וואו גם אתה עם צ'לטנהאם? חשבתי שאני היחיד שהגיע אליהם!!!Eytan123 כתב:היי,Tal1 כתב:איתן תודה על ההמלצה, שמעתי שהוא אכן אחד המוצלחים אי פעם בקטגוריה, אבל אני מחפש משהו עם הרבה הרבה יותר ליגות, וגם עם הענייני דירוגים של הליגות השונות באירופה/אסיה/אמריקה...
יש משהו שממש מושקע ויהיה כיף להעביר איתו לילות?
אממ דווקא זו צריכה להיות אחרונת דאגותיך, בתחילת "קריירה" אתה נדרש לבחור אילו ליגות אתה מעוניין לטעון למאגר של המשחק.
זכור לי במיוחד מסע לא קצר שלי(בעצם עד ימינו-כתרישר שנים)עם צ'לנטהאם מהליגה השלישית באנגליה, כמו גם לא מעט כשרונות ש"צדתי" בליגות הדרום אמריקאיות.
שמע אני לקחתי את זה יותר רחוק, עד היום אני עוקב אחריהם דרך הBBC ספורט האנגלי(למרות שזה אתר של אנטישמים בגדול..)
התרבות הזאת של הפוטבול ליג מדהימה, הלוואי שהיה לנו פה בארץ חצי ממה שקורה שם.
אני התחלתי לעקוב ולשחק איתם רק בפיפ"א 2006- את הקבוצה שאתה שיחקת איתה אני לא כל כך מכיר למען האמת..
אגב בעונה הזו שהתחלתי לעקוב אחריהם הם עלו לליגה השלישית לאחר ששינו את המבנה של הליגות..
וואו מעניין אם יש עוד איזה 2-3 פריקים כמונו מכל שחקני הפיפ"א בארץ או באזור שגם כן הגיעו לקבוצה הזאת, אני יודע שהמון משחקים בליגות האלה, זה ממש כיף.
ולעניין- אני עדיין מנסה למצוא עותק נורמלי של פיפ"א 2002.
יש למישהו רעיון איפה אני יכול לקנות את זה?
לפלייסטיישן 2 אתם חושבים שמוכרים את זה עדיין? למרות שזה לא כל כך יעזור לי ואני רוצה את הגרסה של המחשב...
יש למישהו רעיון איך אני יכול להפעיל את זה כמו שצריך?
אני פשוט רוצה לשחק עם כמה קבוצות שהיו אז עוד פעם.