אני מחפשת שתי משחקים.
1.
משחק יריות בתלת מימד, טוב את זה כבר כתבתי...
אז מה שאני יודעת על המשחק זה ככה:
אני לא זוכרת אם ראו את השחקן או חלק ממנו, אולי הנשק, אבל גם זה לא בטוח.
השלב הראשון התחיל כשהיה מולי דלת, אבל איכשהו זכור לי שהיו אמורים ללכת למסדרון בצד שמאל ולא ישר.
חלק מהאויבים שזכורים לי: מטוסים ירוקים, מעין גולגלות אדומות- שהיו יותר מתקדמות מהמטוסים, היה גם משהו כחול, לא זוכרת מה...
חוצמיזה, משהו שכנראה יותר יעזור- היה במשחק מדריך כלשהו- מן מטוס סגול, מהיר, שהראה את הדרך אם שחררת אותו. וכן- היה לו "תאום", יצור דומה לו, רק בצבע ירוק, שהיה מהיר ביותר, וכאשר הוא התנגש בשחקן- הוא גנב ממנו נשק.
הנשק ריחף באויר, זה גם אני זוכרת, אם כי זה לא חכמה- ברב המשחקים מהסוג הזה הנשק מרחף....
אין לי שום צל של מושג באיזו שנה המשחק יצא או של איזו חברה הוא, אני רק בטוחה שהוא היה בגרפיקה מעולה, כי זכור לי שכששיחקנו בו- אני ואחי- היינו כלכך נכנסים למשחק שהיינו מנסים להסתכל דרך המסך כדי להציץ למקומות שלא היתה לנו גישה....
מקווה שנתתי מספיק פרטים, ואם אני איזכר בעוד- כמובן שאשמח להוסיף אותם.
2. משחק נוסף שאני מחפשת, ועליו באמת אין לי מספיק פרטים, הוא משחק שהיה צריך להגיע בו ליציאה. בכל שלב היה מבוך קצר- שכולו או רובו נכנס במסך, ולא זכור לי שהיה צורך להזיז את המסך. הדמות היתה של אדם שמן, מאד מאד שמן, שהחולצה עלתה לו וקצה הכרס הציץ. (באמת, ככה זכור לי) על הראש הוא חבש כובע עם כמו פרופלור כזה של מסוקים.
כשהאיש קפץ הו השמיע קולות מצחיקים.. זו אחת הסיבות שאהבנו כלכך את המשחק....
לא זוכרת עוד משהו, אני אנסה לרענן את הזיכרון של אחי, אולי הוא זוכר יותר ממני.
וואוו, איזה אורך....
המון תודה מראש!!
אן