משחק יריות בתלת מימד ועוד משחק אחד

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: משחק יריות בתלת מימד ועוד משחק אחד

שליחה על ידי Ann »

Radioactive Grandpa כתב: נסית מצב תאימות על תכנית ה-Setup?
אין לי מושג איך עושים את זה...
ניסיתי בקליק ימני, בכרטיסיה תאימות, לשנות לוינדוס 7, אבל זה לא עזר. :(
Radioactive Grandpa כתב:ולפי המדריכונצ'יק שקישרתי אליו קודם לכן.
איזה מדריכונצ'יק?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

בהודעה הזו:
Radioactive Grandpa כתב:ברב המקרים התשובה הקבועה היא האם נסית את מצבי התאימות. אם כן ולא עזר, בדרך כלל אין מנוס אלא להשתמש ב-Virtual PC.
אגב, אני רואה ב-Moby שיש גם גרסה שמתאימה לחלונות 3.11. לא יודע איך הגרסה בנוסטלגיה, אבל אולי את יכולה להפעיל את המשחק דרך חבילת הדמיית חלונות 3.11 ב-DOSBox שיש לנו.
הקישורים הם לא סתם ליופי... :)
במצבי התאימות נסי קודם כל חלונות 95. אחר-כך את האחרים, התחילי מהאופציות המוקדמות (98, והלאה).
אם לא עובד, נסי גם לשלב את האופציה של ההפעלה ב-256 צבעים (באותו מקום. עם ובלי מצבי התאימות השונים).
אם שום אופציה כזו לא תועיל, נראה שהאופציה הסבירה ביותר היא Virtual PC.
Ann כתב:ואיך משתמשים בוירטואל PC?
כמו שאמרתי, בהודעה לעיל קישרתי למדריכים. התכנה הזו לא הכי פשוטה, אבל המדריך שקישרתי אליו יסביר לך הכל על השימוש, צעד אחר צעד.
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

לא שמתי לב.... :oops: שיואו, יצאתי מטומטמת.... :?

טוב, ניסיתי את העצה הראשונה- לשנות את התאימות של הקובץ SETUP. ניסיתי וינדוס 95,98,2000,XP,7. לכולם ניסיתי עם ובלי הסימון של התיבה עם ה265 צבעים. זה לא הלך :-(.
אז עכשיו ניסיתי את העצה השנייה, של הVPC. הורדתי את גירסא 2004, אבל, כמה מפתיע, כשלחצתי על SETUP תנחש מה קרה?
אם לא הצלחת לנחש לבד זה מה שהיה כתוב: "תוכנית זו חסומה עקב... בעיות תאימות"..... נראה לי אני זורקת את המחשב וקונה מחשב אצל "אלטע זאכן".... :lol:
מה יהיה??? :roll:

עכשיו ממש אני מורידה את הגירסה 2007, למרות שהבנתי שהיא פחות מומלצת, אבל מה לעשות, מחשב כזה 'חדיש', צריך תוכנה יותר 'חדישה'... מה לעשות שאני מעונינת דווקא במשחקים ה'מיושנים'... אני צריכה להתאים את עצמי לעידן המתקדם
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

בוקר טוב
לשם שינוי, דווקא ההתקנה של 2007 הצליחה!! :lol:

ראיתי במדריך (המעולה, דרך אגב. מסביר בשפה ברורה ונהירה אפילו לאנשים כמוני....) שכדאי להוסיף התקן עם שם ארוך נורא, שאמור לעזור בשיתוף הקבצים בין המחשב האמיתי לורטואלי. בפיסקה 6.1 נרשם כך (אני מצטטת):
"על מנת להתקין את VMA כל שעליכם לעשות הוא לגשת לתפריט File בזמן שמערכת ההפעלה האורחת פועלת...." לא כלכך הבנתי לאיזה תפריט פייל לגשת.

טוב, ברור לי לחלוטין ש"פורום תיאורים למשחקים" הוא המקום האחרון בעולם בשביל שתעזור לי בזה, גרנדפא, אבל אולי בבקשה? :wink:

תודה רבה רבה!!
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Ann כתב:טוב, ברור לי לחלוטין ש"פורום תיאורים למשחקים" הוא המקום האחרון בעולם בשביל שתעזור לי בזה, גרנדפא, אבל אולי בבקשה? :wink:
אנחנו לא מחמירים עד כדי כך... כן, זה אכן התגלגל לנושא שמתאים בעליל לפורום הראשי, אבל זה קורה כאן לא מעט ששרשור לגיטימי ב"תיאורים" מתגלגל לסוגיות טכניות, ואנחנו לא נוהגים לקטוע את הרצף הטבעי (עם כל הסימפתיה שיש לנו לפדנטיות :)).
הייתי שמח להמשיך לעזור לך ב-VPC (אגב, את לא חייבת להיות רשמית כל-כך. אחרי לילה שלם של שיחות נפש את יכולה לקרוא לי בשמי הפרטי, רדיואקטיב), אבל לצערי אני לא מבין בזה שום דבר... בואי תחכי לעוג (שכתב את המדריך המעולה האמור) ונקווה שהוא יוכל לעזור לך. יכול להיות שאפילו ישנה אפשרות מקדימה שאני לא מכיר או לא חשבתי עליה לפני שמתחילים להסתבך עם VPC.
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

חחחח ועוד איזה שיחות נפש... כל פעם שנכנסתי ראיתי שאתה לא מחובר, אבל תמיד חכתה לי הודעה ממך... :wink:
ובקשר לשם, איכשהו הסתדר לי שרדיואקטיב, חוץ ממה שזה שם כלכך ארוך, זה היה נראה לי שם משפחה... :lol: אז היה נראה לי פחות רשמי לקרא סבא מאשר רדיואקטיב... :)
אם תתעקש דווקא על השם הזה אני אצטרך לקצר אותו קצת, מה דעתך על רדי? אקטי? בחר אחת מן האפשרויות.. :lol:

מתי עוג אמור להגיע? ואני מקווה שעוג זה לא שם פרטי, כי איתו עוד לא היו לי שיחות כלכך עמוקות... :wink: :wink: :wink:

תודה רבה בכל אופן
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

עוג בדרך כלל פוקד את הפורומים על בסיס יומי, לפעמים פחות בעיתים עמוסות, כמו רובנו פה. כל עוד תקראי לו "עוג" ולא "אוג" יהיה בסדר. :)

אם תשארי פה בסביבה גם בהמשך כשתפתרנה כל בעיותיך (שלום עולמי, וזה), תוכלי לקרוא לי R.G כמו כולם (אם תרצי להשתמש בשם אחר תצטרכי לשלוח לי תמונה קודם. טוב, בסדר. אני אענה גם אם לא). אני מאוד אשמח, להיתקל באנשים שאשכרה קוראים את חוקי הפורום לפני שהם כותבים, זה מרגש למדי... (ולאחרונה הסתבר שיש פה גם חבר'ה שצמאים לנוכחות נשית עד להביך. יכול להיות שגם ככה תקבלי כל מיני הזמנות מרגשות בתיבה.)
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

Radioactive Grandpa כתב:עוג בדרך כלל פוקד את הפורומים על בסיס יומי, לפעמים פחות בעיתים עמוסות, כמו רובנו פה. כל עוד תקראי לו "עוג" ולא "אוג" יהיה בסדר. :)
אני אשתדל... מקווה שאין צורך לצאת ולקרא לו בראש כל חוצות, כי אין לי מושג איפה למצוא אותו :roll: אז אני מקווה, אוג.. סתם.. עוג, שאם אתה קורא את הדברים תגיב עליהם ותפגין את נוכחותך הדרושה...
Radioactive Grandpa כתב: (ולאחרונה הסתבר שיש פה גם חבר'ה שצמאים לנוכחות נשית עד להביך. יכול להיות שגם ככה תקבלי כל מיני הזמנות מרגשות בתיבה.)
הפעם דווקא הקפדתי להיכנס לקישור (מספיק פעם אחת הסמקתי בפומבי...) אבל לא מצאתי אותו קשור למילים "צמאים לנוכחות נשית" וכו'... :roll:
בכל זאת זה נותן לי תזכורת לבדוק מידי פעם את התיבה האמורה, אז חן חן. :lol:
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Ann כתב: בפיסקה 6.1 נרשם כך (אני מצטטת):
"על מנת להתקין את VMA כל שעליכם לעשות הוא לגשת לתפריט File בזמן שמערכת ההפעלה האורחת פועלת...." לא כלכך הבנתי לאיזה תפריט פייל לגשת.
עד ש-Og יגיע, אשתדל לתרום מהידע(המועט ביותר) שלי בתחום...אם אני מבין נכון, את צריכה לגשת לתפריט File שנמצא בחלון של מערכת ההפעלה הוירטואלית(VPC), על פי התמונה שנמצאת בסעיף 5.

בכל אופן, יישר כוח R.G על העזרה שלך עד כה. ול-Ann-כל הכבוד גם לך שאת מקפידה לקרוא ולעקוב אחרי ההוראות שנותנים לך. זה לא מובן מאליו. ואם תישארי פה משתמשת פעילה לאורך זמן אז בכלל מעולה :)
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

עידן כתב:
Ann כתב: בפיסקה 6.1 נרשם כך (אני מצטטת):
עד ש-Og יגיע, אשתדל לתרום מהידע(המועט ביותר) שלי בתחום...אם אני מבין נכון, את צריכה לגשת לתפריט File שנמצא בחלון של מערכת ההפעלה הוירטואלית(VPC), על פי התמונה שנמצאת בסעיף 5.
ראשית, תודה עידן על תגובתך :). ושנית, וואלה, על זה לא חשבתי.
אבל עכשיו כשאני בודקת את התפריט המדובר, אין שם את המשפט שאני מחפשת (אוף, לא הצלחתי לנסח את זה יותר טוב...) אלא רק:
1. NEW VIRTUAL MACHINE WIZARD
2. VIRTUAL DISK WIZARD
3. OPTIONS
4. EXIT
(הערה, אם תוכלו בהזדמנות להסביר לי איך מעלים תמונות. נלאיתי מלרשום באנגלית את כל שגיונותיו של המחשב היצירתי שלי, אבל לא הבנתי איזה כתובת של תמונה לרשום.)
ניסיתי בOPTIONS אבל אין שם משהו שקרוב לדרישה של עוג.
לא נורא, בכל זאת נחכה לו...
עידן כתב:בכל אופן, יישר כוח R.G על העזרה שלך עד כה. ול-Ann-כל הכבוד גם לך שאת מקפידה לקרוא ולעקוב אחרי ההוראות שנותנים לך. זה לא מובן מאליו. ואם תישארי פה משתמשת פעילה לאורך זמן אז בכלל מעולה :)
מצטרפת למה שנאמר לR.G (אני אשתדל להתרגל לשם הלא שגרתי הזה)
דווקא לי זה היה ממש מובן מאליו, בכל זאת, אתה יודע, אני רוצה יותר ממכם שהמשחק יעלה לי...
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

כדי לפרסם תמונה בפורום, קודם צריך להעלות אותה לאתר אכסון תמונות כמו Imgur או Imageshack, או כל אתר אחר.
אחרי שיש לך את הכתובת, תשתמשי בפקודה הבאה:

קוד: בחירת הכל

[img]כתובת התמונה[/img]
(לנוחותך יש כפתור כזה בחלון שליחת הודעה)

היי, RG, אם אתה הולך להרשות למישהו לקרוא לך בשם חיבה אני חושב שלי מגיע קודם. אני גם מוכן לשלוח לך תמונה אם אתה רוצה.
מה שנוכחות נשית עושה לאנשים...
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

Octarine כתב:היי, RG, אם אתה הולך להרשות למישהו לקרוא לך בשם חיבה אני חושב שלי מגיע קודם. אני גם מוכן לשלוח לך תמונה אם אתה רוצה.
מה שנוכחות נשית עושה לאנשים...
חחחחחח :lol: :wink:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אן, אל תדאגי, אנחנו קוראים פה הכל. (גם אם עובר חודש, עדיין הכל נקרא בסופו של דבר...)

אוקטא, בשבילך זה מר גרנדפא. חצוף.
(כבר יש לי תמונה שלך, בתוך תיקיית פרופיל מלאה. אולי אתגמש אם תשלח לי תמונה של אחותך. בכל זאת, עם כל הפאסון וזה, רדיואקטיב גראנדמה היא כבר לא השפנפנה הגמישה שהיתה פעם.)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אחותי תפוסה, מצטער.
אבל אני יכול לחסוך לך תמונה. היא נראית בערך כמוני, רק יותר נשית, יותר גבוהה ויותר בלונדינית.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הודעת השגיאה שאת מקבלת כאשר את מנסה להפעיל את המשחק בחלונות 7 אומרת שהמשחק הוא יישום של 16 סיביות (במקרה הספציפי הזה, יישום 16 סיביות של חלונות) ולכן לא יעבוד בחלונות מבוססת 64 סיביות, שום מצב תאימות לא ישנה את זה.

במקרה כזה הייתי ממליץ דווקא על הפתרון השני שR.G הציע וממנו התעלמת:
http://www.old-games.org/win311.php" target="_blank
לא רק שההפעלה כאן יותר קלה, היא גם יותר אמינה.

ובכל זאת, לשאלתך בנוגע לVPC: המדובר בתפריט FILE שנמצא בחלון המערכת הוירטואלית, כלומר בחלון שבו את רואה את שולחן העבודה של חלונות 95 (עם ה"התחל" וכו') ולא בחלון הקונסולה שבו חיפשת. במילים אחרות, את צריכה להפעיל את מערכת ההפעלה האורחת טרם התקנת VMA. בחלק מגרסאות VPC התפריט מופיע כ-ACTION ולא כ-FILE.

חשוב לציין שכל הכתוב לעיל לא ממש חשוב כי בלאו הכי התקנת VMA בצורה הזו לא תעבוד אצלך מכיוון שאת משתמשת בVPC2007 ולא ב-2004. כפי שכתוב בפירוש במדריך אותו (כביכול) קראת:
המדריך כתב:הערה חשובה: שימו לב שאם אתם משתמשים ב- VPC2007, לא תוכלו להתקין בצורה זו את VMA על חלונות 95. בכדי לעשות את הנ"ל, ראו נספח א' - התקנת VMA על חלונות 95 תחת VPC2007.
(סעיף 6.1)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא