אין לי מושג איך עושים את זה...Radioactive Grandpa כתב: נסית מצב תאימות על תכנית ה-Setup?
ניסיתי בקליק ימני, בכרטיסיה תאימות, לשנות לוינדוס 7, אבל זה לא עזר. :(
איזה מדריכונצ'יק?Radioactive Grandpa כתב:ולפי המדריכונצ'יק שקישרתי אליו קודם לכן.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אין לי מושג איך עושים את זה...Radioactive Grandpa כתב: נסית מצב תאימות על תכנית ה-Setup?
איזה מדריכונצ'יק?Radioactive Grandpa כתב:ולפי המדריכונצ'יק שקישרתי אליו קודם לכן.

הקישורים הם לא סתם ליופי...Radioactive Grandpa כתב:ברב המקרים התשובה הקבועה היא האם נסית את מצבי התאימות. אם כן ולא עזר, בדרך כלל אין מנוס אלא להשתמש ב-Virtual PC.
אגב, אני רואה ב-Moby שיש גם גרסה שמתאימה לחלונות 3.11. לא יודע איך הגרסה בנוסטלגיה, אבל אולי את יכולה להפעיל את המשחק דרך חבילת הדמיית חלונות 3.11 ב-DOSBox שיש לנו.
כמו שאמרתי, בהודעה לעיל קישרתי למדריכים. התכנה הזו לא הכי פשוטה, אבל המדריך שקישרתי אליו יסביר לך הכל על השימוש, צעד אחר צעד.Ann כתב:ואיך משתמשים בוירטואל PC?

אנחנו לא מחמירים עד כדי כך... כן, זה אכן התגלגל לנושא שמתאים בעליל לפורום הראשי, אבל זה קורה כאן לא מעט ששרשור לגיטימי ב"תיאורים" מתגלגל לסוגיות טכניות, ואנחנו לא נוהגים לקטוע את הרצף הטבעי (עם כל הסימפתיה שיש לנו לפדנטיותAnn כתב:טוב, ברור לי לחלוטין ש"פורום תיאורים למשחקים" הוא המקום האחרון בעולם בשביל שתעזור לי בזה, גרנדפא, אבל אולי בבקשה?

אני אשתדל... מקווה שאין צורך לצאת ולקרא לו בראש כל חוצות, כי אין לי מושג איפה למצוא אותוRadioactive Grandpa כתב:עוג בדרך כלל פוקד את הפורומים על בסיס יומי, לפעמים פחות בעיתים עמוסות, כמו רובנו פה. כל עוד תקראי לו "עוג" ולא "אוג" יהיה בסדר.
הפעם דווקא הקפדתי להיכנס לקישור (מספיק פעם אחת הסמקתי בפומבי...) אבל לא מצאתי אותו קשור למילים "צמאים לנוכחות נשית" וכו'...Radioactive Grandpa כתב: (ולאחרונה הסתבר שיש פה גם חבר'ה שצמאים לנוכחות נשית עד להביך. יכול להיות שגם ככה תקבלי כל מיני הזמנות מרגשות בתיבה.)
עד ש-Og יגיע, אשתדל לתרום מהידע(המועט ביותר) שלי בתחום...אם אני מבין נכון, את צריכה לגשת לתפריט File שנמצא בחלון של מערכת ההפעלה הוירטואלית(VPC), על פי התמונה שנמצאת בסעיף 5.Ann כתב: בפיסקה 6.1 נרשם כך (אני מצטטת):
"על מנת להתקין את VMA כל שעליכם לעשות הוא לגשת לתפריט File בזמן שמערכת ההפעלה האורחת פועלת...." לא כלכך הבנתי לאיזה תפריט פייל לגשת.
ראשית, תודה עידן על תגובתךעידן כתב:עד ש-Og יגיע, אשתדל לתרום מהידע(המועט ביותר) שלי בתחום...אם אני מבין נכון, את צריכה לגשת לתפריט File שנמצא בחלון של מערכת ההפעלה הוירטואלית(VPC), על פי התמונה שנמצאת בסעיף 5.Ann כתב: בפיסקה 6.1 נרשם כך (אני מצטטת):
"על מנת להתקין את VMA כל שעליכם לעשות הוא לגשת לתפריט File בזמן שמערכת ההפעלה האורחת פועלת...." לא כלכך הבנתי לאיזה תפריט פייל לגשת.
מצטרפת למה שנאמר לR.G (אני אשתדל להתרגל לשם הלא שגרתי הזה)עידן כתב:בכל אופן, יישר כוח R.G על העזרה שלך עד כה. ול-Ann-כל הכבוד גם לך שאת מקפידה לקרוא ולעקוב אחרי ההוראות שנותנים לך. זה לא מובן מאליו. ואם תישארי פה משתמשת פעילה לאורך זמן אז בכלל מעולה
קוד: בחירת הכל
[img]כתובת התמונה[/img]חחחחחחOctarine כתב:היי, RG, אם אתה הולך להרשות למישהו לקרוא לך בשם חיבה אני חושב שלי מגיע קודם. אני גם מוכן לשלוח לך תמונה אם אתה רוצה.
מה שנוכחות נשית עושה לאנשים...

(סעיף 6.1)המדריך כתב:הערה חשובה: שימו לב שאם אתם משתמשים ב- VPC2007, לא תוכלו להתקין בצורה זו את VMA על חלונות 95. בכדי לעשות את הנ"ל, ראו נספח א' - התקנת VMA על חלונות 95 תחת VPC2007.