בבקשה תעזרו לי!!

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אייל לוי

בבקשה תעזרו לי!!

שליחה על ידי אייל לוי »

משחק ממש ישן היה לי בתקליטור עם 24 משחקים, אחד מהם היה לוחם כזה לא זוכר איך הוא נראה הדבר היחידי שאני זוכר הוא שבשלב 4 של המשחק אתה מגיע למין יצור ענק כזה ואתה צריך להביס אותו, מי שיודע על מה אני מדבר באמת תותח ואני ישמח אם תביאו לי את השם של המשחק או של התקליטור, בתקליטור היו משחקים: jill of the jungle, WWF ועוד הרבה משחקים ישנים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: בבקשה תעזרו לי!!

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אין צורך לכתוב את אותה הודעה בשני הפורומים. אותם אנשים קוראים בשניהם, וזה הפורום המתאים לכך.

אולי יהיה לך מזל רב ומישהו יצליח לעלות על התיאור שלך, אבל האמת היא שבקושי נתת פרטים. משחק שצריך להביס בוס גדול בשלב הרביעי. זה כל מה שנתת על המשחק. אני מציע לך לנסות לנדב עוד פרטים אודות המשחק (ז'אנר, שנים, משחקים דומים או רעיונות אחרים שמופיעים בתבנית הבקשה לדוגמא בחוקי הפורום), או לנסות להרחיב את תיאור תקליטור האוסף שזכור לך.
DeAdLy_xD

מחפש משחק ישן

שליחה על ידי DeAdLy_xD »

שלום, אני מחפש משחק שעליו אני יודע - או חושב שאני יודע - את הפרטים הבאים :

טווח שנים: הפעם האחרונה ששיחקתי בו היה בשנת 2000, המשחק כנראה בין הטווחים 1990-2000, אבל יותר ספציפי 1995-2000.

חברה: לא ידוע

שפה: עברית או אנגלית.

ז'אנר: אקשן

זווית ראייה: רגיל, רואים אותו בדיוק ממול ולפי מה שזכור לי, כמעט בטוח שהוא הולך או ימינה או שמאלה (בעקרון כמו דייב, התזוזה שלו רק הדמות שאתה משחק איתה יותר גדולה)

צבעים: המשחק מגוון בצבעים אין צבע מוגדר.י

תאור של הגיבורים: יש גיבור אחד שזו הדמות שאתה משחק, כל שלב אתה נלחם ביצורים אחרים. ויש שלבים אותו עקרון כמו בדייב (אבל ממש לא דומה למשחק).

קהל יעד:

מוסיקה: לא זכור.

מאפיינים בולטים נוספים של המשחק: בשלב הרביעי של המשחק לפי מה שאני זוכר אתה מטפס איתו לגובה משהו כזה ואז יש אתה רואה, אם אני לא טועה רק את הראש של יצור ענק ואותו צריך להרוג.

המשחק מאוד מזכיר את העקרון של דייב גם האיך שרואים את השחקן וגם בקטע של השלבים, אבל שלא תטעו אין שום דבר במשותף חוץ מזה.

המשחק הגיע עם אוסף תקליטורים של 24 משחקים שבמשחק 24: יש 10 תתי משחקים שאחד מהם הוא סוגר שטחים ישן כזה, יש שם גם WWF ישן שזה כזכור לי משחק 5 שם, JILL Of the jungle שזה נראה לי שם משחק 12 וזהו זה מה שאני זוכר כרגע, אם תוכלו להגיד לי את השם של התקליטור אני בכלל ישמח.

תודה מראש לכל העונים הנדיבים, אני אנסה להביא עוד פרטים שאני אזכור על המשחק, או עוד משחקים שהיו בתקליטור, וכמובן שלא אשכח לחזור לדווח.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

יפה. זהו תיאור הרבה יותר טוב מהקודם (אם כי "רגיל" לא ממש נחשב לזווית ראייה...), אבל לא היה צורך לפתוח נושא חדש - איחדתי את הנושא עם הישן שלך, כפי שאתה רואה.

בקשר לתקליטור המדובר: האם 24 המשחקים שבו היו מלאים או שמא דמואים/Shareware? אתה זוכר איך היה נראה התקליטור עצמו (לא התפריט)? תוכל לזהות אותו בתוך תמונות?
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני לא זוכר איך נראה התקליטור עצמו, אבל אם תביא לי תמונות או איזה אתר שיש בו אוסף תקליטורים אני מאמין שאני יזהה אותו.
אורח

שליחה על ידי אורח »

אה ובקשר לשאלה אם היו משחקי דמו או מלאים, כל משחק עבד ממש טוב, ולא היה נעצר באמצע, אך לא ידוע לי אם דמו או לא.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני שואל אם אלה היו דמואים או משחקים מלאים כי 24 משחקים זה בדר"כ פחות ממה ששמים על תקליטורי אוספי הדמואים (אם כי ראיתי גם כאלה עם פחות מ-24) ואני חושד שמדובר באחד באוספי הווארז, אולי אפילו אוספי הווארז הרוסיים.

היה שם תפריט בכלל? או שהיית צריך להשתמש בסייר כדי להתקין את המשחקים (כמו באוספי GAMEBOOM, לדוגמה)

בכל מקרה, הנה כמה תמונות של התקליטורים:

תמונה תמונה תמונה תמונה

אגב, לחיצה על כל תמונה תביא תמונה גדולה יותר ולחיצה על התמונה הגדולה יותר תביא תמונה גדולה עוד יותר.
אורח

שליחה על ידי אורח »

היה תפריט, היצור במשחק הוא ירוק זה מה שאני זוכר כנראה שזה לא היה דמואים.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

פלטפורמה עם יצור ירוק הא?

אולי COSMO? אולי GEX?

תבדוק גם את DJ PUFF
http://www.old-games.org/games/djpuff" target="_blank
אורח

שליחה על ידי אורח »

אין אחי זה אף אחד מהמשחקים האלו, נראה לי שזה לא משחק dos בכלל
אורח

שליחה על ידי אורח »

זה נראה לי משחק לחלונות 95
Sababa007
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Sababa007 »

Duke Nuekm 3d?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

כשמקפיצים הודעות צריכה להיות לזה סיבה טובה, וברור שחייבים לקרוא את ההודעה לפני שמנסים להשיב עליה.
Duke Nukem 3D לא קשור לאף אחד מהפרטים שתאר פותח החידה. הודעות כאלו נמחקות כאן.
Schwimmer
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Schwimmer »

אני מאוד מקווה שלא מדובר בHercules ובמפלצת בעלת הראשים-המתרבים-כשתוקפים-אותה...

http://www.youtube.com/watch?v=iNA9X7gXbFA" target="_blank
?

עריכה:
שני דברים, א' זה גם מתאים ל"זה לא משחק לDOS", וב', מצטער, לא שמתי לב שהנושא הוקפץ...
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

זה בסדר, לפחות ענית עניינית, ההודעה עדיין בת פחות מחודש (למרות שאם לא היתה מוקפצת, שווה לענות רק כשיש זיהוי ודאי).
רק בנוגע לתשובה שלך, אני מסופק. לזכרוני הרחוק למדי ההידרה הוא בשלב החמישי. בכל מקרה הוא בטוח לא בשלב הרביעי (שאם אני זוכר נכון הבוס שם הוא מינוטאור ומתקפת עופות דורסים), ובהרקולס הבוס הראשון מופיע כבר בשלב השלישי - קנטאור.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא