העלאת משחק חדש
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Abz0987
העלאת משחק חדש
עשיתי נקיון בבית ומצאתי דיסק ישן שלי של המשחק כבשים (sheep מ2000) בעברית לאחר בדיקה הדיסק והמשחק עבדו סבבה וראיתי שבאתר אין אותו הייתי שמח לדעת האם יש דרך שבה אוכל להעלות אותו לאתר שעוד אנשים יהנו ממנו ?
Re: העלאת משחק חדש
כן, אתה מוזמן ליצור ISO של הדיסק, להעלות לאתר שיתוף (אני אישית ממליץ על mega.nz) ולפרסם את הקישור כאן. כדאי גם להוסיף כמה תמונות וסיקור קצר, אם אתה יכול.
האם המשחק יעלה גם לאתר או לא זה כבר החלטה של גורדי, אני מאמין שלא בגלל מגבלת מקום על השרת, אבל הוא בהחלט יכול להתווסף לפינת שיתוף הקבצים.
[עריכה] המשחק עצמו מתורגם, או שזו רק הוצאה בעברית? אם המשחק לא מתורגם לא הייתי מעלה אותו, את המשחק המקורי ניתן בקלות למצוא להורדה ברשת. הדגש באתר הוא יותר על משחקים ישראלים/בעברית, אז אם למשל יש חוברת בעברית שאתה יכול לסרוק, זה גם תרומה טובה.
האם המשחק יעלה גם לאתר או לא זה כבר החלטה של גורדי, אני מאמין שלא בגלל מגבלת מקום על השרת, אבל הוא בהחלט יכול להתווסף לפינת שיתוף הקבצים.
[עריכה] המשחק עצמו מתורגם, או שזו רק הוצאה בעברית? אם המשחק לא מתורגם לא הייתי מעלה אותו, את המשחק המקורי ניתן בקלות למצוא להורדה ברשת. הדגש באתר הוא יותר על משחקים ישראלים/בעברית, אז אם למשל יש חוברת בעברית שאתה יכול לסרוק, זה גם תרומה טובה.
-
Abz098
כן כמובן שהמשחק בעברית אחרת לא הייתי מציע
יש איזה מדריך כיצד ליצור את הiso ? או שפשוט לחפש ברשת?
-
Abz098
לצערי החוברת הוראות שך המשחק נזרקה לפח לפני שנים יש מה להוסיף חוברת הוראות באנגלית אם אמצא אחת?
יש המון תוכנות שעושות את זה, אני אישית אוהב להשתמש ב-Magic ISO אבל אתה מוזמן לחפש כל תוכנה אחרת שנוחה לך לשימוש.