדיל לפני תחילת המשחק, אבל עזבו, לא משנה. זה לא כזה קריטי. תודה!
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

מוזר... :?

טוב, חכה לתגובות אחרים.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא