ספאם
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: ספאם
אגב, אני מכיר מעט מאוד פורומים שמאפשרים לאורחים לכתוב הודעות.
On the nose...
לא אמור להיות *מתחת* לאף? וחוץ מזה, זה לא סותר את המשפט שלי, הלא כך?Og כתב:On the nose...
טוב, כרגיל, לא הכרתי את הביטוי שהשתמשת בו, ונאלצתי להשתמש בגוגל. חשבתי שהתכוונת למשהו אחר לגמרי.
אתה מדבר על איסור הכתיבה לאורחים או שאתה כולל בדבריך גם את אמצעי ההגנה החדש?Og כתב:אני כ"כ מתנגד לגישה הזו שאני לא יודע מאיפה אפילו להתחיל.
גם אני, אישית, לא סובל פורומים שמחייבים רישום על מנת לכתוב הודעה (שלא נדבר על אלה שמחייבים רישום על מנת לצפות בהודעות).
לכן, אני מאוד משתדל שהפורומים פה יהיו פתוחים לכולם.
האמצעי האחרון שנוסף נראה לי עדיף (מבחינת האורחים) על פני הפתרון הקלאסי נגד בוטים (CAPTCHA) ולכן בחרתי בו. אתם חושבים שמדובר בפתרון בעייתי? יש למישהו הצעות נוספות בעניין? אולי השאלה עצמה בעייתית, האם מישהו יכול לחשוב על סיבה שאורחים לא יסתדרו עם השאלה?
אני מדבר על הגישה באופן כללי: "תירשם או תלך להזד*** "Gordi כתב:אתה מדבר על איסור הכתיבה לאורחים או שאתה כולל בדבריך גם את אמצעי ההגנה החדש?
אני כ"כ שמח שכמו ברוב הנושאים, גם כאן אנו תמימי דעים.Gordi כתב:גם אני, אישית, לא סובל פורומים שמחייבים רישום על מנת לכתוב הודעה (שלא נדבר על אלה שמחייבים רישום על מנת לצפות בהודעות).
לכן, אני מאוד משתדל שהפורומים פה יהיו פתוחים לכולם.
גם אני חושב שזה עדיף על CAPTCHA. והלוואי והייתי יכול לחשוב על דרך טובה יותר, אבל אני לא.Gordi כתב:האמצעי האחרון שנוסף נראה לי עדיף (מבחינת האורחים) על פני הפתרון הקלאסי נגד בוטים (CAPTCHA) ולכן בחרתי בו. אתם חושבים שמדובר בפתרון בעייתי? יש למישהו הצעות נוספות בעניין? אולי השאלה עצמה בעייתית, האם מישהו יכול לחשוב על סיבה שאורחים לא יסתדרו עם השאלה?
מה שכן, יש לי קצת בעיה עם המיקום של השאלה, הייתי מעדיף שיהיה מיד לאחר שדה כותרת ההודעה, ואם זה לא ישים אז לפחות שהודעה השגיאה "לא ענית נכון על השאלה" (או משהו כזה) תהפוך ל"לא ענית נכון על השאלה שמופיעה בתחתית העמוד".
אגב, שלא תבינו לא נכון: זו שיטה גרועה, אבל גם אני לא יכול לחשוב על פיתרון יותר טוב כל עוד רוצים לאפשר לאורחים לרשום הודעות.
Og כתב:אני כ"כ שמח שכמו ברוב הנושאים, גם כאן אנו תמימי דעים.
כן, זה רעיון טוב. אעשה זאת בזמן הקרוב, בינתיים תיעדתי בניטפוקיה.Og כתב:מה שכן, יש לי קצת בעיה עם המיקום של השאלה, הייתי מעדיף שיהיה מיד לאחר שדה כותרת ההודעה, ואם זה לא ישים אז לפחות שהודעה השגיאה "לא ענית נכון על השאלה" (או משהו כזה) תהפוך ל"לא ענית נכון על השאלה שמופיעה בתחתית העמוד".