הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
Radioactive Grandpa כתב:ואללה. יפה מצידו, זה ממש נחמד. [בנוגע לקישור למסע שם]
לטעמי יהיה באמת נחמד ומועיל לעשות משהו מקביל. הנסיון לעודד את השיקום של רומולטור לא הניב משהו בשנתיים האחרונות ולא נראה שיש הרבה טעם להמשיך לתלות בזה תקוות. לדעתי אפשר להפוך את פורום רומולטור למעין ארכיון-למחצה, ובראשה של החלקה בפורום לשים קישור לפורומים ב-VGFreak.
להערכתי הקישור למסע ב VGפריק ייתן ערך מוסף למי שיגיע לפורום ויחפש משחק מחשב (לא קונסולה).
באופן דומה קישור ל VGפריק במסע ייתן ערך מוסף למי שמחפש משחקי קונסולות.
הדדיות תתקבל בברכה
vgfreak כתב:
להערכתי הקישור למסע ב VGפריק ייתן ערך מוסף למי שיגיע לפורום ויחפש משחק מחשב (לא קונסולה).
באופן דומה קישור ל VGפריק במסע ייתן ערך מוסף למי שמחפש משחקי קונסולות.
הדדיות תתקבל בברכה
מעניין אם לגורדי יש סיקורים ותרומות בVGfreak להבנת ההקשר, קטע אנוביס-קורע קלאסי מצורף
אני רק רוצה להבהיר, dj, שחס וחלילה לא היתה לי כונה לפגוע או להעליב. אני באמת נהנה המון פעמים מההודעות שלך,
וצוחק מהן, לא עליהן.
אני מתנצל אם השתמע אחרת מדבריי פה או בחשבון לכיתה א', למשל.
אז האמת BROTHER34 שהשתמע אחרת ואני מאוד מעריך את זה שכתבת את ההודעה האחרונה, גם ההודעה של RG מוערכת מאוד (עם יד על הלב היו לא מעט מקרים שלא הבנתי מה אתם רוצים ממני )
אני אוהב את האתר ואת החברים פה ומשתדל להיכנס לפה לפחות פעם ביום ואני שמח שהנקודה הובהרה
בסך הכל, החלפת קישורים הדדית על גבי הפורום נראית כמו רעיון מועיל לגולשים, הוספתי קישור מתת-החלקה של רומולטור.
את הקישור סימנתי כ"פורום שותף" על מנת לנסות ולהדגיש שמדובר בפורום חיצוני, אני מציע לשנות את השם גם בפורום vgFREAK למשהו דומה על מנת למנוע בלבול אצל הגולשים.
מקווה שהיוזמה הזו אכן תעזור לגולשי שתי הקהילות