משחק יריות בתלת מימד ועוד משחק אחד

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: משחק יריות בתלת מימד ועוד משחק אחד

שליחה על ידי Ann »

Radioactive Grandpa כתב:ארוך זו תכונה מבוקשת למדי כאן עבור סיקורים.
אם אתה אומר...
Radioactive Grandpa כתב: את עוד לא מכירה אותי, עוד לא ראית מה זה אורך....
אני אשמח לראות אם תתן לי דוגמה
Radioactive Grandpa כתב:אה, רגע.
??
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

טוב, הנה דוגמה מהסוג הצנוע: (ואני לא הולך להסביר מה עושה אותה צנוע)
http://www.old-games.org/games/gob" target="_blank

אם תכתבי ארוך מזה...

... זה עדיין יהיה בסדר.

[עריכה]
אגב, תכונה מבוקשת אמנם, אבל תמיד עדיף לכתוב בממוקד לנקודה מסוימת, כמובן.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Radioactive Grandpa כתב: ותאמיני לי מותק, את עוד לא מכירה אותי, עוד לא ראית מה זה אורך....
:thumbup:
Radioactive Grandpa גם כתב:טוב, הנה דוגמה מהסוג הצנוע: (ואני לא הולך להסביר מה עושה אותה צנוע)
הזכרת לי שאי אז הבטחתי סיקורים על סדרת QfG. אנשאללה גם הם יגיעו יום אחד.
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ו' יולי 22, 2011 3:45 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

Radioactive Grandpa כתב:טוב, הנה דוגמה מהסוג הצנוע: (ואני לא הולך להסביר מה עושה אותה צנוע)
אין סיכוי, סבא, אין סיכוי!!
איזה מילים מרשימות אתה מפגיז שם. אין אני יכולה לכתוב תיאור שלם למשחק כשאפילו את המילה הבסיסית "ז'אנר" אני לא מסוגלת לתרגם לעצמי לשפת יומיום?!
אמנם האורך מרשים לגמרי, אבל מלא בתוכן, לא ראיתי שחזרת על עצמך, אלא תיארת עוד דברים- את העלילה, השינויים מהמשחק הקודם בסידרה, וכו'.
אין לי מושג איך עושים את זה.

אם כן הצעתי הנדיבה- שב במטוטא, ותחזור לימי העבר העליזים, תפתור את המשחק (שאפשר לומר שבחלקו הוא קשה מאד! יש שם עמודים שממש בעיה לעבור אותם)
ואז תוכל לכתוב לו תיאור א-רוך. (לא אכפת לי לעבור עליו אחר כך, ולצנזר את אהבתך לחופש הביטוי :twisted: ...)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מעולה, כתבי "סוגה" במקום ז'אנר, סתם מלה לועזית מלוכלכת.
אל תתני לאורך להרשים אותך ולניסוחים הפלצניים להרתיע אותך. זה גם לא סטנדרט, רק הביטי בסיקורים נוספים ואני בטוח שתמצאי לא מעט סיקורים שאת יודעת שללא ספק היית כותבת יפים וטובים מהם.
Ann כתב:אם כן הצעתי הנדיבה .....
אין סיכוי, חמודה, אין סיכוי...
אני פשוט לא אגיע לזה בעשור הקרוב, ויש יותר מדי הבטחות לסיקורים שלא קיימתי לפני זה, ועוד למשחקים שאני דווקא כן מכיר... (ובגילי גם אין לי כוח לחשוב קשה מדי.)

Octarine כתב:הזכרת לי שאי אז הבטחתי סיקורים על סדרת QfG. אנשאללה גם הם יגיעו יום אחד.
תמונהשמח אני מזכיר לך להזכיר לעצמך... אנשאללהו.
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

טואוב..
אם אתה כלכך מתעקש :wink:
אני אגמור את המשחק הלילה ואנסה לכתוב, נראה מה ייצא מזה... :roll:

המשך לילה טוב!! :lol:
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

בוקר אור לכולכם!

טוב, למרות ש'ישבתי על זה לילה' לא הצלחתי לגמור את המשחק כמו שהתרברבתי שאני עומדת לעשות. מה לעשות, השלבים להיו ממש מסובכים, ונדרש לי המון זמן כדי לעבור כל מסך. :cry:
אבל לא נורא, העיקרון הוא מן הסתם אותו עיקרון גם בהמשך.
רשמתי סיקור, (בסוף הוא לא כלכך יצא ארוך כמו שחשבתי...)אבל די הסתבכתי עם התיאורים של המוזיקה, הצלילים והגרפיקה במשחק. (טוב, וגם עם הסוגה שלו... אני לא סגורה על עצמי, יש שלבים שמתאימים לכותרת "פאזל" יותר מ"הרפתקה"... אני אצטרך עזרה עם זה כנראה.)
איך ולאן להעלות את זה כדי שתוכלו לעבור עליו ולצנזר? (בטוח שתצטרכו, יש שם מילים נורא מוזרות, שתרגמתי מהמשחק, שמות ומקומות. מה דעתכם על שליט בשם ג'ורמנגנד? מקווה שאייתתי את זה כמו שצריך... :) )
תענו לי תשובה שאני יוכל להעלות. וגם כדי שסתם יהיה לי מה לקרא ולהנות שבנושא שפתחתי יש כל כך הרבה תגובות. מבטיחה לכם שזה עושה לי נחת מסוימת....
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

את יכולה פשוט להדביק את הטקסט כאן - כלומר בהודעה בשרשור הזה.
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

Og כתב:את יכולה פשוט להדביק את הטקסט כאן - כלומר בהודעה בשרשור הזה.
Nice Idea!!!
לא חשבתי על זה...

טוב, אז קבלו בבקשה (ואת ההערות תביעו בצורה עדינה, כדי שאני לא אקח את זה קשה ושזה לא יילוה אותי לשארית חיי..)
אודיל, השליט הגדול נפל למשכב, ובנו לוקי ניצל תא ההזדמנות ונטל לידיו את השליטה.
תחתיו הוא מינה את ג'ורמנגנד ואת נוגניר.
אתם משחקים את ת'ור, בנו של אודיל ואחיו למחצה של לוקי. אם לא תעצרו את לוקי בזמן שליטתו תהיה כל כך מוחלטת עד שאודיל לא יוכל להביס אותו ואת שני עוזריו.
כדי לעזור לבנו, אודיל נותן לת'ור את הנשק הכי אמין שלו, פטיש שנוצר על ידי מלך הטרולים, וחושל על ידי אודיל עצמו.
המשחק בנוי בשלושה שלבים. בראשון תביסו את ג'ורמנגנד במידגארד, בשני תגיעו לנוגניר במילגרונד (שיואו, איך שהשמות כאן דומים) ובשלישי תחפשו את לוקי היושב בעיר קטנה ששמה שונה ל'לוקיסבורג', ותנסו לנצח גם אותו.
במהלך המשחק תשתמשו בפטישו של אודיל, אותו תשליכו על האויבים והוא יחזור אליכם בנאמנות, תאספו תפוחים שיעלו לכם חיים. תאספו יהלומים ותכשיטים, מפתחות, וכן תוכלו למצוא בקבוקוני שיקוי שיעלו לכם את הקסם. בקסם תוכלו להפעיל חפצים שונים שתאספו בדרככם ושיועילו לכם במשחק.
כמו כן, יהיו אנשים שיעזרו לכם במתן עצות, הכוונה ועוד.
המשחק ברובו לא מבוסס על זריזות ידיים, אלא על מחשבה. ככל שהמשחק מתקדם תתקלו יותר ויותר במסכים שדורשים שימוש בחפצים כמו אבנים, סלעים מתגלגלים וכו' כדי להגיע לפתרון ולעבור למסך הבא.
תתקלו באויבים שיקשו עליכם להתקדם, כמו מן תולעים שיורות עליכם כשאתם נמצאים על אותו קו אורך/רוחב וכו', ותתקלו בשערים שדורשים מפתחות או סכום מסוים של כסף.

במשחק רק שלושה 'בוסים', שנמצאים כרגיל בסוף כל שלב. אחרי שתביסו את ה'בוס' התורן אודיל יחזק את הפטיש כך שתוכלו להרוג איתו יותר בקלות, וכן ייתן לכם שריון עבה יותר, כך שתפגעו יותר בקושי.
תוכלו להגיע ישירות לשלבים השני והשלישי גם מבלי לעבור את הראשון. (זה לא כל כך מומלץ, כמובן)

* * *
עד כאן
נו, מאחד עד עשר- כמה פישלתי?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כל השמות הללו באים מן המיתולוגיה הנורדית (קריא: ויקינגים!) ולכולם יש תרגומים רשמיים, הנה כמה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%99%D7%9F" target="_blank
http://tinyurl.com/3uz7zzr" target="_blank
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7% ... 7%A0%D7%93" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

Og כתב:כל השמות הללו באים מן המיתולוגיה הנורדית (קריא: ויקינגים!) ולכולם יש תרגומים רשמיים, הנה כמה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%99%D7%9F" target="_blank
http://tinyurl.com/3uz7zzr" target="_blank
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7% ... 7%A0%D7%93" target="_blank
וואלה!! לא עלה על דעתי לרגע! את נוגניר לא מצאתי, אבל נהניתי לראות שיש לדמויות סיפור שלם.
תודה, עוג! :lol:

ועכשיו, מה בקשר לסיקור עצמו? :scratch:
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

לא רע. אולי כדאי להוסיף עוד איזה משפט שמתאר את המשחקיות עצמה. לי לפחות קצת קשה להבין איזה מין משחק זה מהתיאור שלך.
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

Octarine כתב:לא רע. אולי כדאי להוסיף עוד איזה משפט שמתאר את המשחקיות עצמה.
:roll: אמאלה, איך עושים את זה?! מה לכתוב? :scratch:
זה יהיה לך נורא ברור אם תראה תמונות של מסכים, אני לא אצטרך להסביר. כנס לכאן יש כאן כמה תמונות, ונראה לי שבמקרה הזה נכון הכלל שתמונה אחת שווה אלף מילים.
האמת שמן הסתם סרטון אחד שווה יור מאלף תמונות, אבל כל הסרטונים ביוטיוב שהיו עם השם הזה היו על משחק אחר לגמרי. (לא הבנתי איך זה עד שלא קראתי את מה שעוג כתב, שאלו שמות מהמיתולוגיה הויקינגית, תודה עוג!) אז לא מצאתי סרטונים, ואני לא יודעת איך להסריט את המסך שלי כשאני משחקת.

אולי אם תסתכל בתמונות תוכל לעזור לי לנסח את זה, אוקטא היקר? :angryfire: (.....) :wink:, רק תתאר לעצמך שבמסכים שמוצגים בתמונות לא מצאתי אחד שבאמת קשה לפתור, יש מסכים שהאויבים חוסמים לך את הדרך כך שיש לך רק דרך אחת להגיע או לקחת מפתחות למשל.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Ann כתב:וואלה!! לא עלה על דעתי לרגע! את נוגניר לא מצאתי, אבל נהניתי לראות שיש לדמויות סיפור שלם.
תודה, עוג! :lol:
נו, כבר את רואה כמה חשוב שכתבת את הסיקור הזה. :)
לא לדעת שתור הוא עצמו אל הרעם, תור והפטיש האגדי שלו, ולהכיר את שמות האלים אודין ולוקי, זה Common Knowledge שחבל לפספס...

סיקור נחמד (ואורך סבבה. אמרתי לך שאת לא מפחידה אותי). ידעתי שיהיה בסדר.
אני מסכים מאוד עם התגובה של אוקטרין.
התמונות דווקא לא ממש מסבירות לטעמי. זה נראה קצת RPG (בגלל זוית הראיה והדיאלוגים) אבל התיאור שלך מספר אחרת.
ממה שסיפרת על התולעים, והעובדה שזה משחק מחשבה (למרות שמובי סיווג אותו פעולה), אני מבין שהאויבים לא זזים באופן חופשי, אלא או קפואים או מגיבים אחרי כל צעד שלך, משהו כזה. כן? נסי לתאר יותר את ההתמודדות עם האויבים למשל, למה צריך מחשבה לעניין הזה. תארת הרבה חפצים שמשתמשים בהם, אבל בהרבה משחקים יש הרבה חפצים ומשתמשים בהם, אז איך משתמשים בהם ובשביל מה? כמו במשחקי הרפתקה קלאסיים? (Monkey Island, Day of the Tentacle, Simon The Sorcerer, Gbolins, אם משהו מאלו מוכר לך.)

חוץ מזה, אמרת שזה משחק מדהים, אבל אני לא ראיתי את ההתלהבות הזו בין השורות. :)
זה שלא הבעת דעה שטחית סתם זה אמנם מקצועי למדי, אבל אם לא בין השורות כדאי שתוסיפי איזו פסקה-קטנטנה ומנומקת למה אנחנו צריכים להוסיף את זה לרשימת ה-to-play שלנו. מה את אומרת?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

God Of Thunder? זה די משחק אקשן ממבט עילי, עם קצת אלמנטים של פאזל אולי...לא הייתי קורא לזה תפקידים.

ואפשר למצוא סרטונים לזה די בקלות ביוטיוב, אן. פשוט תוסיפי את צמד המילים dos game או משהו כזה:

http://www.youtube.com/watch?v=7jhfVi1g_4k" target="_blank
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא