מחפש שם של משחק ישן

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אופק כהן

מחפש שם של משחק ישן

שליחה על ידי אופק כהן »

אתנצל מראש בגלל שאני לא זוכר כמעט שום דבר מהמשחק :lol:
מה שאני כן יודע לומר,
המשחק היה למחשב ושיחקתי בו לדעתי בין 2005 ל2010, במעורפל זכור לי עם גרפיקה יחסית מתקדמת.

לא יודע לומר מה תאריך היציאה של המשחק או אם פותח בארץ, הוא לכל הפחות היה מתורגם ומזיכרון סופר מעורפל אולי גם מדובב.

המשחק היה של גוף שלישי ואני זוכר את המטרה בו במעורפל מאוד
זה משחק הרפתקאות מצויר והדמויות בו היו של שדונים/טרולים/יצורים כלשהם קטנים כאשר מתחילים בו עם כמות מסוימת שלהם, והמשחקיות עצמה היא בעצם רצף של שלבים שבהם מסיבה כלשהי צריכים לעבור מסע שמתחילים בו עם כל היצורים ואמורים לשרוד בסופו עם כמה שיותר מהם, כלומר חלק מהמשחק מאלץ אותך להקריב חלק מהם בשביל לעבור את השלבים.
אני זוכר שבמעבר בין שלב לשלב מוצגת תמיד המפה של השלבים עם כמות היצורים שהצלחת לשרוד איתם עד עז ואת המסלול שעברת.
אני יודע לומר שהיו כל מיני סוגים של שלבים עם אתגרים שונים בהם ושהיה אפשרות לבחור במסלולים/רצף שלבים שונים.
סוג השלב היחיד שאני זוכר אותו וברמה הכי מינימלית היא סוג של שלב מערות/מכרות אבל זה באמת כל מה אני מצליח לזכור עליו.
בסוף המשחק מוצגת סצינה שבה מגיעים לכפר שאליו היה צריך להגיע כל המשחק ושבגוף שלישי צופים בכל היצורים נכנסים אליו מצד שמאל לצד ימין.
אני חושב שזה כל מה שאני מצליח לזכור על המשחקיות עצמה של המשחק.
המשחק הגיע בדיסק אבל אני לא זוכר שום פרט מיוחד של האריזה.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: מחפש שם של משחק ישן

שליחה על ידי dj_anubis »

נשמע כמו הזומבינים
https://www.old-games.org/share.php?game=13827
אופק כהן

Re: מחפש שם של משחק ישן

שליחה על ידי אופק כהן »

לא מאמין לך זה זה.