אז יש את המשחק של לבד בחושך הראשון
אז יש את השלב הראשון של עליית הגג שם צריך לדחוף ארון כדי להסתיר את החלון ואז לדחוף תיבה כדי שתסתיר דלת ברצפה על מנת שמפלצות לא יתקפו. אז משום מה אני לא מצליח בכלל לדחוף את התיבה. בכל פעם שאני מנסה לדחוף את התיבה הדמות מזיזה אותה הצידה מהכיוון של דלת הסתיר. האם יש משהו שאני מפספס? האם צריך לעשות משהו אחר? אני צפיתי בסרטונים ביוטיוב ועושה הרושם שכולם כן מצליחים לדחוף את התיבה המעצבנת הזו.
תודה לעוזרים
צריך עזרה בלבד בחושך
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: צריך עזרה בלבד בחושך
דבר ראשון, אתה לא חייב להזיז את הארון והתיבה, זה רק טיפ כדי לעצור את המפלצות בעליית הגג.
כדי לדחוף, קודם כל תכנס לתפריט עם enter ותעבור למצב Push. עכשיו אתה לוחץ על space כדי לדחוף וקרנבי (או אמילי) פשוט ממשיך ישר ודוחף מה שבדרך. אם אתה עומד מהצד של התיבה ודוחף ישר עד שהיא נתקעת בעמוד בצד השני היא תחסום את הדלת.
כדי לדחוף, קודם כל תכנס לתפריט עם enter ותעבור למצב Push. עכשיו אתה לוחץ על space כדי לדחוף וקרנבי (או אמילי) פשוט ממשיך ישר ודוחף מה שבדרך. אם אתה עומד מהצד של התיבה ודוחף ישר עד שהיא נתקעת בעמוד בצד השני היא תחסום את הדלת.
-
סלאשר
זה מה שאני עושה. אבל תמיד הם דוחפים את התיבה הצידה מהדלתOctarine כתב: ↑ה' פברואר 23, 2023 9:28 am דבר ראשון, אתה לא חייב להזיז את הארון והתיבה, זה רק טיפ כדי לעצור את המפלצות בעליית הגג.
אתה אולי עומד בזווית? נסה לעמוד ישר מול הדופן הצדדית של התיבה.
-
סלאשר