חיפוש ותיאור שני משחקים: חייזר סגול ומכונית צהובה.

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Simaba150
משתמש רשום
משתמש רשום

חיפוש ותיאור שני משחקים: חייזר סגול ומכונית צהובה.

שליחה על ידי Simaba150 »

היי Guys.
אני מחפש משחק ואני לא זוכר מה שמם.
(חייזר סגול) 1.אני זוכר שבהתחלה של המשחק הספינת חללית של החייזר סגול נפל לכדור ארץ והתנגש באסם בחווה והחללית התקלקלה ואז החייזר יוצא לחפש כלים לתקן את החללית.
ויש בעל ששומר חזירים ומחזיק נשק ולחייזר היה לו כוח להרים את החזיר אחד מקבוצת חזירים בכוח המחשבה ומפוצץ אותו בכל פעם מחדש.
אחרי שהוא מצא כלים אז הבעל חטף אותו ברכב ונעל אותו ונסע לפאב(שלב 2).
היו שם קבוצת אופנועים בפאב והחייזר הצליח לצאת מהרכב ומתחבא ומחפש מטבעות בשביל הטלפון ציבורי (נדמה לי).
עד לשלב הזה הגעתי ונתקעתי,הסגנון של המשחק הזה דומה למשחק Tush-Tush.
הצורה של חייזר מזכיר את הדמות סטימפי מהסדרה "רן וסטימפי" אבל עם עין אחת.
שיחקתי את זה במחשב XP בסביבות 2008.

(מכונית צהובה) 2. המשחק נראה בתלת-מימד(3D), יש מכונית צהובה והיא קטנה כמו קוביה ויש לו מכסה חצי כדור על המכונית.
שלב ראשון מגיעים לאיים, המשימה כזאת היא צריכה לאסוף 10 פריטים כמו טלפונים,רדיו,עיתונים,שטרים של דולר ועוד.
יש אויבים שרודפים אחריו והם מכוניות אדומות וצריך לאסוף את כולם לפני שיהרגו את המכונית צהובה.
ברגע שאוספים את כל הפריטים אז עוברים לשלב הבא במקום אחר.
בשלב שלישי (נדמה לי) המקום נראה כמו עיירה אבל הרוסה ויש שם בניין גבוה עם זכוכית ועומד על השיפוע (יש פריט שנמצא בקצה הבניין והיה צריך לנסוע על הבניין ולהגביר את המהירות כנגד כוח המשיכה או כבידה),יש כבישים וגשרים.
בשלב האחרון מגיעים לכוכב מאדים ששם זה השלב הכי קשה כי יש טיימר ואין כוח משיכה.

זה הכל ואודה לכם על המענה.
בבקשה!!! אני חייב את זה. :Sad:
zibib
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: חיפוש ותיאור שני משחקים: חייזר סגול ומכונית צהובה.

שליחה על ידי zibib »

Simaba150 כתב: ה' יולי 09, 2020 11:16 pm בשלב האחרון מגיעים לכוכב מאדים ששם זה השלב הכי קשה כי יש טיימר ואין כוח משיכה.
זה לא נשמע קשור, אבל אזרוק לאוויר.
השלב האחרון של לגו מרוצים 2 הוא ב-xalax (שזה דומה למאדים.) {ויש שם שלב מוקדם יותר במאדים}.
סמל אישי של משתמש
Simaba150
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: חיפוש ותיאור שני משחקים: חייזר סגול ומכונית צהובה.

שליחה על ידי Simaba150 »

אוף לא :Sad:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא