הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אני מנסה לקנפג את ה-Dosbox כדי לדמות את המערכת שהיתה מותקנת במחשב שלי משנת 95\96 בערך.
מה שהיה לי זה Norton Commander ועל גביו הותקן גם E-menu.
כשהייתי מפעיל את המחשב היה עולה לי המסך של E-menu באופן מיידי ואם הייתי בוחר לצאת מ-E-menu אז הייתי מגיע למסך של Norton Commander.
אז אני יודע איך לקנפג את Dosbox כדי להריץ את Norton Commander על ההתחלה. אבל איך ניתן לקנפג את Norton Commander כדי שיריץ את E-menu מיד כשהוא נפתח?
ניסיתי לחפש איזשהו קובץ config רלוונטי בתיקיה של Norton Commander (גרסה 5.51) אך ללא הצלחה.
אשמח לעזרתכם!
תודה רבה על העזרה!
ניסיתי לעשות את מה שאמרת ובהתחלה זה לא עבד כי E-menu ו-Norton Commadner היו בשתי תיקיות שונות ואז E-menu לא יכל לקבל path יחסי למשחק.
אז יצרתי תיקיה שמכילה את E-menu ו-Norton Commadner ביחד.
בנוסף העתקתי לתיקיה הזאת את תיקיית המשחקים ויצרתי קובץ batch שמריץ את E-menu ו-Norton Commander.
אז עכשיו זה כן עובד.
עדיין הייתי רוצה לדעת אם ניתן לבצע פעולות ישר אחרי ה-boot של Norton Commander.
נניח סתם פעולה פשוטה של cd games
כי כרגע Norton Commander נפתח ומציג את הקבצים של עצמו ושל E-menu, ובנוסף את תיקיית הgames.
הנחתי שהשתמשו בזה (בכל זאת תוכנת dos מ1993)
אז התהליך בקיצור זה שחיפשתי עם עורך hex את הסיסמה בקובץ emenu.dt מצאתי שזה 0f141203080661, ניסיתי להוסיף עוד פריט עם סיסמה אחרת, עשיתי xor של מה שהתווסף לקובץ עם הסיסמה שקבעתי, וקיבלתי את הערך שיש במרכז התמונה (484156...)
מתוך הנחה שזה משתמש באותו מפתח כל הזמן, עשיתי xor נוסף של הערך שיצא עם הסיסמה של עוג וקיבלתי את התוצאה
הנחתי שהשתמשו בזה (בכל זאת תוכנת dos מ1993)
אז התהליך בקיצור זה שחיפשתי עם עורך hex את הסיסמה בקובץ emenu.dt מצאתי שזה 0f141203080661, ניסיתי להוסיף עוד פריט עם סיסמה אחרת, עשיתי xor של מה שהתווסף לקובץ עם הסיסמה שקבעתי, וקיבלתי את הערך שיש במרכז התמונה (484156...)
מתוך הנחה שזה משתמש באותו מפתח כל הזמן, עשיתי xor נוסף של הערך שיצא עם הסיסמה של עוג וקיבלתי את התוצאה
Dormant_Body כתב: ↑א' אוגוסט 11, 2019 11:23 am
עדיין הייתי רוצה לדעת אם ניתן לבצע פעולות ישר אחרי ה-boot של Norton Commander.
נניח סתם פעולה פשוטה של cd games