Radioactive Grandpa כתב:זה בסדר, לפחות ענית עניינית, ההודעה עדיין בת פחות מחודש (למרות שאם לא היתה מוקפצת, שווה לענות רק כשיש זיהוי ודאי).
רק בנוגע לתשובה שלך, אני מסופק. לזכרוני הרחוק למדי ההידרה הוא בשלב החמישי. בכל מקרה הוא בטוח לא בשלב הרביעי (שאם אני זוכר נכון הבוס שם הוא מינוטאור ומתקפת עופות דורסים), ובהרקולס הבוס הראשון מופיע כבר בשלב השלישי - קנטאור.
א', יכול להיות שהוא התעלם מהבוסים האלה כי הם באמצע שלב והם קצת פחות חזקים.
ב', יכול להיות ששיחקת ברמה אחרת, כי עד כמה שאני יודע ברמה Easy יש איזה 5-6 שלבים...ככה שהקדימו איזה בוס וביטלו את השאר.
אני משחק בזה בזמן האחרון עם אחיין שלי, ככה שאני דיי בטוח שאני צודק לגבי העניין עם Easy...ואני דיי בטוח שילד לפני משהו כמו 5-10 שנים לא שיחק ברמה הכי גבוהה במשחק. ולך תדע כמה עיוותים יכולים להיות כשאתה מנסה להיזכר במשחק בכזה טווח...
בכל מקרה, שווה לנסות...אם פותח הנושא בכלל זוכר שהוא פתח כאן נושא.
אני אמנם מדבר מזיכרון רחוק משלך, אבל אני בדרך-כלל לא טועה כשאני חושב שאני לא טועה:
הקנטאור בשלב שלישי הוא מסיים את השלב. המינוטאור ומתקפת הדורסים הם אמנם בוסים של מחצית השלב, אבל זה שלב רביעי, ולזה פותח ההודעה התייחס. ההידרה הוא בשלב חמישי.
ברמה הקלה או בכמה רמות קלות (לא יודע מהן וכמה הן) שבהן המשחק מקוצר, המשחק משוחק עד השלב השמיני (במעוף על הפגעסוס) לעומת עשרה שלבים במשחק המלא (רק שני שלבים נוספים). חוץ מהקיצוץ של שני השלבים האחרונים, אין שינוי במבנה או סדר השלבים.
בכל מקרה, היה נחמד להיזכר קצת בהרקולס... אבל זה המשפט של פותח השרשור: "בשלב הרביעי של המשחק לפי מה שאני זוכר אתה מטפס איתו לגובה משהו כזה ואז יש אתה רואה, אם אני לא טועה רק את הראש של יצור ענק ואותו צריך להרוג."
גם עם כל העיוותים וצירופי המקרים האפשריים (לא בדיוק רביעי, לא בדיוק מטפס לגובה, לא בדיוק רק ראש, לא בדיוק ענק) - אין דבר כזה בהרקולס. למעשה, אין דברים כאלו בהרקולס. גם לא יצור ירוק (לא ברור לי אם זה אותו בוס או שהכוונה לדמות אותה משחקים). אולי מדוזה ירוקה, לא זוכר, אבל היא לא רק ראש (למרות גורלה במיתולוגיה..), לא ענקית, ולא מטפסים אליה.