עזרה בהתקנת ריימן 1 על XP
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
עזרה בהתקנת ריימן 1 על XP
התקנתי את ריימן 1 לפי המדריך שלכם באתר, וכשאני לוחץ על rayman.bat כדי להריץ את המשחק, הוא מוציא לי את הדיסק של ריימן (יש לי את המקורי) ורושם rayman can not find CD בלה בלה, אתם בטח מכירים את הבעיה, איך אני גורם למשחק לרוץ?
נ.ב. - זו אולי הפעם החמישית שאני מתקין את ריימן 1 לפי המדריך שלכם ובכל הפעמים הקודמות זה עבד (המחשב פשוט פורמט ולכן אני נאלץ להתקין אותו שוב)
נ.ב. - זו אולי הפעם החמישית שאני מתקין את ריימן 1 לפי המדריך שלכם ובכל הפעמים הקודמות זה עבד (המחשב פשוט פורמט ולכן אני נאלץ להתקין אותו שוב)
<צונזר>
שימו לב, גולשים שמגיעים לכאן דרך חיפוש:
המדריך הישן שמדובר עליו כאן איננו קיים יותר. זאת בגלל שאין בו צורך, ההורדה החדשה של ריימן, כלומר זו:
http://www.old-games.org/games/16051" target="_blank
עובדת על XP ו- ויסטה ללא צורך בהתקנה.
אפילו אם יש לכם עותק של ריימן על דיסק, יהיה לכם כבר הרבה יותר מהיר להוריד את הריימן בקישור לעיל ולהפעיל אותו, אז אנא, עשו זאת.
עודכן: 07 ליולי 2009
שימו לב, גולשים שמגיעים לכאן דרך חיפוש:
המדריך הישן שמדובר עליו כאן איננו קיים יותר. זאת בגלל שאין בו צורך, ההורדה החדשה של ריימן, כלומר זו:
http://www.old-games.org/games/16051" target="_blank
עובדת על XP ו- ויסטה ללא צורך בהתקנה.
אפילו אם יש לכם עותק של ריימן על דיסק, יהיה לכם כבר הרבה יותר מהיר להוריד את הריימן בקישור לעיל ולהפעיל אותו, אז אנא, עשו זאת.
עודכן: 07 ליולי 2009
-
RayGuy2
עכשיו הצלחתי להעלות את המשחק ולשחק, אבל כשאני מנסה להגדיל למסך מלא (ע"י לחיצה על Alt+Enter) המסך נהיה שחור ומופיעה לי הודעה של Input Not Support, וכשאני לוחץ שוב Alt+Enter כדי להקטין בחזרה אז זה חוזר למצב הקודם, כשהמשחק רץ על מסך קטן. אני יודע שהבעיה קשורה למסך שלי, כי החלפתי מסך ועל המסך הקודם זה רץ בסדר גמור (על מסך מלא) אז מה עושים?
-
RayGuy2
שורות שמתחילות ב הן הערות, ולא הקונפיגורציה עצמה.
קוד: בחירת הכל
#אכן.astralc כתב:שורות שמתחילות בהן הערות, ולא הקונפיגורציה עצמה.קוד: בחירת הכל
#
מה שאומר שאתה(rayguy) צריך לשנות את
fullresolution=1024x768 ל:
fullresolution=0x0
ואם זה כבר ב surface נסה לשנות את זה ל ddraw אבל רק אם השינוי הראשון לא עזר.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אוקי. אבל הרי כבר יש לזה ערך רשמי: Default. שעובד יחד עם אפשור fullfixed. מה שדווקא Original שקיים ב-0.65 מבטל.
כלומר, אם זו הבעיה, והוא משתמש ב-0.63 (ומטה) הוא צריך לא רק לשנות את fullresolution ל-default או 0x0 (על פיך - אותו אפקט), אלא גם את fullfixed ל-true. רק ב-0.65 הוא לא צריך לעשות זאת מכוון שברגע שהערך ב-fullresolution שונה מ-original כל ה-fullfixed מבוטל (כי הוא לא קיים כערך נפרד).
[עריכה]
בעצם, לפי ההערה ש-RayGuy כתב שיש ל-fullresolution אכן מדובר ב-0.63 ומטה.
כלומר, אם זו הבעיה, והוא משתמש ב-0.63 (ומטה) הוא צריך לא רק לשנות את fullresolution ל-default או 0x0 (על פיך - אותו אפקט), אלא גם את fullfixed ל-true. רק ב-0.65 הוא לא צריך לעשות זאת מכוון שברגע שהערך ב-fullresolution שונה מ-original כל ה-fullfixed מבוטל (כי הוא לא קיים כערך נפרד).
[עריכה]
בעצם, לפי ההערה ש-RayGuy כתב שיש ל-fullresolution אכן מדובר ב-0.63 ומטה.