אופיס 97 בעברית
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אופיס 97 בעברית
שלום
יש למישהו Microsoft Office 97 בעברית.
בWINWORLD יש באנגלית אבל בזמנו לא היה תמיכה ב'ריבוי שפות' ככה שהוא לא תומך בעברית בכלל.
יש למישהו Microsoft Office 97 בעברית.
בWINWORLD יש באנגלית אבל בזמנו לא היה תמיכה ב'ריבוי שפות' ככה שהוא לא תומך בעברית בכלל.
Re: אופיס 97 בעברית
ייתכן שיש לי איפשהו, לא ראיתי שרשום לי על הדיסקים
אני ממליץ לך לנסות את 2003 כי זה הכי ישן שמאפשר קריאה של קבצי DOCX
(וזה מה שיש לי במחשב)
אני ממליץ לך לנסות את 2003 כי זה הכי ישן שמאפשר קריאה של קבצי DOCX
(וזה מה שיש לי במחשב)
שלחתי לך בפרטי. שלחתי לווינוורלד בעבר אבל הם עדיין לא העלו את זה...
תודה!
התקנתי וזה לא מראה לי כתוביות בעברית.
למשל:

יכול להיות שהווינדוס שלי לא תומך בעברית באופו מלא. הWORDPAD כן כותב עברית, אבל הNOTEPAD לא תומך בעברית. גם בFIREFOX היה לי בעיות. החבילה לעברית שהתקנתי היתה במקור לWIN95, כי לא מצאתי ל98.
נ.ב. אולי בגלל שמדובר במהדורה ייחודית כדי לעשות לה הורדה רשמית באתר.
התקנתי וזה לא מראה לי כתוביות בעברית.
למשל:

יכול להיות שהווינדוס שלי לא תומך בעברית באופו מלא. הWORDPAD כן כותב עברית, אבל הNOTEPAD לא תומך בעברית. גם בFIREFOX היה לי בעיות. החבילה לעברית שהתקנתי היתה במקור לWIN95, כי לא מצאתי ל98.
נ.ב. אולי בגלל שמדובר במהדורה ייחודית כדי לעשות לה הורדה רשמית באתר.
למרות שwinworldpc מפרסמים הורדות של מיקרוסופט שנחשבים abandonware (חוץ מ-xp rtm) אני לא סגור מה מדיניות האתר לכן שלחתי בפרטי...
לגבי העברית, באיזו אמולציה אתה משתמש? (dosbox/virtual box או משהו אחר...)
הפעם היחידה שנתקלתי בתופעה כזאת זה כשהשתמשתי ב-UniVBE בוירטואל בוקס... (ב-scitech זה לא קורה)
לגבי העברית, באיזו אמולציה אתה משתמש? (dosbox/virtual box או משהו אחר...)
הפעם היחידה שנתקלתי בתופעה כזאת זה כשהשתמשתי ב-UniVBE בוירטואל בוקס... (ב-scitech זה לא קורה)
מגניב 
האמת אף פעם לא התעסקתי עם חבילת עברית ל-98 באנגלית, כנראה שזה לא מושלם
הייתי מציע להתקין מחדש עם גרסת local בעברית (ואת זה בטוח יש בwinworldpc) אבל מן הסתם זה סרט לפרמט מחשבים ישנים...
האמת אף פעם לא התעסקתי עם חבילת עברית ל-98 באנגלית, כנראה שזה לא מושלם
הייתי מציע להתקין מחדש עם גרסת local בעברית (ואת זה בטוח יש בwinworldpc) אבל מן הסתם זה סרט לפרמט מחשבים ישנים...
האמת ראיתי אח"כ שמה שהתקנתי לא באמת תומך בעברית מלאה:

אני לא כ"כ רוצה להתקין את הווינדוס מחדש, נראה לי שבזמנו היה גירסת שידרוג לאנגלית לעיברית.
(אופסס בטעות יצא פעמיים
)

אני לא כ"כ רוצה להתקין את הווינדוס מחדש, נראה לי שבזמנו היה גירסת שידרוג לאנגלית לעיברית.
(אופסס בטעות יצא פעמיים
נדמה לי שאפשר לעשות שדרוג מההתקנה של 98 מגירסה אנגלית לעברית עם הדיסק של 98 בעברית וזה שומר על הדרייברים וההגדרות בלי לפרמט.
אפשרות אחרת זה אולי לנסות אם office 95 יעבוד יותר טוב עם התוסף של העברית (שלחתי לך גם בפרטי)
אפשרות אחרת זה אולי לנסות אם office 95 יעבוד יותר טוב עם התוסף של העברית (שלחתי לך גם בפרטי)
תודה
לא נראה לי כי הבעיה היא שהמערכת לא מזהה פונטים בעברית גם בשמות הקבצים וכדו' (חוץ ממקרים מסויימים)
ניסיתי להתקין בVMWARE PLAYER (המכונה המומלצת לWIN9X ומטה) ואותם בעיות כנ"ל.
הורדתי חלונות בעברית מ'ארכיב' (אין בWINWORLD) וכשאני מפעיל את ההתקנה על המחשב הוא לא נותן אפשרות של שדרוג כיוון שכבר מזוהה WIN98 על המחשב. (אולי יש דרך לחלוץ משם רק את הקבצים של השפה)
יש להורים שלי דיסק מקורי של אופיס 2003 אז אולי ננסה בהזדמנות את האפשרות הזו.
לא נראה לי כי הבעיה היא שהמערכת לא מזהה פונטים בעברית גם בשמות הקבצים וכדו' (חוץ ממקרים מסויימים)
ניסיתי להתקין בVMWARE PLAYER (המכונה המומלצת לWIN9X ומטה) ואותם בעיות כנ"ל.
הורדתי חלונות בעברית מ'ארכיב' (אין בWINWORLD) וכשאני מפעיל את ההתקנה על המחשב הוא לא נותן אפשרות של שדרוג כיוון שכבר מזוהה WIN98 על המחשב. (אולי יש דרך לחלוץ משם רק את הקבצים של השפה)
יש להורים שלי דיסק מקורי של אופיס 2003 אז אולי ננסה בהזדמנות את האפשרות הזו.