האם שני המשחקים הראשונים של הוגו יצאו בעברית למחשב?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סלאשר

האם שני המשחקים הראשונים של הוגו יצאו בעברית למחשב?

שליחה על ידי סלאשר »

היי אנשים

הקדמה קטנה כדי שיובן על מה אני מדבר: אז המשחק הראשון של הוגו שדובב לעברית עבור המחשב (הכולל את מסלולי הצלילה, מערכת הקרח, סקייטבורד וקפיצת גזעים) הוא למעשה המשחק השלישי בסדרה של הוגו. משמע שהמשחק השני שדובב הוא הוגו 4, הוגו צנחן זה הוגו 5 והוגו נהר הפרא זה הוגו 6. שני המשחקים הראשון של הוגו הכילו רק שני שלבים: רכבת והר (המשחק הראשון) ומטוס ויער (המשחק השני). למרות שהם כן הופיעו בגרסה של ערוץ הילדים, לא יצאו בצורה רשמית בעברית למחשב

לפחות כך חשבתי כל הזמן הזה

לפני כמה זמן כאשר יצא לי לסדר את החדר שלי נתקלתי בדיסק שדוד שלי נתן לי אותו לפני שנים בשם "הוגו חוזר לבית הספר" שזה מעין אוסף משחקי הוגו. זה כולל את משחק עץ האלון הקסום, מסלול הנהר מ"נהר הפרא" ואת מסלול הרכבת מהמשחק הראשון

וזה מה שמוזר, מסלול הרכבת, למרות שהוא מהמשחק הראשון שמעולם לא תורגם עבור המחשב. אז אני תוהה, האם הם בכוונה תרגמו את מסלול הרכבת במיוחד בשביל האוסף הזה? או שלמעשה המשחק המכיל את מסלולי הרכב, הר, מטוס ויער כן תורגם לעברית?

אני ממש מבולבל
emh
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: האם שני המשחקים הראשונים של הוגו יצאו בעברית למחשב?

שליחה על ידי emh »

לדעתי במחשב זה לא היה בעברית (וגם לא באנגלית)
רגע, מה זה היה שהוגו הולך בתוך מנהרה וכל הזמן צריך לבחור איזה פנייה לקחת?
זה היה רק בטלויזיה או גם במחשב?

(מצאתי תמונה ווב-פי בחיפוש על הוגו טאנל באנגלית)
תמונה
סלאשר

Re: האם שני המשחקים הראשונים של הוגו יצאו בעברית למחשב?

שליחה על ידי סלאשר »

emh כתב: ג' מרץ 07, 2023 1:33 pm לדעתי במחשב זה לא היה בעברית (וגם לא באנגלית)
רגע, מה זה היה שהוגו הולך בתוך מנהרה וכל הזמן צריך לבחור איזה פנייה לקחת?
זה היה רק בטלויזיה או גם במחשב?

(מצאתי תמונה ווב-פי בחיפוש על הוגו טאנל באנגלית)
תמונה
מסלול הרכבת היה בעברית. יצא כחלק מחבילת הוגו חוזר לבית הספר. אבל למה הם דיבבו רק את מסלול הרכבת ולא את המסלולים האחרים של שני המשחקים הראשונים? זה מרגיש כאילו הם רצו לעשות את זה אבל החליטו לוותר על זה

לגבי הוגו במכרה, יש את המשחק הזה כאן באתר. התמונה זה רימייק למובייל
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא