משחק מסדרת הגובלינים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אנונימי כתב:אני אודה לך מאוד אם תכין לי קובץ, תודה מראש אתה מלך :wink:
לא כל כך מהר...
יש כמה דברים שאני צריך שתגיד לי:

א. אני אצטרך לדעת את אות הכונן הוירטואלי שלך(של דימון טולז) ואת מספרו,
בכדי לדעת את המספר שלו, תפעיל את DOSBOX2 ותכתוב: mount -cd
ואז הוא יתן לך רשימה של כונני הCD שלך ומשמאל לכ"א את המספר שלו, אז תגיד לי את האות והמספר, לדוגמא, נניח שרשום:
תמונה

והכונן של דימון הוא J אז תגיד לי: J ו- 2.

ב. מערכת ההפעלה שלך
ג. מעבד ומהירות (לדוגמא: פנטיום4 2.4GHz) אם אתה לא יודע תגיד בערך
ד. באיזה כונן (במחשב שלך) אתה רוצה להתקין את המשחק(ההתקנה לוקחת בערך 17MB)
אורח

שליחה על ידי אורח »

א) f ו-0
ב) win98 se
3) פנטיום 3 800
4) d:\games
תודה אחי
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תפרוס את הקובץ הזה לתיקייה של דוסבוקס ( ברירת המחדל היא: C:\Program files\DOSBox-0.63) ותפעיל את gobs3.bat

שים לב! בדוסבוקס כונן הCD שלך הוא D ולא F! וכונן C הוא ספריית D:\games
ז"א שאתה צריך לכתוב בדוסבוקס :d בכדי להגיע לCD, ואז תרשום INSTALL.
וכשאתה נשאל אם להתקין בכונן C תגיד כן, כי C זה בעצם D:\games

וכשתסיים להתקין תערוך את הקובץ gobs3.conf ותרשום בסוף המסמך (מתחת ל :C):
cd sierra
gobs3

ואז תוכל להפעיל את הקובץ Gobs3.bat כל פעם שתרצה לשחק.

אגב, המחשב שלך קצת חלש, וסביר להניח שהמשחק לא ירוץ הכי טוב. תנסה לשחק עם Ctrl+F11 (מנמיך מהירות) ועם Ctrl+F12 (מגביר מהירות) עד שתקבל את התוצאה הכי טובה.
אורח

שליחה על ידי אורח »

עשיתי כל מה שרשמת ושאני רושם install הוא רושם לי unknown error
אחי הצלחתי להתקין איך שהו אבל המשחק עובד לאט רצח והסאונד דפוק ונסיתי עם דוסבוקס והוא רושם לי שוב unknown error
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה בדוסבוקס, אצלי זה עובד, אז אין לי אפילו מאיפה להתחיל... אולי תנסה עוד פעם לראות אולי לא עשית משהו נכון? ואולי לקרוא את הREADME?

בקשר להרצה בלי דוסבוקס: המשחק איטי בגלל שהסאונד דפוק, זה דבר שאף פעם לא הצלחתי להבין בקשר לווינדוס98(זה גלובלי)... אם תבחר בSetup בלי קול בכלל זה יעבוד טוב (אבל בלי קול כמובן... :? )
לעומת זאת, אם תצליח לבחור כרטיס קול מתאים והקול יסתדר גם המהירות תסתדר, אבל לא נראה לי שתוכל למצוא כזאת אפשרות...

אתה יודע איזה כרטיס קול יש לך?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

נזכרתי במשהו שקצת לא קשור: גורדי (מנהל האתר) מחפש מישהו שיכול לכתוב סיקור למשחקים בסדרה הזאת, אמנם יש כמה שורות של תיאור באתר לשני המשחקים הראשונים, אבל הם לא מספיקים. אם אתה כל כך אוהב את הסדרה ורוצה לתרום, אתה יכול ליצור איתו קשר כאן:
profile.php?mode=viewprofile&u=2
אורח

שליחה על ידי אורח »

אין לי מושג איזה כרטיס סאונד יש לי
ואני ניסיתי כל אופציה אפשרית בדוסבוקס וזה לא עובד
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אנונימי כתב:אין לי מושג איזה כרטיס סאונד יש לי
אז הגיע הזמן לברר:
התחל>הפעלה>DXDIAG>אנטר>כרטיסיית SOUND>תסתכל על Device Name

ומצאתי מה הבעיה בדוסבוקס, זה מאוד מוזר, זה המשחק השלישי שתלוי ב CYCLES שאני רואה...

בכל אופן, תפתח את הקובץ ששלחתי לך ( Gobs3.conf ) בפנקס הרשימות(notepad) ותחפש שורה:
Cycles=5000

תשנה את ה5000 ל3000 ותשמור.

אני בטוח שזאת הבעיה אבל אני לא יכול להבטיח ש3000 דווקא יעבוד, אם זה עדיין ייתן Unknown Error -7 תנסה 2000 או 4000 וכו'.
R.G

שליחה על ידי R.G »

Og כתב:נזכרתי במשהו שקצת לא קשור: גורדי (מנהל האתר) מחפש מישהו שיכול לכתוב סיקור למשחקים בסדרה הזאת, אמנם יש כמה שורות של תיאור באתר לשני המשחקים הראשונים, אבל הם לא מספיקים.
סיקור לשלושת המשחקים? או Walkthrough?
אורח

שליחה על ידי אורח »

אחי אני מאוד מעריך אותך על העזרה שאתה נותן לי!!!!
צדקת שזה קשור לcycles
שינית ל3000 וזה התקין לי הדיוק כמו שאמרת לי
הצלחתי להפעיל את המשחק עם דוסבוקס וזה גם עובד עם קול אבל עובד לאט רצח
כנראה בגלל שהמחשב שלי חלש כמו שאמרת, אם אתה יודע איך לסדר אז תגיד לי בבקשה אם לא אז לא נורא במילא עשית בשבילי מעל ומעבר תודה רבה על הכול
אהה וכרטיס המסך שלי הוא:
C-Media Audio Direct Sound
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

R.G כתב:
Og כתב:נזכרתי במשהו שקצת לא קשור: גורדי (מנהל האתר) מחפש מישהו שיכול לכתוב סיקור למשחקים בסדרה הזאת, אמנם יש כמה שורות של תיאור באתר לשני המשחקים הראשונים, אבל הם לא מספיקים.
סיקור לשלושת המשחקים? או Walkthrough?
אני אשמח לקבל סיקור לשלושתם, אך גם פתרונות יתקבלו בברכה :-)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

מצטער, נגד מחשבים ישנים אין מה לעשות (חוץ מלקנות חדש ז"א), אם זה מנחם אותך לי יש מחשב דומה לשלך וגם אצלי זה עובד לאט :? . בקשר לכרטיס הקול, נשמע כאילו זה שבב על הלוח, אז אין הרבה מה לעשות, אם איכשהו תצליח למצוא דרייברים לדוס לכרטיס/שבב שלך אז תוכל להפעיל את המשחק בדוס נקי והוא יעבוד טוב, אבל לדעתי אין הרבה סיכוי.

כנראה שתצטרך לחכות עד שתקנה מחשב חדש (או ישן בעצם :)).

בהצלחה.
אורח

תודה מכל הלב O.g

שליחה על ידי אורח »

מצאתי דרייברים לדוס בדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב, התקנתי אותם וזה לא ממש עזר בגירסא החדשה אבל זה עזר לי מאוד בגירסא הישנה (שעד היום לא הצלחתי להפעיל את המשחק עם קול נורמלי במחשב הזה)
אחרי שהתקנתי את הדרייברים לדוס הצלחתי לשמוע רק את המוזיקה בגירסא הישנה אבל בלי קולות אז השתמשתי בדוס בוקס ועכשיו הגירסא הישנה עובדת לי מעולה(עם סאונד מעולה ועובדת מהר) והכול בזכותך אחי, גם בזכותך הבנתי סוף סוף איך להשתמש בדוסבוקס ששנים ניסיתי להפעיל איתו את המשחק הזה ואף פעם זה לא עבד לי טוב אז אני מאוד מודה לך על העזרה הענקית שנתת לי, עדיין לא הצלחתי להפעיל את הגירסא החדשה שתעבוד טוב אבל אני אמשיך לנסות דברים ואם אני אצליך אני אודיע לך, מקסימום אני אסתפק בגירסא הישנה, תודה על הכול, באמת תודה!!!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

על לא דבר :) .

אגב, אם כבר מצאת את את הדרייברים לדוס אז תנסה להפעיל את המשחק בדוס, אבל תצטרך לצרוב אותו כמובן, ואז תצטרך להגדיר שני דברים: את הCD ואת כרטיס הקול, ואם הצלחת לעשות את שני אלה (טוב נו, גם את העכבר) אז אין סיבה שלא תוכל לשחק במשחק עם סאונד מלא ובמהירות נהדרת.

אם אתה לא יודע איך להגדיר את הCD זו לא בעיה, פשוט תשתמש בדיסקט אתחול, או של WIN98 או של Reservatory(מומלץ) שאתה יכול להוריד מהאתר:
http://www.old-games.org/down.php (למטה)
לעומת זאת, אני לא יכול לעזור לך להגדיר את כרטיס הקול (זה בכלל כרטיס?) תנסה להעזר בתוכנות שבדיסק של הדרייברים (אם יש) או שתסתכל על הקובץ Autoexec.bat ותחפש שם שורה כמו:
SET BLASTER=A220 I7 D5 H7 P330 T6
ואולי משהו כמו:
SET SNDSCAPE=C:\CMEDIA
ותנסה לרשום אותם לפני שהמשחק עולה, או להבין את העקרון ולהשתמש בו.
אורח

שליחה על ידי אורח »

תודה על הראיון :wink:
אין לי צורב אז אני צריך ללכת לחבר שלי ולפרק ממנו את הצורב ולחבר אליי או שאני אוריד אצלו את המשחק ואני אצרוב בכל מקרה יש סיכוי טוב מאוד שזה יעבוד כי הגירסא הישנה עובדת מעולה בדוס נקי, אחרי שהתקנתי את הדרייברים לדוס אני מצליח לשמוע סאונד דרך הדוס והצלחתי להתקין את העכבר שיעבוד בדוס כל מה שנשאר לי זה להתקין את הcd בדוס ואני לא חושב שתיהיה לי בעיה עם זה, אני אודיע לך בימים הקרובים אם זה עובד לי או לא אחרי שאני אלך לחבר שלי ואצרוב, בכל מקרה תודה שוב אחי, אתה לא יודע איך אני מעריך אנשים טובים כמוך, כן ירבו!!!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא