למה אני לא מצליח להקליט מסך עם DOSBox?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: למה אני לא מצליח להקליט מסך עם DOSBox?

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

מה ש-Octarine אמר. הבעיה היא אצלך במחשב בהצגת הסרטון, וגם אני חושד שמדובר במשהו שמעמיס על המחשב שלך ברקע או שהוא חלש באופן כללי. וכן, לא מפתיע שבהצגה דרך הנגן של YouTube זה לא מתרחש. נסה כאמור לבדוק בנגנים אחרים.
אם אתה רוצה להסתדר לבד בעניין הרזולוציה, בכיף. אבל אם תסביר מה בדיוק אתה מנסה להשיג אולי נוכל לסייע לך, או לחסוך לך עבודה מיותרת.
lior111
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי lior111 »

אני לא משתמש בשום תוכנה כלשהי או במשהו שיכול להעמיס על המחשב שלי בזמן הפעלת הסרטון. אין סיבה שדווקא בסרטון הזה יש אי סינכרון, ובכל סרטון אחר שאראה במחשב יש סינכרון.

אין לי מושג מה הבעיה פה, אבל זה לא קשור לבעיית עומס במחשב שלי..אגב, לא אמרתם לי אם הסרטון שהעלתי ל-sendspace מסונכרן אצלכם במחשב.

נ.ב ובדקתי את זה בנגן VLC, וזה באמת מסונכרן. אז מה יכולה להיות הבעיה שדווקא במדייה פלייר ובk-lite 321 זה לא מסונכרן? זה קשור לקודקים? ואיך אפשר לתקן את זה? כי יותר נוח לי לצפות במדייה פלייר מאשר ב-VLC.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

חפש בגוגל codec pack (אתה יכול לחפש ספציפית קודקים של k-lite), תקרא את התיאורים שלהם ונסה להוריד משהו שנראה מתאים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

lior111 כתב:אגב, לא אמרתם לי אם הסרטון שהעלתי ל-sendspace מסונכרן אצלכם במחשב.
אכן מסונכרן. אמרתי את זה בין השורות. :P
lior111
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי lior111 »

אוקיי. תודה רבה לשניכם, אני כבר אסתדר מפה. העיקר שהצלחתי להקליט ושביוטיוב זה פועל טוב.
lior111
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי lior111 »

אגב, אני פתרתי את הבעיה לגבי ה-delay שהיה במדייה פלייר. אני הבנתי למה היה לי delay.

קצב ה-frame rate של קובץ ההקלטה הוא 70.09fps, שזה גבוה מדי. לא מספיק שגם היה delay, שמתי לב לעוד בעיה עם זה. כל 10 שניות בערך התמונה הייתה נתקעת לשניה ופתאום זזה שוב.

אחרי שהמרתי את הקובץ בפורמט פקטורי לקצב פריים של 25.00fps, זה סידר את הבעיה. הצלחתי לצפות גם במדייה פלייר ללא delay ועם סנכרון מושלם, וללא תקיעות בתמונה.

אז זאת הסיבה למה לא היה לי סנכרון. וזה בטוח בגלל קצב הפריים, כי רק שיניתי אותו ופתאום הבעיה סודרה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא