עזרה בהתקנת ריימן 1 על XP

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

RayGuy2

שליחה על ידי RayGuy2 »

ניסיתי לשנות ל-0X0 איפה שאמרת לי וזה לא עזר, ואז ניסיתי לשנות ל-ddraw אבל עדיין מופיעה אותה הודעה....
ד"א, אכן יש לי גרסה 0.63, זה יעזור אם אוריד את הגרסה את הגרסה החדשה? (0.65)

נ.ב. באמת עכשיו המסך שלי זה LCD והמסך הקודם לא היה LCD...
RayGuy2

שליחה על ידי RayGuy2 »

עריכה:
ניסיתי לשנות גם את fullfixed ל-true וזה עובד לי על מסך מלא! אבל עכשיו יש בעיה אחרת, כשזה על מסך מלא זה מופיע בין שני פסים שחורים מלמעלה ומלמטה (כמו בסרטים בטלוויזיה). איך מריצים את זה על מסך מלא לגמרי?
RayGuy
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי RayGuy »

אולי לא הסברתי את עצמי טוב:
זה עובד לי על מסך מלא עכשיו, אבל בין שני פסים שחורים מלמעלה ומלמטה, איך אני יכול לגרום למשחק לרוץ על מסך מלא לגמרי? (בלי הפסים השחורים)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני מבין בדיוק למה אתה מתכוון, אבל אין לי פתרון. פעם ניסיתי להפעיל כמה משחקים עם דוסבוקס על מחשב עם מסך LCD והיו לי אותן בעיות, ניסיתי לשחק עם האפשרויות ולחלק מן המשחקים זה עזר, לשאר נאלצתי להשתמש בגרסה 0.61 אבל לך אין את האופציה הזו כי צריך מינימום 0.62 להפעיל את ריימן אם זכרוני אינו מטעני. לצערי אני כבר לא זוכר את האפשרויות שבהן טיפלתי בקובץ הקונפיגורציה בכדי לגרום לחלק מן המשחקים לעבוד נכון.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

רגע, מה לגביי Aspect Correction??
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא