אין אפשרות להקליד את הצ'יט G+O+D בקומנדר קין 1-3 (הבעייה נפתרה)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אין אפשרות להקליד את הצ'יט G+O+D בקומנדר קין 1-3 (הבעייה נפתרה)
מאז שהחלפתי את המקלדת הישנה שלי של Compaq למקלדת של Logitech מדגם K120, אינני יכול להכניס את הצ'יט G+O+D במשחקים Commander Keen 1-3.
איך אפשר לפתור את הבעייה הזאת עם D-Fend Reloaded?
איך אפשר לפתור את הבעייה הזאת עם D-Fend Reloaded?
נערך לאחרונה על ידי דור123 ב א' יוני 14, 2020 2:23 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: אין אפשרות להקליד את הצ'יט G+O+D בקומנדר קין 1-3
אם אתה חוזר למקלדת הישנה זה עובד?
במקלדת הישנה זה עבד. בחדשה לא.
ברמת העקרון החלפה של מקלדת לא אמורה להשפיע על דבר כזה.
אין לי מקלדת של Logitech K120 אז קשה לי לבדוק בעצמי.
אם יש לך מקלדת ישנה אני ממליץ לחבר אותה מחדש כדי לוודא שההבדל היחיד הוא המקלדת ולא משהו אחר שהשתנה במקביל.
אין לי מקלדת של Logitech K120 אז קשה לי לבדוק בעצמי.
אם יש לך מקלדת ישנה אני ממליץ לחבר אותה מחדש כדי לוודא שההבדל היחיד הוא המקלדת ולא משהו אחר שהשתנה במקביל.
הבעייה היא במקלדת, אך השאלה היא האם ניתן להתגבר עליה בדוסבוקס?
באמצעות ה-Mapper אפשר להגדיר מקש אחד שישלח את הצירוף G+O+D.
הצלחתי לפתור את הבעייה דרך D-Fend Reloaded, על ידי יצירת עותק של קובץ המיפוי החדש, והחזרת קובץ המיפוי המקורי לברירת מחדש, והגדרת קובץ המיפוי החדש בפרופילים של קין 1-3 ב-D-Fend Reloaded.
-
אורח
Re: אין אפשרות להקליד את הצ'יט G+O+D בקומנדר קין 1-3 (הבעייה נפתרה)
גם לי יש מקלדת Logitech מדגם K120 ואני יכול לאמת את מה שדור כתב.
בדקתי על מחשב נייד על אותה גרסה של קין 1 וזה עובד בניגוד למחשב הנייח עם המקלדת הנ"ל.
אגב באותה מקלדת של Logitech הצ'יט B+A+T כן עובד בקין 4 ו-5 והצ'יט M+I+L כן עובד ב-Wolfenstein 3D...
(מדובר על לחיצה של 3 אותיות בו זמנית בדיוק כמו במקרה של G+O+D)
מעניין מה הגורם לזה? אולי זה כי שניים מהמקשים של האותיות ב-G+O+D הן על אותה שורה?
בדקתי על מחשב נייד על אותה גרסה של קין 1 וזה עובד בניגוד למחשב הנייח עם המקלדת הנ"ל.
אגב באותה מקלדת של Logitech הצ'יט B+A+T כן עובד בקין 4 ו-5 והצ'יט M+I+L כן עובד ב-Wolfenstein 3D...
(מדובר על לחיצה של 3 אותיות בו זמנית בדיוק כמו במקרה של G+O+D)
מעניין מה הגורם לזה? אולי זה כי שניים מהמקשים של האותיות ב-G+O+D הן על אותה שורה?
Re: אין אפשרות להקליד את הצ'יט G+O+D בקומנדר קין 1-3 (הבעייה נפתרה)
זה כנראה תלוי באיך שהמקשים מחוברים. בגדול (ואני לא מומחה אז סביר מאוד שמה שאני אומר לא נכון 100%) במקלדת יש כמה רשתות של מעגלים חשמליים וכשמקש נלחץ הוא סוגר אותם, ועל פי השילוב של המעגלים שנסגרו המקלדת "יודעת" איזה מקש נלחץ. במקלדת איכותיות יהיו יותר רשתות ככה שכל מקש יהיה עם צירוף יחודי, ואז יהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים יחד וכל הלחיצות יתקבלו. במקלדת פחות איכותית יש פחות רשתות, ואז כנראה שהיא לא יכולה להבדיל בין לחיצה על G ל-D כשהן מתבצעות באותו זמן וזה נשלח כלחיצה על מקש אחד בלבד.