מתקפת בוטי ספאם על הפורום
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מתקפת בוטי ספאם על הפורום
שלום לעשרת הקבועים,
כמו ששמתם לב, בימים האחרונים יש מתקפה של בוטים על הפורום. הם מפרסמים הודעות שמועתקות מהפורום או מתורגמות ממקומות אחרים. אחרי כמה שעות הבוט חוזר ומוסיף קישורי ספאם להודעה.
לצערי האפשרויות שלי לטיפול בעניין מוגבלות. עד שגורדי יקום מתנומתו בת אלף השנים בעיר העתיקה ר'ליה שמתחת לגלים, בבקשה תדווחו על הודעות כאלו (עם האייקון של הסימן קריאה) כדאי שאקבל התרעה ואוכל להעיף אותם במהירות האפשרית.
בתודה,
ההנהלה
כמו ששמתם לב, בימים האחרונים יש מתקפה של בוטים על הפורום. הם מפרסמים הודעות שמועתקות מהפורום או מתורגמות ממקומות אחרים. אחרי כמה שעות הבוט חוזר ומוסיף קישורי ספאם להודעה.
לצערי האפשרויות שלי לטיפול בעניין מוגבלות. עד שגורדי יקום מתנומתו בת אלף השנים בעיר העתיקה ר'ליה שמתחת לגלים, בבקשה תדווחו על הודעות כאלו (עם האייקון של הסימן קריאה) כדאי שאקבל התרעה ואוכל להעיף אותם במהירות האפשרית.
בתודה,
ההנהלה
Re: מתקפת בוטי ספאם על הפורום
ראיתי רק נושא אחד.
השאר נמחקו? במידה ולא, תוכל לקשר לנושאים הרלוונטים?
השאר נמחקו? במידה ולא, תוכל לקשר לנושאים הרלוונטים?
הם נמחקו, היו עוד הודעות על "מסע לבאג"
וזה לא היה ממש ברור, לא הפסדת כלום.
וזה לא היה ממש ברור, לא הפסדת כלום.
Thanks for holding the fort!
הוספתי reCAPTCHA להרשמה, נראה אם זה עוזר.
(זה לא מונע ממי שכבר נרשם לרשום הודעות, אותם אני אחסום אחד-אחד).
הוספתי reCAPTCHA להרשמה, נראה אם זה עוזר.
(זה לא מונע ממי שכבר נרשם לרשום הודעות, אותם אני אחסום אחד-אחד).
*מדליק את הגורדי-סיגנל*
שוב יש מתקפת בוטים על הפורום. תודה לכל מי שמדווח אבל זה מתחיל להיות קצת מעצבן למחוק אותן הודעות שוב ושוב.
גורדי, תוכל אולי לחסום פרסום הודעות ע'י אורחים לקצת זמן עד שהבוטים ירגעו?
שוב יש מתקפת בוטים על הפורום. תודה לכל מי שמדווח אבל זה מתחיל להיות קצת מעצבן למחוק אותן הודעות שוב ושוב.
גורדי, תוכל אולי לחסום פרסום הודעות ע'י אורחים לקצת זמן עד שהבוטים ירגעו?
-
גורדי2
נדמה לי שיש אופציה של "שאלות ותשובות", אבל צריך שאלה טובה שבוט לא יכול לגלות את התשובה שלה מחיפוש פשוט בגוגל ומנגד אורח אנושי יידע.
יש הצעות? (נא לא לכתוב את התשובה, רק את השאלה).
יש הצעות? (נא לא לכתוב את התשובה, רק את השאלה).
-
גורדי2
אוקיי, הפעלתי את האופציה של שו"ת, בואו נראה אם זה עוזר.
-
Stargaze
- משתמש רשום

אני מגיב קצת באיחור אבל אולי זה יהיה שימושי בכל מקרה; אתה יכול לשים כריכות (עטיפות) של משחקים נוסטלגיים בעברית (או שתורגמו לעברית) ולדרוש מהבוט לרשום את השם של המשחק לפי מה שמופיע בתמונה. זה גם מתאים לסגנון של הפורום.גורדי2 כתב: ↑ג' פברואר 01, 2022 7:37 pm אוקיי, הפעלתי את האופציה של שו"ת, בואו נראה אם זה עוזר.
אם זה מוגבל לטקסט בלבד אז אתה יכול פשוט לבקש מהבוט לרשום את המילה השלישית בשם של הפורום, המילה השנייה, או המילה הראשונה, או אפילו אות ספציפית.
בשביל לפתור את השאלה הזאת בוט אקראי יצטרך קודם כל לדעת שהשאלה מתייחסת לשם של הפורום בעברית (שלא צויין בשאלה עצמה) ואז לנסות לבדוק על איזו מילה \ אות מדובר.
*מנגב את האבק מהגורדי-סיגנל*
הדבר הזה עוד עובד בכלל? גורדי, האם אתה שומע? גורדי2?
אם תוכל, כשתרד אלינו מהרקיע השביעי על הסוס הפלאי אלבראק, לחסום את המשתמשים Seraphinang ו-Cjacker כולנו נודה לך מאוד.
משאר עשרת הקבועים אבקש שוב, אם אתם שמים לב להודעות ספאם בפורום, אנא דווחו עליהן כדי שאוכל למחוק.
תודה לכולם ונתראה כאן שוב בעוד שנתיים.
הדבר הזה עוד עובד בכלל? גורדי, האם אתה שומע? גורדי2?
אם תוכל, כשתרד אלינו מהרקיע השביעי על הסוס הפלאי אלבראק, לחסום את המשתמשים Seraphinang ו-Cjacker כולנו נודה לך מאוד.
משאר עשרת הקבועים אבקש שוב, אם אתם שמים לב להודעות ספאם בפורום, אנא דווחו עליהן כדי שאוכל למחוק.
תודה לכולם ונתראה כאן שוב בעוד שנתיים.
נדמה לי שהשו"ת הפשוט-להפליא עשה עבודה לא רעה בשנים האחרונות אבל בעידן ה-LLMs כנראה שזה לא יספיק