http://ra.afraid.org/html/downloads/utilities-3.html" target="_blank
תוריד את ה-setup manager ותראה אם זה יתקין לך.
משחק התקפה ישן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
segal
Re: משחק התקפה ישן
אופס! Google Chrome לא יכול להתחבר ל-ra.nv17.com:8000
זה מה שזה כותב לי כשאני נכנס לאן שאמרת לי..אגב, כתוב וינדוס XP ואני בעל וינדוס 7...
זה מה שזה כותב לי כשאני נכנס לאן שאמרת לי..אגב, כתוב וינדוס XP ואני בעל וינדוס 7...
אצלי זה מוריד בסדר. משהו חוסם אצלך את פורט 8000? (זה ניחוש, אני לא באמת מתמצא בנושאים כאלו).
נסה אולי באקספלורר או פיירפוקס.
בקשר ל-XP, מה לעשות, זו תוכנה שנכתבה ב-2003 ואז עוד לא היה Win7. תנסה, אין לך מה להפסיד.
עוד משהו שאתה יכול לנסות זה למצוא את גרסת The First Decade. זה מה שיש לי והיא עובד בויסטה, אז אולי גם ב-7 היא תעבוד (זה בהנחה ששיחררו להורדה את הגרסה הישנה, לא בדקתי).
נסה אולי באקספלורר או פיירפוקס.
בקשר ל-XP, מה לעשות, זו תוכנה שנכתבה ב-2003 ואז עוד לא היה Win7. תנסה, אין לך מה להפסיד.
עוד משהו שאתה יכול לנסות זה למצוא את גרסת The First Decade. זה מה שיש לי והיא עובד בויסטה, אז אולי גם ב-7 היא תעבוד (זה בהנחה ששיחררו להורדה את הגרסה הישנה, לא בדקתי).
-
אופיר גבאי
- משתמש רשום

הוא לא התכוון לAGE OF EMPIRES?
נשמע ממש דומה... חחח
חוץ מהצמחים שיורים לא הבנתי...
נשמע ממש דומה... חחח
חוץ מהצמחים שיורים לא הבנתי...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אתה כנראה לא מכיר הרבה משחקי אסטרטגיה בזמן אמת... לא "יורים" ב-AoE (ואלא אם היו לו בעיות במסך, אין שם מאפיינים של שחור ולבן).
השתדל לא להקפץ הודעות ישנות (היא לא "כזאת" ישנה, לכן זה בסדר) אם אין לך זיהוי קצת יותר רציני.
השתדל לא להקפץ הודעות ישנות (היא לא "כזאת" ישנה, לכן זה בסדר) אם אין לך זיהוי קצת יותר רציני.
Radioactive Grandpa כתב:אתה כנראה לא מכיר הרבה משחקי אסטרטגיה בזמן אמת... לא "יורים" ב-AoE (ואלא אם היו לו בעיות במסך, אין שם מאפיינים של שחור ולבן).
- הצג/הסתר תוכן